За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комплект охоронної сигналізації Xiaomi набор Mijia Smart Home Set (YTC4023CN)

код товару: U0291074
Ціна за одиницю:
2807 грн
+52 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Центральний блок 1 шт
Датчик руху 1 шт
Датчик відкриття 2 шт

Інші

Виробник Xiaomi
Модель набор Mijia Smart Home Set
Артикул YTC4023CN
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комплект охоронної сигналізації Xiaomi набір Mijia Smart Home Set (YTC4023CN)

Новий рівень безпеки і комфорту в будинку. Система розумного будинку Mi Smart Home Set - необхідний набір датчиків для забезпечення безпеки, комфорту та економії в вашому домі. По поверненню додому автоматично включиться світло і техніка - все це мрія, яка стала реальністю завдяки Mi Smart Home. Ви зможете автоматизувати роботу smart-пристроїв і дистанційно керувати ними за допомогою програми Smart Home. Здійсніть свою мрію в реальність, керуючи будинком лише одним торканням.

Мультифункціональний Gateway 2. Навіть якщо ваш Wi-Fi нестабільний, девайси в будинку все одно будуть активно працювати завдяки Gateway 2. Smart-нічник має можливість висвітлювати таким кольором, яким побажаєте - є 16 млн кольорів і відтінків. Якщо сенсори зафіксують низький рівень освітлення, нічник включиться автоматично. У Gateway можна записати унікальну мелодію дверного дзвінка, а завдяки функції Smart Care пристрій відправить на ваш смартфон повідомлення про незакритих вікні або дверях - у вашому домі завжди буде безпечно.

Датчики для вікон і дверей. Датчик відкриття вікна / двері складається з двох частин невеликого розміру. Сенсор спрацьовує при відкритті більш, ніж на 22 мм, що гарантує відсутність помилкових повідомлень. Якщо хтось спробує проникнути в будинок, пристрій подасть тривожний сигнал, відправить повідомлення і запише відео. Завдяки ретельно налаштувань можна задати автоматичне включення / вимикання світла, коли ви заходите в будинок / кімнату або виходьте - ви забезпечите себе абсолютним комфортному і заощадите електроенергію.

Надточний датчик руху. Датчик руху сигналізує вас про рухах в приміщенні, підсвічуватиме при вході в кімнату з встановленим датчиком. Сенсор спрацьовує на відстані до 7 метрів, забезпечуючи миттєву реакцію руху. Завдяки мінімальним габаритам в 30х33 мм пристрій виглядає непомітним в приміщенні. Датчик можна підключити до базового пристрою і налаштувати включення / відключення підсвічування в кімнаті. Створити затишок навколо себе просто з Mi Smart Home.

Комутатор Wireless Switch. Завдяки датчику Wireless Switch ви зможете одним натисканням віддалене управління пристроями в будинку. Комутатор діаметром всього 50 мм і висотою 14 мм можна зручно закріпити в потрібному місці за допомогою наклейки на дні пристрою. Завдяки Wireless Switch ви зможете перед сном одним натисканням відключити всі електроприлади, а прокинувшись вночі миттєво включити нічник - просто насолоджуйтеся готовим, коли це необхідно.

Smart WI-Fi розетка ZigBee. Якщо ви забули вимкнути праску або інший електроприлад, вирушаючи на роботу, smart-розетка Mi ZigBee вирішить цю проблему. За допомогою смартфона ви зможете контролювати електротехніку навіть перебуваючи далеко від дому - підключитися до конкретної розетки і включити / відключити її, а також встановити таймер на автоматичне включення / відключення живлення розетки через певний час.

Установка в три простих кроки. Налаштувати систему Smart Home можна в три кроки. Перший крок - підключити Mi Smart Home Multifunction Gate до розетки. Після цього в додатку Smart Home в верхньому правому куті необхідно натиснути «+» для додавання Mi Smart Home Multifunction Gate. Останнім кроком потрібно розмістити або підключити необхідний датчик в потрібному вам місці. Mi Smart Home Set забезпечить вашому будинку безпеку, а вам - абсолютний комфорт.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2807 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!