За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет HP Pro x2 612 G2 i5-7Y54 12.0 8GB/256 PC, Keyboard (L5H58EA)

код товару: U0325462
Ціна за одиницю:
57321 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки немає

Дисплей

Тип матриці TFT (TN, MVA)
Діагональ екрану 12"
Роздільна здатність 1920 x 1280

Процесор

Кількість ядер процесора 2
Процесор Intel Core i5-7Y54

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 256 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 8 Мп
Фронтальна камера 5 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-FiBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x AudioUSB 3.01 x Type C USB

Додатково

Додатково клавіатура ,  сканер відбитку пальця

Фізичні характеристики

Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник HP
Модель Pro x2 612 G2 i5-7Y54 12.0 8GB/256 PC, Keyboard
Артикул L5H58EA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 0190781459446
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет HP Pro x2 612 G2 i5-7Y54 12.0 8GB / 256 PC, Keyboard (L5H58EA)

Універсальний ноутбук HP Pro x2 ідеально поєднує в собі портативність, надійність і безпеку і має довгий термін експлуатації. Цей ноутбук-трансформер ідеально підходить для складних умов навколишнього середовища і дозволяє вам працювати там, де потрібно.

Потужний захист, спрощене управління. Підвищіть вашу безпеку до нового рівня, використовуючи вбудований пристрій для читання смарт-карт, яке може перевіряти облікові дані користувачів. HP Sure Start Gen3 3защітіт вас від атак BIOS, а ПО Microsoft System Center Configuration Manager з набором інструментів HP Manageability Integration Kit дозволить легко управляти різними пристроями.

Відповідає всім вашим вимогам. Кришка ноутбука з підставкою, що розкривається на 165 °, і додатковий цифровий стилус HP Active Pen з функцією запуску додатків і підтримкою рукописного введення дозволять вам розкрити свій справжній творчий потенціал. Можна використовувати режим планшета для перегляду веб-сторінок або під'єднати додаткову клавіатуру HP Pro x2 Collaboration і використовувати даний пристрій як ноутбук.

Підходить для використання поза офісом. Цей ноутбук-трансформер пройшов тести MIL-STD 810G, і його можна сміливо брати з собою куди завгодно. HP Pro x2 завжди готовий до роботи завдяки акумулятору великої місткості, а конструкція без вентилятора дозволяє йому працювати безшумно.

Захоплює користувачів, допомагає фахівцям в області інформаційних технологій. Знімна задня панель HP Pro x2 дозволяє швидко і легко самостійно замінювати компоненти пристрою без звернення до сервісного центру, економлячи час і гроші і допомагаючи продовжити термін амортизації капіталовкладень.

Вам ніщо не повинно заважати. Потужний ноутбук HP Pro x2 612 під керуванням Windows 10 Pro в елегантному тонкому корпусі стане ідеальним помічником у вирішенні важливих завдань. Безпека - на першому місці. Зберігайте ваші дані у себе під рукою на орендованому твердотільному диску, зашифрованому за допомогою ПО HP Drive Encryption.

Працюйте безпечно. Вбудований пристрій для читання смарт-карт надасть нові можливості. Воно забезпечує додатковий рівень безпеки і контролю облікових даних користувачів. Додатковий датчик NFC забезпечує додатковий захист при перевірці автентичності та дозволяє здійснювати безпечні платежі.

Захист з функціями автоматичного відновлення. Початковий стан HP BIOS при кожному завантаженні. Технологія HP Sure Start Gen3 відстежує стан BIOS в пам'яті, самостійно відновлює конфігурацію платформи і індивідуальні настройки BIOS, а також підтримує централізоване управління в масштабах компанії.

Надайте співробітникам більш ефективні засоби мобільної роботи. Скористайтеся перевагами сучасного стилю мобільної роботи. Підвищіть свою продуктивність за допомогою потужних процесорів Intel® Core® 7-го покоління.

Збільште швидкість основних процесів ІТ-управління. Використовуйте набір інструментів HP Manageability Integration Kit для збільшення швидкості створення зображень і контролю апаратних компонентів, BIOS і засобів забезпечення безпеки при управлінні пристроями за допомогою Microsoft System Center Configuration Manager.

Максимізуйте мережеву продуктивність. Значне збільшення швидкості передачі даних і поліпшення якості голосового і відеозв'язку при роботі в нестабільних локальних і Wi-Fi-мережах завдяки HP Velocity.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

57321 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!