За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп Bresser Messier AR-90S/500 EQ3 (923890)

код товару: U0469056
Ціна за одиницю:
15699 грн
+552 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 20x
Максимальне корисне збільшення 180x
Діаметр об'єктива 90 мм
Посадочний діаметр окуляра 31.75 мм
Фокусна відстань 500 мм
Світлосила 1:5.5
Роздільна здатність 1.56 сек
Проникна здатність 11.87 зоряних величин

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефрактор ахромат
Тип монтування екваторіальне
Видошукач оптичний 6x30
Кріплення ластівчин хвіст

Габарити

Розміри оптичної труби (⌀ x L) 100 x 590 мм
Висота триноги 690-1095 мм
Вага труби 1.1 кг
Вага триноги / монтування тринога 1.15 кг; монтування 4.25 кг
Загальна вага 6.9 кг

Додаткові характеристики

Комплектація діагональне дзеркало ,  програмне забезпечення Stellarium ,  тринога алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів ,  адаптер для камери смартфона (планшета) ,  труба алюмінієва ,  монтування EQ3 з противагою ,  окуляр SPL 26мм (1.25'') ,  видошукач оптичний 6x30 ,  рухома карта зоряного неба
Колір білий

Інші

Виробник Bresser
Модель Messier AR-90S/500 EQ3
Артикул 923890
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телескоп Bresser Messier AR-90S/500 EQ3 являє собою короткофокусний середньоапертурний рефрактор з якісною оптикою і екваторіальним монтуванням німецького типу. Короткофокусні рефрактори з діаметром лінзи 90 мм забезпечують велике поле зору і досить широкі можливості як планетарних спостережень, так і для спостережень зоряних скупчень, не вносячи при цьому значних хроматичних спотворень зображення і залишаючись доступними за ціною. Цікавим аксесуаром в комплектації є адаптер для смартфона, за допомогою якого легко фотографувати об'єкти спостережень на камеру вашого смартфона. Опціонально телескоп може бути пов'язаний з PC-окуляром для запису і редагування зображень і відеороликів нічного неба.

Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю збірки, точністю підгонки оптичних елементів і використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості і ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики в своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими любителями астрономії.

Об'єктив телескопа Bresser Messier AR-90S/500 EQ3 являє собою ахромат з відносним отвором 1/5.5, завдяки чому значно збільшена світлосила (в 200 разів більше світла, ніж при спостереженнях неозброєним оком). Відсутність в телескопі центрального екранування (в порівнянні з системою Ньютона) позитивно позначається на контрасті зображення при спостереженнях Місяця і деталей дисків планет. Велике поле зору дозволить навіть без застосування видошукача знаходити необхідні об'єкти і спостерігати такі протяжні об'єкти, як зоряні скупчення. Укорочена труба телескопа зручна при транспортуванні. Наприклад, телескоп можна сміливо брати в заміську поїздку, туди де небо, в порівнянні з міським, темніше і де набагато докладніше можна розглянути тьмяні далекі об'єкти.

Телескоп встановлений на жорсткому монтуванні EQ3 - екваторіальному, німецького типу. Завдяки використанню черв'ячних передач в механізмах тонких рухів можлива моторизація монтування (і установка системи автонаведення).

Висока якість передачі зображень гарантується не тільки стійким монтуванням, а й чудовою якістю просвітленої оптики. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виробляються зі спеціального скла, на яке наноситься покриття, що просвітлює в кілька шарів. Саме це дозволяє отримувати світлі і чіткі зображення спостережуваних об'єктів з правильною передачею кольору, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографії.

Набір аксесуарів полегшить спостереження і зробить їх більш цікавими і докладними. У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15699 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!