За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Варочна поверхня Pyramida CFEA 643 B

код товару: U0409311
Ціна за одиницю:
10502 грн
+287 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1.2 кВт ,  Задня ліва 1.2 кВт ,  Передня ліва 0.8/1.6/2.3 кВт ,  Задня права 1.1/2 кВт
Управління сенсорне

Додаткові характеристики

Функції таймер ,  автовідключення ,  індикатор залишкового тепла ,  захист від дітей ,  розширювальна зона

Фізичні характеристики

Розміри ніші для вбудовування 59 х 52 х 5 см
Розміри 59 х 52 х 5 см
Колір чорний

Інші

Виробник Pyramida
Модель CFEA 643 B
Артикул CFEA 643 B
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Електрична варильна поверхня CFEA 643 B — це ідеальні страви з достатнім рівнем прожарювання, завдяки 4 зонам нагрівання High-light. Кругла зона нагрівання з потрійним розширенням підійде для посуду різного діаметру, а овальна "гусятниця" стане в пригоді для приготування нестандартних страв.

Практичність і легкий догляд
Склокераміка — красивий, довговічний і, головне, практичний матеріал, його 3 головні переваги:

  • стійкість до високих температур;
  • гарна теплопровідність;
  • стійкість до утворення подряпин та інших механічних ушкоджень.

До того ж за варильною поверхнею з цього матеріалу легко та приємно доглядати. Досить нанести кілька крапель мийного засобу для скла або склокераміки на м'яку губку та протерти від забруднень.

Вибір для великої родини
Універсальний набір конфорок робить паралельне приготування кількох страв по-справжньому швидким і комфортним. Тепер підготовка святкового столу займатиме у вас набагато менше часу.

Триконтурна зона нагрівання
Універсальну триконтурну зону нагрівання легко пристосувати під будь-який кухонний процес. Розташований на панелі керування сенсор із піктограмою у формі кружальця допоможе ввімкнути або дезактивувати контури конфорки одним легким дотиком. Водночас її потужність збільшується майже втричі (до 2300 Вт), що помітно прискорює готування в місткому посуді з великим дном.
Як активувати: увімкніть триконтурну зону нагрівання, доторкнувшись до сенсора з позначенням її розташування. Для активації середнього контуру натисніть на клавішу з круглою піктограмою й ще раз, щоб активувати зовнішній контур. Змінюйте потужність триконтурної конфорки за допомогою сенсорів + і -.

Овальна зона нагрівання
Двоконтурна конфорка-еліпс прийде на допомогу, якщо ви збираєтеся тушкувати м'ясо в гусятниці або готувати в іншому посуді з овальною формою дна. За замовчуванням у ній активна лише мала кругла зона (потужність 1100 Вт). Усього одне натискання на сенсор із круглою піктограмою розширює зону нагрівання, підвищуючи сумарну потужність конфорки до 2000 Вт.

Ідеальний таймер
Практичний таймер дає змогу запрограмувати необхідний час готування, після закінчення якого потрібна конфорка автоматично вимкнеться, подавши звуковий сигнал, що сповіщає про закінчення процесу. Вам залишиться просто оздобити страву та подати до столу!

Блокування від випадкового ввімкнення
Ваші діти іноді залишаються вдома самі, а кішка любить бігати всіма поверхнями? На панелі керування є спеціальна клавіша, натисніть на неї, і вона активує режим блокування пристрою від випадкового ввімкнення. Для вашої безпеки ми також рекомендуємо блокувати панель під час чищення поверхні.

Нагрівальні елементи High-Light
У склокерамічних варильних поверхнях Pyramida використовуються якісні та довговічні нагрівальні елементи High-Light. Вони вирізняються збільшеною тепловидатністю, тому такі зони нагрівання стають гарячими всього за 4-5 секунд. За температури вище ніж 60 °C вони світяться яскравим червоним кольором.

Надійний вибір
Ми докладаємо величезних зусиль, щоб Ви отримували задоволення від використання нашої продукції, й допоможемо з розв'язанням будь-яких непередбачених ситуацій, що стосуються техніки Pyramida.
Вся техніка ретельно перевіряється, тестується і суворо контролюється службою контролю якості компанії Pyramida Technik.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10502 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!