За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта Sapphire Radeon R7 360 2048Mb NITRO (11243-05-20G)

код товару: U0153289
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки AMD
Графічний чіп Radeon R7 360
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 2 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 128 Bit
Частота ядра (Base) 1060 MHz
Частота пам'яті 6000 MHz
Максимальна роздільна здатність 4096 x 2160
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 1 x HDMI1 x DVI1 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 1 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 500 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Розміри 211.12 x 111.15 x 36 мм

Інші

Виробник Sapphire
Модель Radeon R7 360 2048Mb NITRO
Артикул 11243-05-20G
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта Sapphire Radeon R7 360 2048Mb NITRO (11243-05-20G) - це представник нового покоління відеокарт AMD від Sapphire, який подарує вам абсолютно нові відчуття у світі віртуальних розваг. R7 360 має 2 ГБ оперативної пам'яті DDR5, працює на частоті 6 500 МГц, частота ядра 1060 МГц. Dual link (подвійний режим) DVI подвоює пропускну здатність і дозволяє отримувати роздільну здатність екрану 2560x1600. Тому для найбільших РК моніторів з великою роздільною здатністю, таких, як 30 "моделі, обов'язково потрібна відеокарта з двоканальним DVI-D Dual-Link виходом. Використовуйте переваги самого останнього покоління інтерфейсу дисплея - DisplayPort. Надвисока 4К-поздільна здатність в 4096 x 2160 пікселів гарантує , що ви зможете використовувати РК-монітори самих останніх моделей.

Відеопам'ять GDDR5 має вдвічі більшу смугу пропускання, ніж пам'ять GDDR3, що забезпечує більш високу швидкість. Новаторська технологія віртуальної реальності AMD надає кращий контент, зручність та забезпечує сумісність з усіма додатками віртуальної реальності: симулятори, ігри, розваги, освіта, соціальні мережі, подорожі, медицина, нерухомість, електронна комерція та багато інших областей, що виводить відчуття реальності на абсолютно новий рівень. Технологія AMD FreeSync усуває переривання і підвисання ігор завдяки високій швидкості роботи і відсутності спотворень практично при будь-якій частоті кадрів. Станьте свідком чергового прориву в комп'ютерних іграх. Технологія FreeSync в деяких гібридних і графічних процесорах AMD вирішує проблему комунікації між процесором і монітором і усуває розриви зображення для виключно плавного ігрового процесу.

З DirectX 12 ви граєте абсолютно по-новому. Завдяки використанню всіх ядер многоядерного центрального процесора одночасно, DirectX 12 значно підвищує обсяг роботи, який може бути виконаний відкритий, причому часу витрачається менше. Крім того, за допомогою DirectX 12 графічний процесор виконує кілька завдань одночасно, так що рендеринг проходить швидше, затримка скорочується, а частота кадрів підвищується. За цими інноваціями стоять дві принципово нові особливості DirectX 12: багатопотокова запис в буфер команд і асинхронні шейдери.

AMD Eyefinity являє собою унікальну технологію використання декількох екранів, завдяки чому відео і зображення високої якості з однієї відеокарти на робочій станції або ПК можна вивести на кілька екранів. Це знижує складність системи, а також дозволяє з'єднувати і синхронізувати кілька відеокарт для створення великих відеосцен. Технологія, що дозволяє одночасно використовувати потужності двох і більше (до чотирьох графічних процесорів одночасно) для побудови тривимірного зображення. Дві мікросхеми BIOS (Legacy і UEFI BIOS), вибір активної мікросхеми здійснюється перемикачем. Ігрове відео в якості до 4K на дисплеях з роздільною здатністю 1080p.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2721 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!