За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver

код товару: U0329130
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки є
Тип SIM-карт miniSIM

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 10.1"
Роздільна здатність 1280 х 800

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор MediaTek MT8735
Частота процесора 1.2 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 32 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 2 Мп
Фронтальна камера 2 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi4GBluetooth
Навігаційна система GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x microUSB1 x Audio

Акумулятор

Ємність батареї 5000 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Вага (г) 540
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сріблястий

Інші

Виробник Bravis
Модель NB108 10.1" 4G 16Gb silver
Артикул NB108 10.1" 4G 16Gb silver
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет Bravis NB108 10.1 "4G 16Gb silver підкреслить яскраву індивідуальність свого власника, подарує свіжі емоції і можливість відчути світ інтерактивного контенту по-новому. Потужна апаратна складова. Чотирьохядерний процесор ідеально підходить для багатозадачності. Ефективні компоненти дозволяють працювати з ресурсоємними додатками, забезпечують безперебійний перегляд відео і відмінно підходять для ігор. Процесор MT8735 з тактовою частотою 1.2 ГГц робить цей планшет потужним, зручним і багатоцільовим інструментом для роботи і розваг.

Барвистий IPS екран. Висока чіткість і контрастність зображення дозволяють поринути в події, що відбувається на екрані. Ємнісний Multi-Touch екран має швидку реакцію на будь-який тип дотику, будь то просте торкання або перетягування. 10.1 "екран дозволяє комфортно переглядати відео, грати в ігри, читати книги і користуватися інтернет-браузером без урізувань і переносів об'єктів.

Дві камери. Спілкуйтеся з друзями через Skype завдяки фронтальній камері. Запам'ятовуйте особливі моменти життя за допомогою задньої 2.0-мегапіксельної камери, а потім діліться свіжими яскравими знімками в соціальних мережах. Популярна операційна система. Android покликаний вивести швидкість і простоту на новий рівень. ОС має дружній інтерфейс і готова подарувати абсолютно нові відчуття взаємодії з користувачем.

Власною торговою маркою компанії «Фокстрот» з 2004 року є компанія Bravis Техніка для дому. Будучи ексклюзивним імпортером, компанія реалізує також технічну підтримку і ремонт техніки по всій Україні. Техніка Bravis включає в себе кілька ключових переваг: сучасні технічні рішення, стильний дизайн і прийнятна ціна. Під торговою маркою «Bravis» пропонується відмінний вибір аудіо-відео техніки в середньому бюджетному ціновому діапазоні: LCD-телевізори, домашні кінотеатри, DVD-плеєри, а також сучасна акустика і ПК. Завдяки своєму унікальному дизайну техніка «Bravis» додасть Вашому будинку індивідуальний стиль.

При виборі побутової техніки важливо звернути увагу не тільки на характеристики, а й на вартість - адже деякі апарати здатні завдати серйозної шкоди сімейному бюджету. Саме тому компанія Bravis зосередила свої зусилля на розробці доступних пристроїв, які при цьому володіли б усіма необхідними кінцевому користувачеві функціями. Так на ринку з'явилася лінійка смартфонів, при помірній ціні здатних скласти конкуренцію іменитим брендам.

Економія при цьому досягається за рахунок ведення розумної маркетингової політики. Компанія вважає за краще робити апарати привабливими за рахунок привабливої ​​ціни, в той час як конкуренти часто створюють агресивну рекламу, проводять дорогі акції або виплачують величезні гонорари залученими для виробництва роликів зірок. Філософія бренду Bravis стверджує, що вартість пристрою повинна залишатися розумною, а якість і дизайн повинні бути на висоті.

Щоб досягти цієї мети, компанія співпрацює з кращими китайськими виробниками. За рахунок цього вдається зберегти на низькому рівні витрати на випуск техніки. При цьому конкретний виробник вибирається з урахуванням кваліфікації фахівців, стану виробничої бази, наявності досвіду виконання подібних робіт, і, звичайно ж, репутації. А оскільки фабрики, на яких виготовляються смартфони Bravis, оснащені найсучаснішим високотехнологічним обладнанням, вся продукція відповідає найсуворішим вимогам до якості. Компанія контролює всі стадії процесу, крім того виконується контрольна перевірка кожної партії. Додатковим аргументом на користь бренду є успішна сертифікація пристроїв на відповідність суворим стандартам безпеки і якості.

Поряд з прагненням забезпечити мінімальну вартість для покупця, компанія докладає всіх зусиль, щоб смартфони виходили дійсно функціональними. У них встановлюються досить швидкі 2-х і 4-ядерні процесори, якісні IPS дисплеї з високою роздільною здатністю і великою діагоналлю, гідні камери, вони можуть працювати з 2 SIM-картами і використовуватися в якості навігатора. Завершує набір повноцінне гарантійне і післягарантійне обслуговування, яке при необхідності оперативно виконується в сервісних центрах Bravis. Завдяки цьому смартфони компанії впевнено завойовують любов і повагу споживачів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3524 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!