За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Рюкзак для ноутбука RivaCase 15.6" 7561 (Black) "Alpendorf" (7561Black)

код товару: U0891128
Ціна за одиницю:
1299 грн
+64 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Рекомендований розмір ноутбуку 15.6"
Спосіб закриття блискавка
Кількість основних відсіків 1
Матеріал поліестер
Об `єм 18 л
Спинка м'яка

Фізичні параметри

Внутрішня ширина під пристрій 245 мм
Внутрішня висота під пристрій 370 мм
Колір чорний

Інші

Виробник RivaCase
Модель 15.6" 7561 (Black) "Alpendorf"
Артикул 7561Black
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4260709011806
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Світловідбивна блискавка

Світловідбивна блискавка на цьому рюкзаку — ідеальний помічник у темряві. Вона підхоплює будь-яке джерело світла і робить пошук потрібних речей у темряві швидше. Крім того, з таким аксесуаром легше помітити його власника вночі у світлі фар.

Компактний, але місткий

При виборі рюкзака необхідно знайти ідеальний баланс між місткістю та компактністю, щоб протягом дня зручно носити як великі, так і дрібні речі. Рюкзак колекції Alpendorf надає таку можливість. Його тонкий та компактний дизайн зручний у жвавих місцях, таких як міські центри та поїзди, і водночас надає достатньо місця в основному відділенні для всіх ваших речей.

Дві передні кишені на блискавці

Дві передні кишені на блискавці в цьому рюкзаку — саме те, що потрібно для зберігання дрібних речей, які завжди мають бути "під рукою". Ніхто не хоче витрачати час на пошук ручок та олівців у глибині сумки. До того ж це виснажливе завдання, яке може призвести до того, що чорнило може зіпсувати інші речі. У цьому рюкзаку передбачено не одну, а відразу дві кишені на блискавці.

Внутрішня кишеня на блискавці

Є предмети, які не слід ризикувати втратити. Паспорт або гаманець не повинні бути в кишені, де вони можуть легко випасти або бути вкрадені, залишивши вас у скрутному становищі. Деякі речі вимагають підвищеної безпеки, і тому цей рюкзак оснащений внутрішньою кишенею на блискавці, що дозволяє зберігати цінності з впевненістю в їх збереженні протягом усієї подорожі.

М'яка кишеня для ноутбука

З цим рюкзаком ви можете не турбуватися про безпеку вашого ноутбука. М'яке відділення для ноутбука забезпечує його безпеку. У компанії RIVACASE розуміють, наскільки важливою є безпека таких пристроїв.

Дві бічні кишені

RIVACASE створили цей рюкзак із двома бічними кишенями для зберігання пляшок з водою або, наприклад, парасольки. Це предмети, які часто потрібно мати при собі, але ніхто не хоче ризикувати, поміщаючи їх усередину сумки через побоювання з приводу вологи. Рюкзак дозволяє легко розв'язувати цю проблему.

Зручні наплічні ремені з м'якими вставками

Один із найважливіших факторів при виборі сумки — це конструкція, яка забезпечує комфортне використання протягом тривалого часу. Тонкі та неякісні ремені можуть створювати тиск на плечі та згодом викликати проблеми зі здоров'ям. Рюкзак Alpendorf обладнаний зручними плечовими ременями з м'якими вставками, забезпечуючи безпечне використання навіть при перенесенні важких вантажів.

Система керування ременями

Лямки та ремені, що бовтаються в рюкзаку, можуть становити небезпеку. Вони можуть зачепитися за двері поїзда або ліфта, а при поїздках велосипедом — зачепитися за гілки під час руху на швидкості та призвести до травм. У лінійку Alpendorf включена система керування ременями, забезпечуючи акуратне та безпечне їх використання, зберігаючи при цьому компактність та стильний зовнішній вигляд протягом усього дня.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!