За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ (925518)

код товару: U0476551
Ціна за одиницю:
10499 грн
+371 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 20x
Максимальне корисне збільшення 228x
Діаметр об'єктива 114 мм
Посадочний діаметр окуляра 31.75 мм
Фокусна відстань 500 мм
Світлосила 1:4.4
Роздільна здатність 1.23 сек
Проникна здатність 12.4 зоряних величин

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефлектор Ньютона
Тип монтування азимутальне
Видошукач LED з точковою наводкою

Габарити

Розміри оптичної труби (⌀ x L) 145 x 415 мм
Висота триноги 720-1140 мм
Розміри в упаковці 370 x 210 x 890 мм
Вага труби 2.4 кг
Вага триноги / монтування тринога 2.27 кг; монтування 0.96 кг
Загальна вага 5.9 кг

Додаткові характеристики

Комплектація програмне забезпечення Stellarium ,  адаптер для камери смартфона (планшета) ,  труба алюмінієва ,  окуляр SPL 26мм (1.25'') ,  рухома карта зоряного неба ,  тринога сталева з предметним столиком для аксесуарів ,  монтування азимутальне Nano AZ ,  видошукач точковий LED ,  кільце T2 (M42x0.75mm) - адаптер для приєднання SLR-камери
Колір білий

Інші

Виробник Bresser
Модель Messier NT-114/500 Nano AZ
Артикул 925518
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ - це ідеальний дзеркальний телескоп системи Ньютона з короткою фокусною відстанню. Досвідчений користувач, який розуміє, що велика світлосила в більшості випадків важливіше максимального збільшення, гідно оцінить цю модель. Телескоп збирає достатню кількість світла для спостереження найбільш віддалених об'єктів Сонячної системи. Модель відмінно підходить для спостереження протяжних об'єктів, таких як зоряні скупчення, галактика Чумацький шлях, а також для серфінгу по зоряному небу. Телескоп поставляється практично зібраним, і з необхідним набором аксесуарів для негайного старту спостережень. Нове азимутальне монтування Nano AZ зручне для роботи з легкими трубами середньої апертури. Телескоп дуже стійкий, так як поставляється в комплекті зі сталевим монтуванням.

Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю збірки, точністю підгонки оптичних елементів і використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості і ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики в своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими любителями астрономії.

Об'єктив телескопа Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ являє собою короткофокусний рефлектор з відносним отвором 1/4.4, завдяки чому значно збільшені світлосильні характеристики. Варто зазначити, що телескоп має досить велике вторинне дзеркало, діаметром 40 мм, що позитивно позначається на якості зображення. Точковий видошукач дозволить швидко провести попередню наводку телескопа на об'єкт, що цікавить.

Телескоп встановлений на новій стійці і легкому однопір'яному монтуванні Nano AZ, що позитивно позначається і на простоті управління, і на вартості телескопа.

Висока якість передачі зображень гарантується не тільки дуже стійкою сталевою триногою, яка нівелює дрібні вібрації, а й чудовою якістю виконання дзеркал. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виготовляються зі спеціального скла, на яке наноситься високоякісне покриття, що відбиває. Саме це дозволяє отримувати світлі і чіткі зображення об'єктів з правильною передачею кольору, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографії.

Телескоп може з успіхом використовуватися для астрофотографії, для чого в комплекті поставляється і T2-кільце для приєднання SLR-камери, і адаптер для камери смартфона (планшета). T2-кільце накручується замість тримача окуляра, а адаптер для смартфона кріпиться на обраному окулярі і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру). Набір аксесуарів полегшить спостереження і зробить їх більш цікавими і докладними. У комплектацію крім адаптера для камери смартфона (планшета), входять два окуляри, поворотна карта зоряного неба і програмне забезпечення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!