За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2

код товару: U0325873
Ціна за одиницю:
6045 грн
+138 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 702 м3/год
Потужність 140 Вт
Ширина корпусу 70 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Лампи 2х20 Вт

Фізичні характеристики

Інші

Виробник Franke
Модель FBI 722 XS V2
Артикул FBI 722 XS V2
Гарантія, міс 24
Штрихкод 7612980661084
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2

Більшість людей, які вибирають нову кухонну техніку зупиняють свій вибір саме на вбудованій. Вона органічно виглядає в будь-якому інтер'єрі і, як показує практика, вона простіше у догляді. Витяжка Franke FBI 722 XS V2 встигла сподобається багатьом, дана модель відмінно справляється зі своїми прямими обов'язками. Навіть сама вимоглива хазяйка залишиться задоволена її роботою.

Максимальна продуктивність витяжки становить 730 м3 / год, цього достатньо, щоб впорається з неприємними запахами на кухні. Корпус виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. Маленька споживана потужність в 130 Вт. чи не позначиться на ваших рахунках за електроенергію. За допомогою трьох швидкостей ви знайдете той рівень роботи, який необхідний саме в даний момент. За висвітлення плити відповідають дві галогенові лампи по 20 Вт. кожна. Вибравши дану витяжку ви забудете про неприємні запахи на кухні, а вся ваша сім'я буде дихати тільки свіжим повітрям.

FRANKE - швейцарська торгова марка великої багатонаціональної компанії, яка є лідером у виробництві кухонного устаткування і побутової техніки.

Історія компанії Franke почалася в 1911 році з виробництва різного роду виробів з листового металу в місті Роршах, Швейцарія. Заснував компанію Німецько Франке. У другій половині 20-х років Франке приймає рішення розширити своє підприємство і починає займатися виробництвом сантехніки, пічних труб і вивісок. На такий крок вплинули активний розвиток промисловості і процвітання будівництва в ті роки.

Через кілька років мийки з логотипом «FRANKE» вийшли на світовий ринок і бренд отримав своє визнання далеко за межами Швейцарії. Сьогодні Franke належить Artemis Group і є провідним світовим постачальником комплексних рішень для житлових кухонь і ванних кімнат, громадських туалетів, професійного обладнання для ресторанів і кавоварок. Група працює по всьому світу і нараховує близько 9000 чоловік в 40 країнах світу, обсяг продажів більше 2 мільярдів франків.

В Італії Franke зберіг базу в Песк'єра-дель-Гарда з 1969 року, яка є важливим майданчиком для виробництва кухонних мийок, виручених панелей і духовок, розташованих в середньому і високому ціновому сегменті. Крім того, під Franke Group входить FABER, Фабріано, один зі світових лідерів в сегменті «кухонних витяжок».

Під брендом Franke крім сантехніки випускаються мікрохвильові печі, вбудовані робочі поверхні, духові шафи, витяжки, посудомийки, холодильники, подрібнювачі відходів, системи сортування і т.д. Також в компанії існує напрямок професійного обладнання для кухонь. Великою гордістю компанії стало оснащення професійною технікою відомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's (Макдональдс).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6045 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!