За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Варочна поверхня Ventolux HSF640-D3 CS (BK)

код товару: U0499084
Ціна за одиницю:
5887 грн
+126 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні газова
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Задня ліва 1.7 кВт ,  Передня ліва 3 кВт ,  Задня права 1.7 кВт ,  Передня права 1 кВт
Максимальна потужність підключення 7000 Вт
Управління механічне
Газ-контроль є
Електропідпал так

Додаткові характеристики

Матеріал решіток чавун
Кількість решіток 2
Функції конфорка з потрійним рядом полум'я ,  жиклери Sourdillon (Made in France) ,  конфорки SABAF (Made in Italy) ,  ручки управління з високоякісного жаростійкого матеріалу

Підключення

Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 220 В
Наявність шнура живлення є

Фізичні характеристики

Розміри ніші для вбудовування 50 х 550 х 475 мм
Розміри 50 х 590 х 520 мм
Вага 8.5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Ventolux
Модель HSF640-D3 CS (BK)
Артикул HSF640-D3 CS (BK)
Гарантія, міс 24
Штрихкод 2059765958376
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Техніка зі смаком
Бренд Ventolux створений українцями для українців. З 2005 року наша продукція незмінно отримує позитивні оцінки від величезної кількості покупців. Ми не тільки постійно реалізовуємо побажання наших клієнтів, але й створюємо нові тренди на ринку побутової техніки. Ми першими почали продавати наймодніші тепер похилі витяжки. До того ж, третина всіх витяжок, що з'явилися в будинках українців за останні 11 років, — це Ventolux. Тільки в нас можна знайти найбільший вибір варильних поверхонь, вбудованих духових шаф і витяжок на будь-який гаманець і смак.
Допомога сімейному щастю
Ми переконані, що продукція повинна бути не тільки надійною, але й стильною, адже готувати за допомогою гарної техніки завжди приємно, а їжа буде смачнішою. Молоді сім'ї, які починають свій спільний шлях, гідно оцінять економічну та якісну техніку Ventolux. Сміливий, цікавий і різноманітний дизайн знайде місце в будь-якому інтер'єрі.
Легко готувати
Наші варильні поверхні та духові шафи мають велику кількість додаткових функцій, які допомагають максимально скоротити час на приготування їжі. Більше не потрібно годинами стояти біля плити, розумна техніка сама подбає про їжу. Досить тільки налаштувати правильну програму, й можна насолоджуватися результатом. Тепер можна не хвилюватися про те, чим здивувати своїх рідних і гостей.
Безпека понад усе
Ми намагаємося забезпечити максимальний комфорт і безпеку покупців. Усі індукційні та склокерамічні поверхні обов'язково оснащені функцією захисту дітей. Жароміцні матеріали виключають ризик отримати опіки, а газ-контроль у разі небезпеки завжди перекриє газ.
Нам подобаються інновації
Сучасна техніка Ventolux застосовує найякісніші екоматеріали. Комплектуючі для нашої продукції виробляють відомі європейські виробники — скло SCHOTT GLASS (Німеччина) і Eurokera (Франція), конфорки SABAF (Італія), фірмові жиклери Sourdillon (Франція). У нових витяжках 2017 року є сенсори диму, які автоматично включають техніку та набирають потрібну швидкість інтенсивності очищення тільки на час приготування. Після купівлі ваша сім'я матиме надійного та вірного помічника на кухні.
Якість гарантується
Усі заводи, на яких виробляється наша техніка, відповідають найвищим світовим стандартам, а про надійність найкраще скаже тривала 3-річна гарантія (2 роки повної гарантії та рік безплатного сервісного обслуговування) та 10-річний термін експлуатації. Контроль якості кожної духовки, витяжки або духової шафи Ventolux відбувається на всіх етапах виробництва. Наші заводи мають не тільки сертифікат якості ISO 9001, а й численні світові сертифікати, зокрема СЕ, без якого неможливий вихід на європейські ринки. У разі виникнення проблем до ваших послуг мережа з 50 українських сервісних центрів, які здатні оперативно їх усунути. Ми впевнені у своїй якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5887 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!