За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Hansa OKC IN 600 MS EU

код товару: U0315910
Ціна за одиницю:
12078 грн
+288 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Продуктивність 700 м3/год
Потужність 230 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм

Управління

Кількість швидкісних режимів 4

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Лампи LED 1х6 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 60 Дб
Колір золотий

Інші

Виробник Hansa
Модель OKC IN 600 MS EU
Артикул OKC IN 600 MS EU
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна Hansa OKC IN 600 MS EU

Вбудована витяжка. Сучасну кухню важко уявити без витяжки. Цей корисний атрибут дуже важливий при виконанні великої кількості роботи, і якщо ви вирішили обзавестися таким, ми рекомендуємо вам вбудовану модель під назвою Hansa OKC IN 600 MS EU. Вона не тільки забезпечить вам висококласну роботу, а й дасть можливість грамотно зекономити кухонний простір.

Не так проста, як здається. Вбудована витяжка Hansa OKC IN 600 MS EU працює під сенсорним управлінням. Вона працює як на відвід, так і на рециркуляцію повітря, використовує проточний і циркуляційний фільтр. Її ширина дорівнює 600 мм, в роботі модель видає від 55 до 60 дБ. Корпус моделі виконаний з нержавіючої сталі і скла, тип монтажу - настінний. Варто відзначити, що дана витяжка відноситься до похилого типу. Виглядає вона не тільки естетично, але і вельми елегантно. Максимальна продуктивність моделі дорівнює 700 м3 / год. Присутній жирової і вугільний фільтри.

Hansa - це бренд німецької компанії Magotra Handelsgeselshaft, який виробляється понад 10 років на заводах компанії Amica Wronki S.A. в Польщі. Компанія Amica має багатий 50-річний досвід виробництва побутової техніки, почавши свою історію ще при соціалістичному ладі.

Першими під брендом Hansa були запущені у виробництво холодильники, завод з виробництва яких був закінчений в 1996 році. Продукція, що продукти були виготовлені із застосуванням найсучасніших технологій. А ще через чотири роки компанією розпочато будівництво ще одного заводу з виробництва пральних машин. Одна із стратегій компанії - один завод, одне провадження - що дозволяє домогтися високої якості. На сьогоднішній день Hansa включає в себе чотири сучасних заводи, що випускають холодильники, кухонні плити, вбудовану побутову техніку та пральні машини. Продукція Hansa продається більш ніж в 50 країнах світу.

Філософія компанії Hansa, яка вже близько 50 років сумарно займається виготовленням побутової техніки, висловлює впевненість, що її продукція може змінити повністю спосіб життя людини. Побутова техніка Hansa - це не звичайні механізми, це затишок, атмосфера і комфорт в будинку. Завдяки цьому кожен фахівець компанії враховує на будь-яких етапах виробництва основоположні цінності марки: критерії здоров'я і безпеки клієнтів, надійність є визначальними у всій концепції, а також в кожній деталі всієї продукції цієї компанії.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12078 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!