За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Тример Philips BT7204/85

код товару: U0313244
Ціна за одиницю:
2851 грн
+91 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип гоління сухе
Система гоління леза
Мінімальна довжина 0.5 мм
Максимальна довжина 10 мм
Матеріал лез сталь
Час зарядки 1 год
Робота від акумулятора 60 хв
Колір білий ,  чорний

Інші

Виробник Philips
Модель BT7204/85
Артикул BT7204/85
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8710103820451
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тример PHILIPS BT7204 / 85

Ідеальне підрівнювання. Вдосконалюйте свій образ з кожним днем ​​з універсальним тримерами PHILIPS BT7204 / 85 з лінійки Beardtrimmer Series 7000. підрівнював щетину, а також формуйте лінію бороди, вусів і бакенбарди - він стане вашим персональним стайлером на всі випадки життя. Оснащений високоефективної бриючої системою Lift & Trim, триммер подарує в рази більше комфортне і безпечне сбривание щетини в порівнянні з традиційними моделями. Особлива геометрія гребеня забезпечує точний захоплення і напрямок кожного волоска до лез, підвищуючи ефективність сбривания за один прохід.

Підтримує чистоту. Забудьте про виснажливі клопоти з очищенням раковини або тумби після кожної процедури стайлінгу. Оснащений вбудованою вакуумною системою, PHILIPS захоплює до 90% зрізаних волосків під час гоління.

Надгостре лезо. Леза з нержавіючої сталі з подвійним заточуванням залишаються гострими протягом усього часу використання триммера. Злегка торкаючись один одного, вони постійно заточуються під час роботи приладу. Це робить стайлінг точним і мінімізує хворобливі висмикування.

Вибирайте свою довжину. Використовуйте широке регулювальний коліщатко для вибору необхідної довжини стрижки в межах від 0.5 до 10 мм з кроком в 0.5 мм. Серед 20 фіксованих установок гребеня ви точно знайдете ту, яка підійде саме вам. Підрівнюйте щетину або формуйте точні контури бороди - багатофункціональний тріммер PHILIPS доведе до досконалості будь-який ваш образ.

Автономна робота. Оснащений вбудованим акумулятором, PHILIPS BT7204 / 85 стане ідеальним рішенням для ділових поїздок і подорожей. Тепер ви не будете залежати від доступу до мережі і зможете виглядати ідеально в будь-яких обставинах. Повний цикл зарядки протягом 1 години забезпечить до 60 хвилин автономної роботи приладу. Контролювати залишковий рівень заряду ви зможете по наочної індикації на корпусі. При необхідності тривалого догляду за щетиною передбачена можливість підключення до мережі електроживлення.

Швидке очищення. Після закінчення кожної процедури стайлінгу досить буде просто промити леза і гребінь під проточною водою. Всі зібрані волоски зосереджені в спеціальній камері, яка так само легко спустошується в один рух. Струсити все волоски допоможе гігієнічна щіточка, яка входить в базовий комплект поставки приладу.

ніверсальний тример для  тіла. Для догляду за найбільш чутливими ділянками тіла передбачений універсальний двосторонній триммер з гребенем 3 мм. Він ефективно підхоплює і зрізає волоски, що ростуть в різних напрямках або близько прилеглі до шкіри. Прорезиненная рукоятка забезпечить комфортне захоплення стайлера навіть вологими руками для повного контролю над голінням. Унікальна ріжучий система ефективно захищає шкіру від порізів і появи подразнень навіть під час підстригання волосся аж до 0.5 мм.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2851 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!