За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Точка доступу Wi-Fi D-Link DWL-6700AP/A2A

код товару: U0169574
Ціна за одиницю:
7193 грн
+255 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Характеристики бездротових мереж

Режими роботи Wi-Fi містWi-Fi точка
Робоча частота 2.4 ГГц
Безпека інформації AES ,  TKIP ,  WPA2-ENT ,  WPA2-PSK ,  WPA-PSK ,  WPA2 ,  WPA
Кількість антен 4

Характеристика провідних мереж

Інтерфейси LAN 10/100 Мбіт/с802.11 n/g/b
Кількість LAN портів (RJ-45) 2

Фізичні характеристики

Ширина 280 мм
Висота 50 мм
Глибина 115 мм
Вага 495 г
Живлення PoE/адаптер
Робочий діапазон температури повітря -30°C ~ +50°C

Інші

Виробник D-Link
Модель DWL-6700AP/A2A
Артикул DWL-6700AP/A2A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 790069415685
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Точка доступу Wi-Fi D-Link DWL-6700AP / A2A - зовнішня бездротова двухдіапазонна уніфікована точка доступу D-Link DWL-6700AP призначена для застосування в корпоративних мережах, де потрібна передача даних на малі і середні відстані. Точка доступу підтримує технологію MIMO 2x2 і оснащена двома вбудованими спрямованими антенами з коефіцієнтом посилення 8 dBi для частотного діапазону 5 ГГц і двома всеспрямованими антенами з коефіцієнтом підсилення 3 dBi для 2,4 ГГц. Таке рішення дозволяє забезпечити стабільну роботу WDS-з'єднань на середніх відстанях в діапазоні 5 ГГц і при цьому організувати локальний доступ до бездротової мережі в діапазоні 2,4 ГГц. При роботі з уніфікованими комутаторами або контролерами D-Link точка доступу DWL-6700AP підтримує централізоване управління, що дозволяє легко налаштовувати і керувати великою кількістю ТД.

Після виявлення точок доступу комутатором або контролером адміністратор може задати єдину конфігурацію відразу для всіх ТД замість того, щоб налаштовувати кожну ТД окремо. На додаток до цього передбачена можливість централізованого управління радіочастотними ресурсами і настройками безпеки, що в свою чергу дозволяє адміністратору заздалегідь виявити потенційні недоліки і уразливості в мережі. Дана точка доступу оснащена індикатором сигналу Wi-Fi, що дозволяє відстежувати рівень сигналу WDS-з'єднання для частотного діапазону 5 ГГц. Таким чином, адміністратор легко зможе визначити оптимальне розташування ТД, необхідне для отримання максимального рівня сигналу при прийомі від ТД на протилежному боці, навіть якщо дві точки доступу знаходяться на відстані 2 км один від одного. Крім основної кнопки скидання до заводських налаштувань, розташованої безпосередньо на корпусі точки доступу, повернення до заводських налаштувань може здійснюватися віддалено за допомогою спеціальної кнопки на PoE-інжекторі, що входить в комплект поставки ТД.

Точка доступу Wi-Fi D-Link DWL-6700AP / A2A підтримує стандарт 802.1p Quality of Service (QoS) для збільшення пропускної спроможності та продуктивності при передачі чутливого до затримок трафіку, наприклад, VoIP і потокового відео. Оскільки DWL-6700AP підтримує WMM, то в разі високого завантаження мережі в першу чергу буде оброблятися трафік з найвищим пріоритетом. Крім того, точка доступу DWL-6700AP підтримує функцію балансування навантаження. Якщо кілька ТД з активним з'єднанням балансування навантаження знаходяться в безпосередній близькості один від одного, то ТД, ресурси якої повністю використовуються, буде відхиляти нові запити на підключення. Замість цього запит на підключення буде прийнятий сусідній точкою доступу. Таким чином, завдяки використанню цієї функції навантаження на точки доступу буде розподілятися рівномірно.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7193 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!