За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Zanussi ZDP7202PZ1

код товару: U0324608
Ціна за одиницю:
14356 грн
+305 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 7 кг
Кількість програм 8
Об'єм барабана 104 л
Об'єм контейнера для конденсату 4.66 л
Клас енергоспоживання В
Енергоспоживання 4.23 кВт/год
Мережева напруга 230 В
Особливості фільтр легкого очищення ,  перенавішувані дверцята ,  захист від м'яття ,  вибір ступеня сушіння ,  індикація ходу виконання програми ,  сенсор вологості ,  оповіщення про завершення циклу ,  дитячий замок ,  відкладений старт ,  індикація часу
Програми сушка за таймером ,  делікатна сушка
Режими сушіння конденсаційне сушіння
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 54 см
Колір корпусу білий
Колір дверцят білий

Інші

Виробник Zanussi
Модель ZDP7202PZ1
Артикул ZDP7202PZ1
Гарантія, міс 12
Штрихкод 7332543660353
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сушильна машина ZANUSSI ZDP7202PZ1

Забудьте про часи, коли всюди сох одяг, і скористайтеся зручністю простої і зручної домашньої сушки в сушильній шафі. Сушка конденсаційного типу: волога конденсується в ємності для води, зовнішня вентиляція не потрібно.

Конденсаційний сушильний барабан не вимагає нічого крім розетки. У барабані замкнутий цикл руху повітря. Вологе повітря охолоджується, при цьому волога конденсується в спеціальний резервуар для води. Досить від'єднати його і вилити воду, що скупчилася.

Просте рішення, що забезпечує повний контроль над часом сушіння. Функція Time Dry дозволить вам самостійно вирішити, якою має бути тривалість циклу сушіння. Просто задайте необхідний час, натисніть на «Пуск» - і розслабтеся!

Сушарка для білизни, яка включається тоді, коли вам це ідеально підходить. Функція DelayStart дозволяє перепрограмувати цикл, щоб його виконання почалося через 3, 6 або 9 годин, коли вам це зручно.

Витратьте менше часу на прасування. Програма «Легке прасування» спрощує прасування, зменшуючи складки і зам'ятих і вивільняючи час, яке ви зможете витратити на що-небудь інше. Нескінченні можливості при виборі місця установки. Повна оборотність дверцята цього сушильного барабана дає вам чотири положення ручки - а це означає, що ви можете встановити прилад, де тільки побажаєте.

Славна історія компанії Zanussi, що носить ім'я свого творця, почалася в 1916 році, тоді син коваля Антоніо Зануссі, якому було 26 років, справив на невеликому підприємстві в італійському містечку Порденоне першу кухонну плиту, яка топилася дровами.

У 1984 році перед компанією відкрилися нові горизонти, оскільки вона злилася з відомою шведською групою Electrolux, що дало нові інвестиції і нові ринки. Материнська компанія мала великі можливості, виробничі потужності Zanussi в новому його якості отримали потужний поштовх до зльоту, дозволили компанії перетворитися в лідируючого на світовому ринку виробника технологічного обладнання сучасного типу.

Торгова марка Zanussi завойовувала свою репутацію протягом 50 років і залишається в ряду лідерів. Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку. Компанія випускає унікальні продукти, що підтверджує її позицію.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14356 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!