За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Bravis NB871 8" 4G Black

код товару: U0324000
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки є
Тип SIM-карт miniSIM

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 8"
Роздільна здатність 1280 х 800

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор MediaTek MT8735
Частота процесора 1.3 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 32 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 0.3 Мп
Фронтальна камера 2 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi4GBluetooth
Навігаційна система GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 4000 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Bravis
Модель NB871 8" 4G Black
Артикул NB871 8" 4G Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет NB871 8 "4G Black Bravis підкреслить яскраву індивідуальність свого власника, подарує свіжі емоції і можливість відчути світ інтерактивного контенту по-новому.

Потужна апаратна складова. Чотирьохядерний процесор ідеально підходить для багатозадачності. Ефективні компоненти дозволяють працювати з ресурсоємними додатками, забезпечують безперебійний перегляд відео і відмінно підходять для ігор. Процесор MT8735 з тактовою частотою 1.3 ГГц робить цей планшет потужним, зручним і багатоцільовим інструментом для роботи і розваг.

Барвистий IPS екран. Висока чіткість і контрастність зображення дозволяють поринути в події, що відбувається на екрані. Ємнісний Multi-Touch екран має швидку реакцію на будь-який тип дотику, будь то просте торкання або перетягування. 8 "екран дозволяє комфортно переглядати відео, грати в ігри, читати книги і користуватися інтернет-браузером без урізувань і переносів об'єктів.

Дві камери. Спілкуйтеся з друзями через Skype завдяки фронтальній камері. Запам'ятовуйте особливі моменти життя за допомогою задньої 2.0-мегапіксельної камери, а потім діліться свіжими яскравими знімками в соціальних мережах. Популярна операційна система. Android покликаний вивести швидкість і простоту на новий рівень. ОС має дружній інтерфейс і готова подарувати абсолютно нові відчуття взаємодії з користувачем.

Торгова марка Bravis, що належить грецькій компанії DELFI, була створена при поділі напрямків бізнесу виробника: під маркою Bravis стали випускатися телевізори, DVD-плеєри, кабелю, радіопроігривателі, погодні станції, різдвяні гірлянди, тумби під телевізори, синтезатори, мікросистеми, магнітоли та домашні кінотеатри ; при цьому портативні пральні машинки, витяжки, чайники, мікрохвильові печі, м'ясорубки, обігрівачі, швейні машини та інша дрібна побутова техніка стали випускатися під маркою Delfa.

Виникнення бренду Bravis почалася з двох братів-греків - Ісидора і Іонаса Карагуніс, що проживали в місті Делфі. На один із днів народження своєї матері брати захотіли піднести їй подарунок - кавоварку, але після безуспішних спроб знайти варіант, який підходить за ціною, вони залишили цю думку, тому що були з бідної сім'ї. Вони не могли зрозуміти, чому виробники так ускладнюють моделі побутових приладів, що робить їх необгрунтовано дорогими, адже більшість функцій часто просто не потрібні і не використовуються. Пересічній людині потрібна від приладу зазвичай всього одна конкретна функція за доступною ціною.

Ідеологія, де мінімум функцій надається за розумні гроші, стала дуже популярною в країнах східної Європи і зокрема на Україні.

Творчий підхід розробників Bravis дозволяє гнучко реагувати на зміни потреб ринку і пропонувати найкращі рішення для будь-якої ситуації. Персонал з міжнародним досвідом, який працює під керівництвом креативних директорів, створює оптимальні продукти з високим рівнем якості і стильним дизайном.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2936 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!