За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Samsung DV90BB9445GHUA

код товару: U0793736
Ціна за одиницю:
40599 грн
+1278 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 9 кг
Кількість програм 19
Кількість режимів сушки 3
Клас енергоспоживання ВА+++
Енергоспоживання 182 кВт*год
Мережева напруга 220-230 В
Частота мережі 50 Гц
Особливості Попередження складок ,  Quick Drive ,  Розумна сушка OptimalDry System ,  Сигнал рівня вологості (Mixed Load Bell/Damp Alert) ,  Антизминання (легке прасування) ,  Розміщення у колону ,  Дисплей ,  блокування від дітей ,  сушка за часом ,  підсвітка барабана
Програми постільна білизна ,  прискорений режим ,  безшумне сушіння ,  self tub dry ,  час сушки ,  air refresh ,  швидка сушка 35' ,  тепле повітря ,  холодне повітря ,  сушка праскою ,  гігієна ,  делікатні тканини ,  вовна ,  рушники ,  верхній одяг ,  сорочки ,  бавовна ,  синтетика
Режими сушіння конденсаційне сушіння
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Колір корпусу білий
Вага 52 кг
Колір дверцят чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель DV90BB9445GHUA
Артикул DV90BB9445GHUA
Гарантія, міс 36
Штрихкод 8806094724363
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Енергоефективність класу A+++ 

Заощаджуйте гроші та бережіть довкілля, споживаючи менше електроенергії*. Тепловий насос забезпечує енергоефективний, економічний та дбайливий спосіб сушіння вашого одягу. Вона має клас енергоефективності A+++, оскільки в ній використовується «холодоагент» замість електрики для нагрівання повітря і рециркуляція теплого повітря, щоб уникнути зайвих витрат енергії. 

Сушіння зі штучним інтелектом 

Насолоджуйтесь швидшим і точнішим* сушінням, яке дбайливо доглядає одяг і знижує витрату енергії на 10%**. Багатодатчикове Сушіння зі штучним інтелектом в режимі реального часу визначає ступінь вологості одягу та інтелектуально створює оптимальну кількість тепла відповідно до ваги та вмісту вологи кожного завантаження. 

Технологія QuickDrive™ 

Витрачайте менше часу на сушіння й ефективно доглядайте за одягом. При активації QuickDrive™ час сушіння скорочується до 35%* і знижується витрата енергії. На відміну від традиційних сушильних машин, технологія інверторного компресора автоматично регулює швидкість роботи відповідно до внутрішньої температури та потреб у догляді. 

Супершвидкість 

Отримайте чистий і сухий одяг усього за 2 години та заощаджуйте енергію. Програма Супершвидкість дозволяє виконати сушіння змішаної комбінації білизни з бавовняних та синтетичних тканин за 81 хвилину*. А при використанні супершвидкості у пральній машині ви можете випрати і висушити одяг за 39 хвилин*. Тому на прання і сушіння вашого одягу знадобиться всього 2 години. 

Тихе сушіння 

Виконуйте прання та сушіння вашої білизни вночі, не турбуючи сусідів чи дітей. Конструкція Тихого сушіння має вбудовану систему для зниження рівня шуму. Це досягається завдяки використанню звукопоглинальних матеріалів і алгоритму, який оптимізує швидкість обертання для мінімізації рівня шуму. У результаті ця машина демонструє низький рівень шуму – всього 59 дБ. 

Дверцята, що перевішуються 

Виберіть напрямок, в якому будуть відкриватися дверцята, що перевішуються, відповідно до планування вашого дому, розташування меблів і своїх звичок. Стіни більше не завада! Крім того, прозорі дверцята дозволяють легко побачити процес сушіння. 

Одяг без складок 

Зберігайте висушений одяг у бездоганному стані без прасування праскою. Просто виберіть Одяг без складок – після завершення циклу сушіння барабан періодично обертатиметься без нагрівання протягом 180 хвилин. Одяг не лежить в одному положенні за високої температури довгий час, тому на тканині не утвор 

Технологія цифрового інвертора 

Насолоджуйтеся відмінною ефективністю, зниженим рівнем шуму й тривалістю роботи. У технології цифрового інвертора використовуються сильні магніти, що збільшують потужність. Але такий пристрій працює тихіше* й споживає менше енергії, ніж універсальний електродвигун. 

Оптимальне сушіння 

Оптимізуйте ефективність сушіння без зайвих зусиль! 3 датчики для досягнення найкращого результату. Вона виконує моніторинг вологості та регулює відповідно до цього час сушіння: при цьому білизна сушиться швидше з використанням мінімальної кількості енергії. 

Фільтр 2 в 1 

Виконуйте обслуговування вашої сушильної машини без проблем і оптимізуйте продуктивність і безпеку сушіння. Інноваційний фільтр «два в одному» містить двошаровий сітчастий фільтр. Тому відпадає потреба у використанні фільтра для теплообмінника, що спрощує обслуговування машини. 

Технологія Air Wash 

Освіжіть одяг без прання, виварювання, чищення та мийного засобу. Технологія Air Wash дезодорує одяг і постільну білизну, тому вони завжди матимуть запах свіжості. Неприємні запахи видаляються за допомогою надзвичайно гарячого повітря. Отже, ваш одяг матиме вигляд наче після сухого очищення й залиша 

Швидке сушіння 35' 

Швидко висушіть будь-який одяг, наприклад, робочу форму або шкільну сорочку. 35-хвилинний цикл зі Швидким сушінням дозволяє повністю висушити невелику кількість білизни (1 кг) лише за 35 хвилин*. Він безпечно сушить відразу кілька предметів гардероба за високої температури.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

40599 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!