За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus Solo Country 1200 LED SMD 90 N

код товару: U0395013
Ціна за одиницю:
18699 грн
+586 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип монтажу настінна
Продуктивність 1200 м3/год
Потужність 226 Вт
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, дерево
Висота димоходу 735-940 мм
Лампи LED 2х3 Вт
Особливості можливість встановлення вугільного фільтра

Фізичні характеристики

Рівень шуму 69 Дб
Вага 12.1 кг
Колір бежевий

Інші

Виробник Eleyus
Модель Solo Country 1200 LED SMD 90 N
Артикул Solo Country 1200 LED SMD 90 N
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

У народі кажуть: «Усе нове – це добре забуте старе». Ось і ми в сучасному житті усе частіше повертаємось до усього природнього та натурального, того, що нагадує нам батьківську хату, теплі бабусині долоні та запах свіжоспеченого хліба… Саме природні матеріали – дерево, камінь, кераміка – допомагають нам відтворити в своїй оселі атмосферу тепла та спокою, атмосферу фортеці, у котрій можна заховатися від усіх життєвих бурь.

ТМ ELEYUS, виробник кухонних витяжок №1 в Україні, пропонує Вашій увазі кухонну витяжку Solo Country 1200 LED SMD 90 N, котра неодмінно доповнить неповторний стиль Вашої оселі, чи, може, стане відправною точкою у його створенні. Не важливо, обрали Ви лаконічний класичний стиль для своєї кухні, чи може Вас привабили стилі прованс та італійський, або ж відчули, що Вам близький стиль альпійського шале – кухонна витяжка Solo Country 1200 LED SMD 90 N займе достойне місце у кожному із них. ЇЇ плавні форми нагадують автентичні комин чи піч, котрі здавна вважались ключовими в оселі, адже були джерелом тепла, світла, а отже й життя. Витяжка виконана у кольорі «слонова кістка» із зовнішнім ефектом «помаранчевої шкурки», що надає їй унікального естетичного вигляду, та обрамлена масивом з натурального нефарбованого дерева. Спеціалісти ТМ ELEYUS використали природній матеріал деревину вільхи, котра не тільки славиться своєю стійкістю до високих температур та пари, а й здавна вважається оберегом, котрий захищає оселю та її мешканців. Окрім того, Ви не лише зможете насолоджуватися цим витвором інженерно-дизайнерського мистецтва, а й узяти безпосередню участь у створенні неповторного дизайну своєї кухні, а саме пофарбувати деревину у будь-який колір та використати дерев'яне оздоблення у якості декоративної полички. Усі витяжки ТМ ELEYUS фарбуються високоякісною порошковою фарбою, що не тільки створює естетичне та стійке покриття, а й надійно захищає метал від корозії та робить його максимально довговічним.

Висока продуктивність кухонної витяжки Solo Country 1200 LED SMD 90 N, що складає 1200 м³/год, миттю очистить Вашу кухню від неприємного запаху та пари, а режим рециркуляції назавжди вирішить проблему приміщень з ускладненим під'єднанням до вентиляційної шахти. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E15100 та залишити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення. Витяжка Solo Country 1200 LED SMD 90 N обладнана двома надсучасними світлодіодними лампами, що мають довготривалий термін роботи (понад 25 000 год), споживають мало енергії, а також виробляють природнє м'яке світло, що є найбільш сприятливим для очей. Окрім того, лампи належать до поширеної контактної групи GU10, що дає змогу при потребі придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та з легкістю замінити. Надійна та проста панель механічного управління витяжки розміщена таким чином, щоб Вам було легко та просто керувати нею.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-ти річну гарантію на усю продукцію, котра підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

ТМ ELEYUS відповідально підходить до вибору матеріалів та технологій для свого продукту, тож придбавши кухонну витяжку Solo Country 1200 LED SMD 90 N, Ви не лише поринете у теплу та затишну атмосферу заміського стилю, а й отримаєте вірну та незамінну помічницю на довгі роки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!