За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE49NU7100 (UE49NU7100UXUA)

код товару: U0308113
Ціна за одиницю:
22445 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 49"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USBCI1 x RJ-451 x цифровий аудіовихідАнтеннийCompositeComponent3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так

Додатково

Енергоспоживання 140 Вт

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 1102.8 x 716.4 x 261.3 mm
Розміри без підставки 1102.8 x 637.8 x 59.7 mm
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель UE49NU7100
Артикул UE49NU7100UXUA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643178789
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung UE49NU7100 (UE49NU7100UXUA)

Справжня роздільна  здатність UHD 4K. Насолоджуйтесь яскравим, чітким зображенням телевізора UHD 4К, який має в 4 рази більше пікселів, ніж FHD-телевізор. У кожній сцені ви зможете розглянути найдрібніші деталі.

HDR. Більше деталей. Переглядайте HDR-контент з підвищеним рівнем чіткості зображення і природною передачею кольору. UHD телевізор Samsung відкриває більше деталей в яскравих і темних ділянках зображення на екране.Samsung NU7

Технологія PurColour. Переглядайте свій улюблений контент в природних кольорах і насолоджуйтеся чіткістю і реалістичністю зображення. Оцініть всі переваги прекрасного перенесення кольорів.

Технологія UHD Dimming. Технологія затемнення UHD Dimming розбиває екран на кілька блоків для оптимізації кольору, різкості, рівнів глибокого чорного і чистого білого, що забезпечує ідеальну контрастність.

Великий телевізор, велике зображення. Великий екран телевізора ще більше підсилює враження від перегляду. Відчуйте себе в кінотеатрі або навіть на спортивній арені з підвищеним рівнем занурення в зображення.

Тонка конструкція. Витончений відполірований корпус однаково добре виглядає в будь-якому місці.

Розумний спосіб використання smart TV. Швидко, просто і зручно знаходите потрібний контент. Використовуйте особистого віртуального помічника для виконання будь-яких завдань, пульт ДУ для управління всіма функціями і простий хаб для управління всіма пристроями. Витрачайте менше час на пошуки, а більше насолоджуйтеся переглядом. Користуватися телевізором ще ніколи не було так просто.

Додаток SmartThings. Один додаток для всього. Додаток SmartThings пропонує такі функції, як Універсальний гід, Дистанційне керування і Dashboard (Інформаційна панель).

Функція Steam Link. Функція Steam Link дозволяє передавати гри з ПК на екран телевізора. Грайте в свої улюблені комп'ютерні ігри на великому екрані з комфортом замість того, щоб сидіти згорбившись перед маленьким монітором.

Samsung - всесвітньо відома марка корейської побутової техніки та аудіо- та відеоапаратури. Назва Samsung означає буквально "три зірки". Це спільна китайська і південно-корейська компанія.

Коли компанія Samsung зароджувалася в 1969 році, вона виробляла побутову техніку, після приєднання до фірми корейської компанії Semiconductor Co почався масовий випуск під маркою фірми холодильників і пральних машин, а вже з 1983 року і персональних комп'ютерів. Компанія рік за роком підкорювала нові вершини, отримуючи світове визнання і завойовуючи все більші частки ринку.

У 1986 році компанія отримала приз "Краща компанія року", присуджений їй Корейської асоціацією менеджменту. У тому ж році під маркою Samsung був проведений десятимільйонна кольоровий телевізор, а в Канаді, Австралії з'явилися торгові представництва фірми Samsung. У Каліфорнії і Токіо (Японія) почали роботу науково-дослідні лабораторії корейської фірми.

До 1998 року всесвітньо відома корпорація стала одним з найбільших виробників і продавців ЖК моніторів, нею був запущений масовий випуск цифрових телевізорів.

В даний час Samsung Electronics все знають як новатора в світі сучасних технологій, Samsung Electronics по праву входить у двадцятку найбільших брендів світового ринку. Продукція Samsung Electronics має 3 роки обов'язкової гарантії, споживач має право на безкоштовне сервісне обслуговування в авторизованих центрах сервісу всієї продукції, купленої у Samsung Electronics.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

31 березня 2020
imgimgimgimgimg

Искал недорогой 4К телевизор, но без "наворотов".... Остановился на этом. Пользуюсь уже 3 месяца, всем доволен. Смарт достаточно шустрый, картинка нормальная. В то же время 4К из интернета вытягивает без проблем

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22445 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!