За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb AORUS (GV-N208TAORUS-11GC)

код товару: U0326218
Ціна за одиницю:
44852 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2080 Ti
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 11 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 352 Bit
Частота ядра (Base) 1545 MHz
Частота ядра (Boost) 1695 MHz
Частота пам'яті 14000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Роз'єми 3 x DisplayPort3 х HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 750 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU SLI ,  2-way

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель GeForce RTX2080 Ti 11Gb AORUS
Артикул GV-N208TAORUS-11GC
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb AORUS (GV-N208TAORUS-11GC)

Стратеги компанії Gigabyte Technology вирішили не обмежуватися недавнім релізом відеокарти Aorus GeForce RTX 2080 Xtreme 8G і оголосили про прийдешній вихід на ринок ще трьох прискорювачів з приставкою Aorus на чіпах NVIDIA Turing. За офіційними даними, одним з дебютантів буде карта Aorus GeForce RTX 2080 8G, що є альтернативою вищезазначеного продукту. Вона буде поступатися версії Xtreme, але поки точно не відомо, в якому відношенні. Іншими двома новими прискорювачами будуть Aorus GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11G і Aorus GeForce RTX 2080 Ti 11G. Вони адресовані не обмеженим у засобах геймерам, які мають в своєму розпорядженні монітори з роздільною здатністю від 3840 × 2160 пікселів і вище.

Квартет відеокарт Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080/2080 Ti об'єднує трёхслотовое виконання, наявність як мінімум двох 8-контактних роз'ємів живлення PCI-E Power (не виключено, що у Ti-версій буде третій роз'єм), Багатозонне RGB-підсвічування і семи відеовиходів. Незважаючи на відсутність у пари новинок приставки Xtreme, все дебютанти отримають заводський розгін ядра, з тією лише різницею, що у «екстремальних» карт частота GPU буде трохи вище.

За обдув пристроїв відповідають три 100-мм вентилятора, що є частиною різних модифікацій системи охолодження WindForce Stack 3X. Центральний «пропелер» знаходиться нижче двох інших і примітний нестандартною формою лопатей. У відеокарт класу GeForce RTX 2080 є сім мідних теплових трубок з технологією прямого контакту. У свою чергу, у GeForce RTX 2080 Ti таких може бути й більше, однак це малоймовірно. Система харчування у карт Aorus GeForce RTX 2080 (Xtreme) 8G налічує «12 + 2» фази. У моделей з суфіксом «Ti» каналів харчування повинно бути принаймні на третину більше. За виведення зображення відповідають за три роз'єми DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0b, і одиничний USB 3.1 Type-C / VirtualLink. За умови реєстрації покупки на сайті gigabyte.com гарантія на всі вищезгадані відеокарти складе чотири роки.

Крім зниженою щодо Aorus GeForce RTX 2080 Xtreme 8G частоти ядра, її більш доступна в ціновому плані версія може оснащуватися GPU з більш низьким значенням ASIC Quality, що теоретично здатне впливати на розгінний потенціал. Крім того, критерії відбору мікросхем пам'яті GDDR6 можуть бути не такими суворими, як у Xtreme-варіанту.

Gigabyte Technology - компанія в Тайвані, яка створює комп'ютерну продукцію, перш за все відеокарти і системні плати. Працює фірма з 1986 року. Спочатку це була всього лише група дослідників, але поступово компанія здобула світову популярність і стала лідирувати на ринку графічних прискорювачів і системних плат. До 2008 року фірма стала холдингом, включивши до свого складу Gigabyte Communication, яка випускає комунікатори і смартфони під торговою маркою GSmart.

Сьогодні GIGABYTE має величезний асортимент продукції, що випускається, в їх числі - настільні і мобільні ПК, ноутбуки, сервери, рішення для цифрового будинку, пристрої комунікації, пристрої мобільного і портативного типу. В останні роки корпорація стала передовим виробником, який випускає системні плати. Статистика говорить про те, що кожна четверта плата, яка використовується в світі, зроблена компанією Gigabyte Technology.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44852 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!