За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор TCL 55C645

код товару: U0840941
Ціна за одиницю:
24999 грн
+624 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора QLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці VA
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення 60 Гц
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення Quad Core (4x Cortex CA55 1.3GHz)
Технології поліпшення зображення HDR ,  HDR10+

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення USBАудіовихід1 x RJ-45CI+HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Google TV

Технічні компоненти

DDR 2G

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1227 x 765 х 292 мм
Розміри без підставки 1227 x 711 х 52 мм
Вага з підставкою 12.2 кг
Вага без підставки 12 кг
Колір чорний

Інші

Виробник TCL
Модель 55C645
Артикул 55C645
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ, ЩО ДИВУЄ


Quantum Dot

Понад мільярд відтінків

Ви дивитесь на телевізор, який може відображати до 93% ширший діапазон кольорів відповідно до стандарту DCI-P3. Це ніби дивитися в калейдоскоп і досліджувати нескінченний світ кольорів.


HDR10+

Краса в деталях

Розширений динамічний діапазон (HDR), найновіший стандарт для UHD-контенту, подарує неперевершений досвід перегляду із винятковою яскравістю, винятковою деталізацією тіней і яскравими кольорами. Сидіть спокійно, пориньте в улюблений фільм та насолоджуйтеся неймовірними деталями зображення, які задумали автори фільму.


Яскравий і блискучий

Навіть у середині літа, коли сонце світить у кімнату, ви все ще можете бачити чіткі зображення з яскравими кольорами. Насолоджуйтеся деталями, прихованими в сонячній або темній сцені.

Dolby Vision

Насолоджуйтеся захопливим досвідом 

Уявіть, що ви сидите в театрі й спостерігаєте, як підіймаються завіси, коли актори виходять на сцену. Завдяки Dolby Vision ви можете поринути у чарівну сцену прямо перед собою. Ви відчуєте себе в театрі, а не просто дивитеся вдома.

 *Dolby Vision є торговою маркою Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos і символ подвійного D є зареєстрованими товарними знаками Dolby Laboratories 


AiPQ Engine 3.0 

Алгоритм TCL із підтримкою AiPQ Engine 3.0 обробляє вміст зі стабільним і високоякісним 4K. Водночас, час технологія Game Accelerator забезпечує більш плавну гру з частотою оновлення до 120 Гц.

Ніколи не пропустіть жодної деталі швидких рухів

Алгоритм MEMC зменшує розмитість відображення руху, усуває розриви зображення та гарантує шовковисту гладку сцену.



Технологія Ai-Color зображенню стати таким, як сприймають очі людини. Ai-Color відтворює зображення, налаштовуючи різні параметри, зокрема об’єм кольору, насиченість і контраст. 

Ai-Motion чутливо виявляє об’єкти, що швидко рухаються, обчислює рух за частотою оновлення та кількістю кадрів, щоб відтворити шовковисто-гладке зображення, компенсуючи розмиття та розриви

Технологія Ai-Clarity розпізнає зображення в кожній деталі. Ai-Clarity аналізує зображення на основі їх оригінальної роздільної здатності та відображає найкращі кришталево чисті результати у масштабуванні низької роздільної здатності, точному зменшенні шуму та видаленні накладень.

Ai-Contrast відтворює реальність, динамічно оптимізуючи коефіцієнт контрастності для адаптації до різних візуальних сценаріїв, включаючи темряву, яскравість і численні деталі.



Відкрийте для себе нові фільми та шоу з усіх ваших підписок. Отримуйте пропозиції на основі того, що ви дивилися та що вас цікавить, що полегшить пошук наступного фільму для перегляду

Ваш телевізор тепер корисніший, ніж будь-коли. Запитуйте у Google про погоду, спортивні результати тощо та отримуйте відповіді прямо на екрані. Переглядайте сумісні пристрої розумного дому та керуйте ними за допомогою голосу


Ми поділяємо вашу турботу про дітей. Активуйте профіль дитини, щоб розблокувати цікавий і зручний для дітей вміст і занурити своїх дітей у безтурботний цифровий ігровий майданчик. Захистіть своїх дітей від потенційно шкідливого вмісту


Без розривів. Ніякого преривання. Просто грай

Технологія AMD FreeSync забезпечує безперебійний геймплей без артефактів майже з будь-якою частотою кадрів, що покладе край переривчастому відео та розбитим кадрам під час гри. Це наступний прорив у комп’ютерних та консольних іграх.


Game Bar

Ігрова панель дозволяє вам залишатися в курсі гри, чітко відстежуючи екран і параметри гри (частоту кадрів, HDR тощо) протягом усієї гри та швидко їх налаштовувати.



ЗВУК, ЩО ПЕРЕВЕРШИТЬ СПОДІВАННЯ

Virtualized 3D sound

DTS-HD і DTS Virtual:X відтворюють «огортаючий» звук, який ніби виникає над, поруч з вами і позаду вас, забезпечуючи відчуття занурення.

Телевізор TCL C645
Понад мільярд відтінків
Ви дивитесь на телевізор, який відображає до 93% ширший діапазон кольорів відповідно до стандарту DCI-P3. Це ніби дивитися в калейдоскоп і досліджувати нескінченний світ кольорів.
HDR10+ Краса в деталях
Розширений динамічний діапазон (HDR), найновіший стандарт для UHD-контенту, забезпечує неперевершений досвід перегляду з винятковою яскравістю, деталізацією тіней та живими кольорами. Пориньте в улюблений фільм та насолоджуйтеся неймовірними деталями зображення, які задумали автори фільму.
Яскравий і блискучий
Навіть у середині літа, коли сонце світить у кімнату, все одно зможете побачити чіткі зображення з яскравими кольорами. Насолоджуйтеся деталями, прихованими в сонячній або темній сцені улюбленого фільму чи телепередачі.
AiPQ Engine 3.0
Алгоритм TCL із підтримкою AiPQ Engine 3.0 обробляє вміст зі стабільним і високоякісним 4K. Водночас, технологія Game Accelerator забезпечує більш плавну гру з частотою оновлення до 120 Гц.
Ніколи не пропускайте жодної деталі швидких рухів
Алгоритм MEMC зменшує розмитість відображення руху, усуває розриви зображення та гарантує шовковисту гладку сцену.
Ai-COLOR
Ai-MOTION
Ai-CLARITY
Ai-CONTRAST
ПЕРСОНАЛІЗОВАНІ РОЗВАГИ
Google TV. Відкрийте для себе нові фільми та шоу з усіх ваших підписок. Отримуйте пропозиції на основі того, що ви дивилися та що вас цікавить, що полегшить пошук наступного фільму для перегляду. Ok Google. Ваш телевізор тепер корисніший, ніж будь-коли. Запитуйте у Google про погоду, спортивні результати тощо та отримуйте відповіді прямо на екрані. Переглядайте сумісні пристрої розумного дому та керуйте ними за допомогою голосу. Дитячий профіль. Ми поділяємо вашу турботу про дітей. Активуйте профіль дитини, щоб розблокувати цікавий і зручний для дітей вміст і занурити своїх дітей у безтурботний цифровий ігровий майданчик. Захистіть своїх дітей від потенційно шкідливого впливу може.
РОЗКРИЙТЕ СВІЙ ІГРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

24999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі: