За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Toshiba 49L5660EV

код товару: U0222199
Ціна за одиницю:
16499 грн
+379 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 49"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип підсвічування LED підсвітка

Аудіо

Потужність динаміків 2 x 8 (16 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення HeadphoneCI2 x USB1 x RJ-451 x цифровий аудіовихідАнтеннийCompositeComponentD-sub3 x HDMIScart

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 1112 x 692 x 220 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Toshiba
Модель 49L5660EV
Артикул 49L5660EV
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор TOSHIBA 49L5660EV

Телевізор Toshiba серії L56 оснащений яскравим дисплеєм Full HD, який демонструє багате барвисте зображення з точною передачею кольору, деталей і текстур. Модель виконана на базі сучасної матриці з хорошими показниками яскравості і контрастності, кутами огляду 178 ° / 178 °. Вбудований тюнер підтримує цифрове кабельне та ефірне мовлення стандартів DVB-T2 / C / S2. Широкий набір роз'ємів дозволить підключати до телевізора інші зовнішні пристрої.

Система звучання в Toshiba серії L56 представлена ​​двома динаміками сумарною потужністю 16 Вт з підтримкою технології Dolby.

Підключіть і грайте

Буває час, коли немає нічого щоб ви хотіли подивитися. Чому б не подивитися на такому екрані свої власні мультимедійні дані ?! Toshiba 49L5660EV дозволяє відтворені музику, фотографії і відео, з пристрою зберігання USB-флешки. 49L5660EV також включає в себе три порти HDMI для підключення широкого спектру мультимедійних пристроїв для відтворення медіфайлов або ігрової діяльності.

LED ТВ

Посдветка LED покращує показники динамічного контрасту і яскравості РК панелі що дозволяє поліпшити передачу чорного і білого кольорів.

HDMI

Сучасний мультімедійний інтерфейс HDMI для передачі нестисненого потоку аудіо і відео даних. По одному кабелю можлива передача нестислого цифрового відео і багатоканального звуку зі швидкістю набагато вище, ніж дозволяли всі попередні варіанти підключення. Одиночний кабель значно спрощує процес установки домашніх розважальних систем і гарантує найкращу якість зображення і відтворення звуку.

Цей сучасний LED-телевізор здатний ті тільки урізноманітнити дозвілля, але прикрасити приміщення завдяки своєму стильному ергономічному дизайну. Тонкий корпус моделі TOSHIBA 49L5660EV обладнаний витонченої підставкою, яка забезпечує надійну стійкість техніки на поверхні столу або тумби. Для економії простору передбачена можливість кріплення телевізора на стіну. Завдяки використанню матриці з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і широким кутах огляду забезпечена деталізована картинка і насичені кольори незалежно від положення глядача щодо телевізора.

Телевізор TOSHIBA 49L5660EV з діагоналлю екрана 49 дюймів (125 см) ідеально підійде для невеликої вітальні, дитячій або спальної кімнати. Дивіться фільми, новини, улюблені передачі або стежте за героями гри на екрані телевізора TOSHIBA 49L5660EV. Цей телевізор не займе багато місця, до того ж відмінно впишеться в Ваш інтер'єр.

Висока роздільна здатність зображення

Телевізор TOSHIBA 49L5660EV має дозвіл HD 720p (1920х1080), що забезпечує хорошу якість зображення і його деталізацію. За рахунок гарної якості досягається реалістична і точна картинка, завдяки чому чіткої буде кожна деталь зображення. З телевізором TOSHIBA 49L5660EV нерозглянутим не залишиться навіть те, якого кольору очі у героя Вашого улюбленого фільму і яким мобільним телефоном він користується.

Smart TV

Можливості Smart TV телевізора TOSHIBA 49L5660EV не обмежуються переглядом передач і фільмів. Телевізор TOSHIBA 49L5660EV - це щось більше. Це інноваційний і абсолютно новий рівень взаємодії людини і телебачення, так як тепер в телевізорі є інтернет. Дивіться те, що хочете, і коли хочете, не обмежуючись тим, що дає телебачення, виходьте на Facebook або Twitter, переглядайте відео на YouTube або картинки на Instagram, використовуючи всі переваги інтернету, - і все це на екрані Вашого телевізора. Використовуйте переваги інтернету в телевізорі TOSHIBA 49L5660EV за допомогою додатків, які можна завантажити в спеціальному магазині додатків App Store. Тут Ви знайдете різні ігри, новини та інші додатки на Ваш смак. Грайте Angry Birds, слухайте аудіокниги, дізнавайтеся погоду - можливостей по-справжньому багато!

дзеркальний екран

Ця технологія телевізора TOSHIBA 49L5660EV надає можливість відображати одне й те саме зображення з екрану телевізора на інший пристрій. Наприклад, передачі з екрану телевізора Ви можете дивитися паралельно на Smart пристрої, перебуваючи в іншій кімнаті.

Можливість запису на відео

Очікується найважливіша хокейна гра клубу "Динамо" Рига, але Ви повинні бути на роботі? Просто запишіть гру на відео завдяки функції запису відео у телевізора TOSHIBA 49L5660EV! Функція запису телебачення на жорсткий диск або флеш-пам'ять не дасть пропустити жодної гри або серії улюбленого серіалу, до того ж Ви завжди зможете відмотати події назад і насолодитися улюбленими моментами ще раз.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!