За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стедікам DJI RS 4 Pro (CP.RN.00000345.01)

код товару: U0921176
Ціна за одиницю:
52785 грн
+1786 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Характеристики

Загальні

Кількість осей 3
Підключення Bluetooth
Матеріал корпуса алюмінієвий сплав
Особливості з дисплеєм ,  для фотоапарата
Комплектація Ручка портфеля ,  Наклейка з логотипом DJI ,  Кабель керування кількома камерами ,  Опора для кріплення об'єктива ,  Розширена ручка ,  Ручка акумулятора BG 21 ,  Каркадний підвіс ,  Комплект гвинтів ,  Швидкознімна пластина ,  Кабель живлення х 1 ,  чохол для зберігання х 1

Швидкість обертання

Вісь нахилу 360°
Вісь повороту 360°
Вісь крену 360°
Робоча температура −20 до +45 °C

Живлення

Джерело живлення акумулятор
Час повної зарядки 90 хв
Час роботи 13 г

Інші

Виробник DJI
Модель RS 4 Pro
Артикул CP.RN.00000345.01
Гарантія, міс 3
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Стабілізатор для камери DJI RS 4 Pro

Підвищена ефективність роботи, оригінальна вертикальна зйомка та розширена екосистема аксесуарів роблять DJI RS 4 Pro потужним інструментом для бездзеркальної зйомки. Підвіс важить лише близько 1,6 кг і має вантажопідйомність 4,5 кг, здатний підтримувати вашу компактну камеру. Осі з тефлоновим покриттям зменшують тертя для більш плавного балансування та роботи. Інші інтуїтивно зрозумілі функції включають ручку тонкої настройки, OLED-екран з автоблокуванням і порт зв’язку RSA для використання з розширеними аксесуарами.

Розширений флагманський стабілізатор DJI RS 4 Pro бездоганно інтегрується з системою керування об’єктивом DJI Focus Pro, передачею DJI Transmission та розгалуженою екосистемою керування. Ця синергія надає кіно- та телевізійній індустрії повномасштабне рішення для виробництва, яке поєднує стабілізацію, передачу, моніторинг, фокусування та керування. Це розширює горизонти творчих можливостей, дозволяючи кінематографістам повністю використати свій потенціал і продемонструвати свої навички.

Потужне корисне навантаження 

Оснащений осьовими кронштейнами з вуглецевого волокна, DJI RS 4 Pro може похвалитися вантажопідйомністю 4,5 кг, а також надійною потужністю та крутним моментом, легко адаптуючись до основних бездзеркальних/кінотеатральних камер і об’єктивів.

Вбудована вертикальна зйомка 2-го покоління

Розроблений із повністю новою горизонтальною пластиною, RS 4 Pro забезпечує друге покоління оригінальної вертикальної зйомки для ще більшої ефективності. Не потребуючи додаткових аксесуарів, кінематографісти можуть просто відпустити горизонтальну пластину та закріпити її у вертикальному положенні для легкого переходу до вертикальної зйомки.

Усі три осі мають тефлонове покриття з низьким коефіцієнтом тертя, що забезпечує плавне балансування навіть при встановленні важких камер.

Під час перемикання камер або об’єктивів ручка тонкого налаштування на осі нахилу дозволяє переміщувати камеру вперед або назад, досягаючи точного балансування на рівні міліметра.

Автоматичне блокування екрана

OLED-сенсорний екран має нову функцію автоматичного блокування, що запобігає випадковим дотикам під час зйомки. Коли екран заблоковано, він все ще може відображати поточні режими підвісу та джойстика з низькою яскравістю, зменшуючи споживання енергії.

Автоматичне блокування осей 2-го покоління

Завдяки автоматизованим блокуванням осей наступного покоління DJI RS 4 Pro може швидко почати роботу або перейти в сплячий режим, значно підвищуючи ефективність зйомки, переходів і зберігання. Крім того, фіксатори осей були вдосконалені, щоб досягти менших зазорів, що ще більше зменшує тремтіння підвісу під час блокування.

PRO Стабілізація

DJI RS 4 Pro має 20% збільшення крутного моменту двигуна по трьох осях, пропонуючи більшу надлишковість потужності після збалансування. Це гарантує, що підвіс залишається чутливим і точним у відстеженні рухів навіть із важкими камерами чи кількома аксесуарами. Крім того, він забезпечує достатню потужність для підтримки стабілізації підвісу в різних сценаріях зйомки.

Режим автомобільного кріплення

Новий режим автомобільного кріплення оптимізує алгоритм стабілізації карданного підвісу на основі даних про вібрацію автомобіля та опір вітру, забезпечуючи постійне зйомку навіть в умовах тряски.

Алгоритм стабілізації RS 4-го покоління

Алгоритм стабілізації RS наступного покоління був повністю оптимізований для різних сценаріїв використання. Він досягає чудового балансу між міцністю стабілізації та тактильним відчуттям від руху камери, забезпечуючи чудову продуктивність і покращений досвід користувача. Крім того, RS 4 Pro забезпечує значно покращену стабільність під час вертикальної зйомки, легко освоюючи динамічні знімки, такі як біг або перспективи під низьким кутом.

Бездротове керування затвором

Завдяки дворежимному Bluetooth RS 4 Pro підтримує бездротове керування затвором, заощаджуючи час і зусилля під час кожного використання. Після початкового підключення по Bluetooth ви можете керувати відео- та фотозйомкою, просто натиснувши кнопку запису на стабілізаторі. Раніше спарені камери можуть автоматично повторно підключатися після першого використання, усуваючи потребу в кабелі керування камерою.

DJI Focus Pro LiDAR

У поєднанні з абсолютно новими Focus Pro LiDAR (можна придбати окремо, не входить в комплект) і Focus Pro Motor RS 4 Pro (Для автономної версії двигун продається окрем) дає змогу операторам-одиначкам насолоджуватися більш точним, віддаленим і інтелектуальним автофокусуванням LiDAR, отримуючи точний контроль над кінематографічним виразом у динамічних сценаріях зйомки.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

52785 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!