За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Шліфувальна машина Makita GA4530

код товару: U0442484
Ціна за одиницю:
4029 грн
+229 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення професійні
Споживана потужність 720 Вт
Діаметр диска 115 мм

Додаткові характеристики

Максимальне число оборотів в хвилину 11000 об/хв
Регулювання обертів без регулювання
Додаткові характеристики захисний кожух ,  додаткова рукоятка

Живлення

Джерело живлення мережа
Напруга 230 В

Фізичні характеристики

Вага 2 кг
Комплектація шліфувальна машина ,  додаткова рукоятка ,  захисний кожух ,  документація

Інші

Виробник Makita
Модель GA4530
Артикул GA4530
Гарантія, міс 36
Штрихкод 088381096959
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кутова шліфувальна машина Makita GA4530 виділяється серед конкурентних моделей підвищеною зручністю використання. Незалежно від того, чи тримає користувач кутошліфувальну машину за корпус двигуна або за задню панель, вузька ергономічна ручка кутошліфувальної машини максимально зручно розміщуватиметься в руці користувача, забезпечуючи просте та зручне керування і знижуючи стомлюваність. Компактна та легка кутова шліфувальна машина Makita GA4530 чудово підходить для виконання стельових робіт і роботи в обмежених просторах.

Особливості:

  • Компактна, але потужна КШМ, що дає змогу працювати однією рукою. Маленький діаметр корпусу для зручності роботи.
  • Для підвищення зручності в роботі, кут нахилу бічної ручки збільшений щодо корпусу редуктора на 10 градусів проти попередніх моделей.
  • Лабіринтова конструкція захищає всі підшипники від пилу й будівельного сміття.
  • Антивібраційна бічна ручка.
  • Якір, покритий декількома шарами захисного лаку, і статор, покритий порошковим лаком, захищають двигун від пилу та пошкоджень, гарантуючи достатню міцність навіть під час різання виробів із кераміки, цегли та каменю.

Кутова шліфувальна машина Makita GA4530 працює від двигуна потужністю 720 Вт і містить у собі низку функцій для захисту двигуна, що продовжують термін його експлуатації, а так само функцій, що забезпечують користувачеві додатковий комфорт. Кутошліфувальна машина Makita GA4530 — інструмент для виконання широкої низки завдань, який, безсумнівно, стане в пригоді мулярам, зварникам, працівникам суднобудівної промисловості, автомеханікам, електрикам, фахівцям з укладання кам'яної й керамічної плитки, фахівцям з установлення систем опалення, кондиціонування й вентиляції й будівельникам загалом.

Потужність у 720 Вт і 11000 обертів

Кутошліфувальна машина Makita GA4530 обладнана двигуном потужністю 720 Вт, який дає змогу виконувати до 11000 обертів на хвилину. Зазначеного числа обертів і потужності двигуна досить для виконання завдань підвищеної складності. Вдосконалені кулькопідшипники та металевий корпус редуктора підвищують міцність кутошліфувальної машини Makita GA4530. Складна лабіринтова конструкція надійно захищає двигун і підшипники від будівельного сміття й пилу, підвищуючи зносостійкість інструменту та збільшуючи термін його експлуатації. Крім того, додатковий захист від пилу забезпечує захисне лакове покриття якоря, що створює бар'єр під час обертання.

Комфорт і поліпшена ергономіка

Кутова шліфувальна машина Makita GA4530 важить усього 1.4 кілограма та вирізняється зменшеним діаметром ручки, який робить використання кутошліфувальної машини комфортнішим. Корпус редуктора кутошліфувальної машини може регулюватися й встановлюватися в чотирьох положеннях під кутом у 90 градусів, що полегшує виконання відрізних робіт, а бічна ручка легко встановлюється з обох сторін інструменту для більшої зручності користувача.

Висока функціональність для виконання безлічі завдань

Кутошліфувальна машина Makita GA4530 – це функціональний і потужний інструмент, призначений для виконання особливо складних робіт, включно з різанням каменю й металу, полірування й шліфування металевих виробів, видалення фарби та іржі, судноремонтні й авторемонтні роботи, обробку панелей із вапняку й багато іншого. Кутошліфувальна машина Makita GA4530 стане чудовим інструментом для сантехніків, зварювальників, електриків, будівельників, мулярів, автомеханіків, фахівців з укладання керамічної й кам'яної плитки, установників систем кондиціонування, опалення й вентиляції, фахівців із металообробки, яким потрібна продуктивна професійна кутошліфувальна машина. Як і вся продукція компанії Makita, кутошліфувальна машина Makita GA4530 створена з використанням передових технологічних рішень у сфері виробництва електроінструменту та готова витримати довгі роки експлуатації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4029 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!