За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Nomi C070014 Corsa4 7” 3G 16GB Dark Blue

код товару: U0310445
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки є
Кількість SIM-карт 2
Тип SIM-карт miniSIM

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 7"
Роздільна здатність 1280 х 800

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор MT8321AB
Частота процесора 1.3 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 32 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 2 Мп
Фронтальна камера 0.3 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-FiBluetooth
Навігаційна система GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 2800 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі синій
Колір задньої панелі синій

Інші

Виробник Nomi
Модель C070014 Corsa4 7” 3G 16GB Dark Blue
Артикул C070014 Corsa4 7” 3G 16GB Dark Blue
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет Nomi C070014 Corsa4 7 "3G 16GB Dark Blue

Потужний, функціональний, надійний. Відкрийте для себе світ нових можливостей з планшетом Nomi Corsa4. Завдяки потужній апаратній частині ви можете легко впоратися з робочими завданнями, комфортно проводити час в соціальних мережах і насолоджуватися ігровим процесом. Ергономічний корпус, стильний дизайн, барвистий 7-дюймовий дисплей. Оцініть чудову енергоефективність і тривалу роботу без підзарядки. Nomi Corsa4 - всі сучасні можливості для виконання повсякденних завдань і незабутнього відпочинку.

Максимум яскравих емоцій. Пристрій оснащений 7-дюймовим IPS-дисплеєм, що демонструє соковите, природне і деталізоване зображення навіть під прямими сонячними променями. Дивіться відеоролики на YouTube, читайте електронні книги і листуйтеся з друзями в соціальних мережах, насолоджуючись максимальним комфортом.

Стильний та ергономічний. Розробники Nomi домоглися ідеального поєднання ергономіки і елегантного зовнішнього вигляду новинки. Корпус Corsa4 виконаний з міцних матеріалів, що забезпечують високу стійкість до механічних пошкоджень. Завдяки заокругленим кутах і ретельно вивіреним гранях пристрій чудово лягає в руку. Витончений дизайн доповнюють симетрично розташовані елементи і стильні забарвлення.

Висока продуктивність. Пристрій оснащений високопродуктивним чотирьохядерним процесором MediaTek MTK8321 і 1 ГБ оперативної пам'яті, що забезпечують швидке переключення між завданнями і плавну роботу в ресурсномістких додатках і сучасних іграх. Поринайте в віртуальні світи, працюйте в графічних редакторах, займайтеся веб-серфінгом - ваш планшет готовий до повсякденних випробувань. Вбудовані 16 ГБ пам'яті можна розширити до 32 ГБ.

Швидкість, яку ви оціните. Насолоджуйтеся прекрасною швидкістю передачі даних завдяки підтримці високошвидкісного модуля Bluetooth і Wi-Fi. Дивіться потокове відео в HD-якості, грайте онлайн, миттєво завантажуйте будь-які файли.

Новий Nomi Corsa4 оснащений акумулятором ємністю 2800 мА * год. Спілкуйтеся, грайте, працюйте, будучи впевненими в своєму супутнику. Новинка працює під управлінням безпечної, швидкої та функціональної ОС Android 8.1 GO.

«Nomi» - міжнародна команда інженерів, дизайнерів і маркетологів, яка поставила перед собою мету - запропонувати покупцям з різних країн надійні, сучасні та доступні за ціною гаджети та аксесуари до них. «Nomi» Створена вихідцями з провідних ІТ-компаній, що мають успішний досвід розробки мобільних пристроїв і їх продажів у всьому світі. Початком роботи «Nomi» став 2013 рік. Штаб-квартира знаходиться в Гонконгу. Пріоритетними регіонами розвитку є країни Південно-Східної Азії, Латинської Америки та СНД.

Надійність. Підготовка кожної нової моделі «Nomi» починається з розробки внутрішнього дизайну пристрою. Команда інженерів моделює різні сценарії використання, прагнучи створити пристрій, який не підведе користувача в будь-якій ситуації. Саме правильний внутрішній дизайн дозволяє зробити пристрій продуктивним і надійним.

Доступність. Доступна ціна пристроїв і аксесуарів «Nomi» для споживача досягається за рахунок збалансованих витрат на виробництво, мінімальних маркетингових витрат в поєднанні з ефективною організацією процесів розробки, виробництва і дистрибуції. Технологічність. У всіх пристроях «Nomi» використані сучасні технології і яскраві ідеї в дизайні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1628 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!