За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор Optoma EH300

код товару: U0157366
Ціна за одиницю:
32154 грн
+749 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця Full HD
Роздільна здатність матриці 1920 x 1080
Яскравість 3800 (ANSI lm)
Контрастність 15 000:1
Кількість кольорів 1070 млн.
Підтримка форматів 4:316:9
Мінімальна проекційна відстань 1.2 м
Максимальна проекційна відстань 10 м
Мінімальна діагональ зображення 0.77 м
Максимальна діагональ зображення 9.19 м
Підтримувані роздільні здатності до UXGA (1600 x 1200)
Рівень шуму 26 дБ економ режим
Підтримка 3D так
Сумісні 3D-окуляри ZD302 ,  ZF2300 ,  ZF2100 System ,  ZF2100 Glasses

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 91 кГц
Вертикальна 25 - 85 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.2 x
Фокусна відстань 22.41 - 26.82 мм
Корекція трапецоїдальних викривлень V= ±40

Лампа

Потужність лампи 240 Вт
Строк служби 3500 годин (6000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  SECAM ,  NTSC ,  HDTV (EDTV, SDTV)

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 16 Вт (2 х 8 Вт)

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Порти і роз'єми 2 x HDMI3 x VGA (D-Sub)2 x 3.5 мм (audio in) ,  1 x Mini DIN 3pin ,  1 x USB (type B)1 x RS2321 x 3.5 мм1 x RCA

Фізичні параметри

Колір Black
Ширина 324 мм
Висота 97 мм
Глибина 234 мм
Вага 3.1 кг

Інші

Виробник Optoma
Модель EH300
Артикул EH300
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор Optoma EH300 - DLP проектор нового покоління. Виключно чітке зображення в повному дозволі Full HD, захоплюючі уяву візуальні ефекти в форматі 3D.Отлічітельние особливості висококонтрастного проектора: виняткова яскравість зображення, достовірна колірна гамма, ідеальний баланс світлотіні. Повна відповідність високим галузевим стандартам: медицина, виробництво, реклама - максимальна ступінь деталізації проектованого зображення. Ця універсальна модель може використовуватися як в стаціонарній інсталяції, так і в мобільному варіанті. Вбудований стереодинамік потужністю 16 Вт, вхідні роз'єми HDMI, енергозберігаючі функції: режим ECO і автовідключення при тривалому невикористанні. Прекрасна якість зображення протягом довгого часу.
Завдяки високому рівню яскравості (3500 лм) проектор EH300 можна використовувати в приміщеннях з високим рівнем освітлення без необхідності додаткового затемнення. Неймовірна якість зображення. Чітка деталізація в роздільній  здатності 1920 x 1080p пікселів, відмінне рішення для перегляду кінофільмів у форматі Blu-ray, без додаткового масштабування або стиснення. Завдяки високій швидкості обробки даних, що є незаперечною перевагою технології DLP, Full 3D проектор відтворює контент у форматі 3D з будь-якого 3D-джерела: 3D Blu-ray, PS3, Xbox і 3D ТБ.

Чітка графіка, реалістичне зображення і легко розпізнається текст - контрастність 15000: 1 і інноваційна технологія Dynamic Black (покадрова динамічна регулювання потужності лампи). Чіткі і ясні яскраві сцени, глибокий чорний, чудова деталізація і ідеальний баланс світлотіні в темних сценах. Технологія багатобарвної обробки BrilliantColor для точної передачі кольору і створення чудових реалістичних зображень. У проекторі EH300 передбачена функція тонкої настройки квітів для досягнення найвищого рівня якості проектованого зображення. Чудова якість передачі кольору гарантовано виробником протягом 5 років з моменту покупки проектора Optoma EH300. Якісне відтворення аудіо завдяки технології об'ємного звучання SRS WOW HD. Реалістичний звук, насичений бас, достовірна локалізація звукових джерел, широкий динамічний діапазон. Купівля дорогих зовнішніх гучномовців відкладається - простота і зручність комутації, вбудовані динаміки потужністю 16 Вт Протокол RS232 робить управління проектором легким і зручним - незалежно від обраної системи управління.

Проектор Optoma EH300 сумісний з протоколом Dynamic Discovery (Динамічне виявлення пристроїв), що дозволить з легкістю інтегрувати проектор в систему управління AMX.Вніманіе аудиторії безроздільно належить вам завдяки простому, але потужному пульту дистанційного керування з лазерною указкою - немає необхідності підходити близько до проекційної поверхні, щоб відзначити важливий фрагмент, - і функцією маніпулятор миша (підключення по USB). Навігація по слайдах презентації здійснюється за допомогою правої і лівої кнопок миші на пульті ДУ. У випадку, якщо проектор залишений включеним, але не використовується, він вимикається автоматично - якщо протягом заданого періоду часу не отримує сигнал ззовні. Зменшення сукупної вартості володіння завдяки довгому терміну служби лампи - до 6000 годин. У проекторі EH300 використовується технологія Dynamic Black, що дозволяє зменшити кількість випадків заміни лампи і знизити витрати на експлуатацію.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32154 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!