За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ваги підлогові Rotex RSB17-P

код товару: U0316621
Ціна за одиницю:
369 грн
+13 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип роботи електронні
Призначення побутові
Максимальне навантаження 180 кг
Точність вимірювання 100 г
Живлення 1 х CR2032

Фізичні характеристики

Вага 1.4 кг
Габарити 2x30x30 см

Інші

Виробник Rotex
Модель RSB17-P
Артикул RSB17-P
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4823099201129
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ваги підлогові Rotex RSB17-P

З вагами Rotex Ви зможете легко і швидко виміряти свою вагу в будь-який зручний для Вас час. Ваги розраховані на визначення ваги до 180 кг, а похибка вимірювань не перевищує 100 г.

Модель виготовлена ​​з зносостійких і довговічних матеріалів, розрахованих на активну експлуатацію і вимагають мінімального догляду. Результати зважувань виводяться на чіткий LCD-дисплей, на якому також присутні індикатори заряду елементів живлення і перевантаження. Не можна не відзначити і наявність таких зручних функцій, як автообнуленіе і автовідключення, що не тільки полегшують роботу з приладом, але також дозволяє значно продовжити термін служби використовуваної батарейки.

Ваги ROTEX - оригінальні і гранично точні підлогові ваги. Вони дозволять вам завжди контролювати вагу і тим самим, піклується про своє здоров'я. Модель порадує вас високоточним вимірюванням ваги і якісної безперебійною роботою, яка буде тривати дуже довго. Підлогові ваги повинні бути «на господарстві» у кожного.

Підлогові ваги Rotex - мають оригінальний і сучасний дизайн, який припаде до душі будь-кому. Модель впишеться в будь-який сучасний інтер'єр. Вони оснащені зручним рідкокристалічним дисплеєм і дозволять з точністю до 100 грам дізнатися свою вагу. Щоденне зважування стане для вас приємним і в задоволення.

Надійні матеріали. Електронні підлогові ваги Rotex мають надійну скляну платформу з товщиною 6 мм, яка стійка до механічних впливів і невеликим ударам. Модель призначена для побутового використання з максимальним виміром ваги до 180 кг. Додатковою особливістю даних ваг є автоматичне включення і виключення приладу, що забезпечить просту і легку експлуатацію.

Rotex - це українська торгова марка, що з'явилася на ринку побутової техніки в 2005 році. Rotex починала свою роботу з дрібної побутової техніки (чайники, соковижималки, м'ясорубки ін.). Товари даної ТМ заявили про себе як про якісну продукцію, має доступну ціну. Зараз лінійка товарів Rotex зросла в багато разів. В асортимент ТМ увійшли і телевізори, і кухонна техніка, і кліматична техніка, і праски, і фени, і великогабаритна побутова техніка та багато іншого. Тобто, коротко кажучи, все те, що покликане полегшити домашню працю і зробити побут найбільш комфортним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

369 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!