За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti NanoBridge M2 (NBM2)

код товару: U0151399
Ціна за одиницю:
2948 грн
+81 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Ubiquiti
Модель NanoBridge M2
Артикул NBM2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Ubiquiti Networks вже не перший рік щільно займається розробкою далекобійних точок доступу, напрацювавши великий досвід та впроваджуючи нові технології у власний процес виробництва. Однією з таких «напрацювань» стала InnerFeed - пристрій володіє форм-фактором, при якому передавач Wi-Fi інтегрується в параболічну антену, при цьому використовувати кабель для їх з'єднання більше не потрібно.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti NanoBridge M2 (NBM2) розроблена як раз з використанням такої технології. Один з явних плюсів InnerFeed, що випливає з компактності корпуса - їх меншу вагу в порівнянні з іншими пристроями такого типу. Наприклад, Nanobridge M2 важить менше 2,5 кілограмів. Подібна характеристика дуже допоможе при установці устаткування, особливо враховуючи його використання поза приміщенням. Точка виробником заявлена ​​як всепогодна, з робочими температурами від -30 до +75 градусів. Пристрій має процесор Atheros MIPS 24KC з тактовою частотою 400 Mhz і 32 мегабайта оперативної пам'яті. Також в Nanobridge M2 розташовується бездротової 802.11b / g / n передавач потужністю 200мВт, що випромінює на частоті 2.4Ghz. Він монтується прямо в параболічну антену з коефіцієнтом посилення 18dbi. Діаметр «тарілки» - 40 сантиметрів. У комплекті крім цих двох елементів можна знайти кронштейн для монтажу, кріпильну фурнітуру і PoE-інжектор -устройство для подачі живлення допомогою витої пари.

Потужних характеристик антени і передавача вистачає для організації мостів або використання в якості віддаленого клієнта на відстанях до 10-12 кілометрів. Області застосування можуть бути самі різні: поєднуючи два Nanobridge M2 в Wi-Fi-міст, ви отримуєте ефективний канал зв'язку на високій швидкості. Реалізуючи таку схему, можна організувати WI-fi доступ до мережі інтернет для віддаленого клієнта, наприклад, заміського будинку або АЗС. Природно, головною умовою якісного з'єднання буде наявність прямої видимості. Другий спосіб використання пристрою - використання його в якості бездротового клієнта. При наявності на віддаленій відстані точки доступу провайдера Wi-Fi-послуги, можна отримати цілий комплекс телекомунікаційних послуг на хорошій швидкості при мінімумі витрат.

Варто окремо згадати технологію AirMax, яка забезпечує запобігання колізій, використовуючи TDMA - поділ за таймслот. Крім цього, функція Intelligent QoS дозволяє зробити VOIP- і відео-трафік пріоритетним, що буде цікаво бездротовим провайдерам - обладнання вельми підходить на роль клієнтського. Управляється Nanobridge M2 за допомогою операційної системи Air OS, що має дружній інтерфейс і володіє цілим рядом корисних утиліт. Функціонал програмного продукту від Ubiquiti Networks вражає.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2948 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!