За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE43NU7120UXUA

код товару: U0324080
Ціна за одиницю:
14262 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 1300 Гц

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USBCI1 x RJ-453 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Tizen

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 970,2х636,3х210,3 мм
Розміри без підставки 970,2х563,2х58,8 мм
Вага з підставкою 9.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель UE43NU7120UXUA
Артикул UE43NU7120UXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung UE43NU7120UXUA

LED-телевізор Samsung UE40NU7120UXUA високоякісна модель з 40-дюймовим дисплеєм, яка виводить зображення в роздільній здатності 3840 х 2160 пікселів (4K UHD), використовуючи світлодіодне підсвічування. Модель входить в сьому серію 2018 року випуску, має в своєму розпорядженні аналоговим і цифровим тюнерами з підтримкою таких діапазонів як DVB-T2, DVB-S2, DVB-C. Обладнана бездротовим інтерфейсом Wi-Fi, за допомогою якого може синхронізуватися з мобільним пристроєм.

LED-телевізор Samsung UE40NU7120UXUA продемонструє вам високоякісне зображення з частотою розгортки в 1300 Гц. Така частота розгортки робить телевізор придатним для відтворення динамічних сцен, яких сьогодні багато в сучасних блок Бастер. Телевізор у своєму розпорядженні технології PureColour, яка збільшує насиченість колірної гами, а також технологією HDR високий ступінь деталізації завжди з вами. Завершує композицію високоякісна стерео система.

UHD. Підключайтеся і отримуйте більше задоволення. Телевізор з реальною роздільною здатністю  4K UHD. Оцініть чіткість передачі деталей з роздільною здатністю 4K UHD, в 4 рази перевищує роздільну здатність  Full HD. Тепер ви зможете розглянути зображення в найдрібніших подробицях. HDR. Більше деталей. Переглядайте HDR-контент з підвищеним рівнем чіткості зображення і природною передачею кольору. UHD телевізор Samsung відкриває більше деталей в яскравих і темних ділянках зображення на екрані. PurColour. Насолоджуйтесь природними квітами завдяки технології PurColour. Ви побачите всі барви природи в найдрібніших подробицях і зможете зануритися в перегляд з головою.

Технологія UHD Dimming. Технологія затемнення UHD Dimming розбиває екран на кілька блоків для оптимізації кольору, різкості, рівнів глибокого чорного і чистого білого, що забезпечує ідеальну контрастність. Великий телевізор, велике зображення. Великий екран телевізора ще більше підсилює враження від перегляду. Відчуйте себе в кінотеатрі або навіть на спортивній арені з підвищеним рівнем занурення в зображення.

Тонкий і стильний. Тонка конструкція. Витончений відполірований корпус однаково добре виглядає в будь-якому місці. Розумний спосіб використання smart TV. Швидко, просто і зручно знаходите потрібний контент. Функція One Depth збирає різноманітний контент на одному екрані. Отримайте доступ до пропозицій різних провайдерів і швидко охопите поглядом весь доступний контент завдяки міні-превью. Додаток SmartThings. Один додаток для всього. Додаток SmartThings пропонує такі функції, як Дистанційне керування і Mirror Screen (Дзеркальний екран).

Налаштування мобільного пристрою. Крок 1. Завантажте програму SmartThings для настройки Smart TV. Крок 2. Якщо ваш мобільний пристрій підключено до мережі Wi-Fi, мережева інформація буде передана на ваш телевізор. Крок 3. Якщо ваш мобільний пристрій пов'язано з обліковим записом Samsung, інформація з облікового запису автоматично перенесеться на ваш телевізор. Крок 4. Виберіть програми, які ви хочете використовувати, і додайте їх в Smart Hub. Готово! Тепер влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся Smart TV.

Синхронізація та обмін контентом. Скористайтеся всіма перевагами Samsung Cloud. Синхронізація свої фотографії, підключивши до Samsung Cloud всі свої смарт-пристрої Samsung. Тепер ви можете переглядати свої фотографії з мобільного пристрою на екрані телевізора або навіть холодильника. Ще більше контенту. Вам завжди буде що подивитися. Вас чекає нескінченну кількість контенту. Функція Steam Link. Функція Steam Link дозволяє передавати гри з ПК на екран телевізора. Грайте в свої улюблені комп'ютерні ігри на великому екрані з комфортом замість того, щоб сидіти згорбившись перед маленьким монітором.

Samsung - всесвітньо відома марка корейської побутової техніки та аудіо- та відеоапаратури. Назва Samsung означає буквально "три зірки". Це спільна китайська і південно-корейська компанія. Коли компанія Samsung зароджувалася в 1969 році, вона виробляла побутову техніку, після приєднання до фірми корейської компанії Semiconductor Co почався масовий випуск під маркою фірми холодильників і пральних машин, а вже з 1983 року і персональних комп'ютерів.

Компанія рік за роком підкорювала нові вершини, отримуючи світове визнання і завойовуючи все більші частки ринку. У 1986 році компанія отримала приз "Краща компанія року", присуджений їй Корейської асоціацією менеджменту. У тому ж році під маркою Samsung був проведений десятимільйонна кольоровий телевізор, а в Канаді, Австралії з'явилися торгові представництва фірми Samsung.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14262 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!