За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) (TJ200)

код товару: U0482261
Ціна за одиницю:
4199 грн
+127 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа класичний
Тип прибирання збір рідинисухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на рукоятці
Потужність всмоктування 400 Вт

Живлення

Тип живлення від мережі
Споживана потужність 1200 Вт

Додатково

Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 6 л
Тип труби телескопічна
Довжина шнура 5 м
Насадки (у комплекті) 3
Рівень шуму 68 дБ

Фізичні характеристики

Розмір 536 х 300 х 290 мм
Вага 5 кг
Колір білий

Інші

Виробник Deerma
Модель Vacuum Cleaner (Wet and Dry)
Артикул TJ200
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6955578033827
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Пилосос TJ200 від Deerma абсолютно поза модних тенденцій і течій. Це просто крутий потужний пилосос із багатоступеневим мийним фільтром і містким контейнером, здатний працювати з будь-яким брудом — сухим, рідким, мокрим, вологим, з будівельним сміттям і навіть битим склом.

Зібрати з підлоги манну кашу або пюре, прибрати з килимів собачу шерсть і мокре волосся з ванної — без найменших проблем. Колосального об'єму фільтра вистачає приблизно на 200 метрів гарного якісного генерального прибирання — з прибиранням пилу, брудної води та чищенням килимів.

  • Багатофункціональний
  • Висока потужність всмоктування
  • Відсік для зберігання насадок

Суха та вологе прибирання, функція видування
Пилосос здатний виконувати всі побутові завдання, недоступні звичайним пилососам. Він підходить як для сухого, так і для вологого прибирання. Ви зможете одночасно проводити вологе прибирання підлоги та одразу ж висушувати її.

Пилосос із функцією збирання води
Не всяке сміття можна прибирати тим самим пилососом. Але пилосос TJ200 здатний прибрати й розлиту дитиною кашу, і йогурт, що впав на підлогу. Пилососу TJ200 для сухого та вологого прибирання все до снаги.

Прибирання будівельного сміття
Зазвичай після ремонту залишається багато сміття: бите скло, цвяхи, пісок. Пилосос може прибирати будь-яке сміття у квартирі, чи то розбите скло, чи то сміття великих розмірів.

Висока потужність всмоктування
Пилосос обладнаний двигуном потужністю 1200 Вт, який здійснює до 33 000 обертів на хвилину. А його потужність всмоктування становить 18 кПа. Завдяки підвищеній потужності всмоктування прилад здатний за короткий час засмоктати великі об'єми води.

Щітка для вологого прибирання
Плоска щітка-насадка призначена для прибирання рідин, як-от фруктовий сік, суп або соєвий соус. Пилосос TJ200 — це ще один крок до комфорту й бездоганної чистоти.

Комбінована щітка
Щітка для чищення гладких і килимових покриттів ефективно видаляє бруд і пил. Щітка видаляє навіть бруд, що глибоко в'ївся у ворсинки килима. Перемикач, розташований на цій насадці, дає змогу легко переходити від прибирання килима до гладких підлогових покриттів.

Ефективне розв'язання ваших проблем
Пилосос у процесі прибирання створює на вході потужний повітряний потік, що всмоктує в себе весь пил і сміття. Перед дією потоку не встоїть навіть мокре волосся. Тепер прибирати у квартирі стало набагато простіше.

Дає змогу висушити підлогу після вологого прибирання й шерсть хатнього вихованця
Пилосос дає змогу швидко й без зайвих зусиль змінювати насадки в процесі прибирання: їх легко під'єднати до пристрою й так само легко зняти. З функцією видування повітря висушити підлогу після вологого прибирання не становитиме труднощів. Також така функція підійде якнайкраще для висушування шерсті тварин.

Глибоке чищення щілин
У комплекті також є насадка для чищення щілин і насадка-пензлик. Щілинну насадку зручно використовувати для чищення кутів, підвіконь і клавіатур. Насадкою-пензлем можна видаляти пил із меблів і тканини.

Пилозбірник легко від'єднується від корпусу пилососа
У звичайних пилососах мішок і мотор інтегровані з трубкою, що робить процес очищення пилозбірника від сміття важким. Пилозбірник, розроблений компанією Deerma, відділений від основного блока з двигуном. Він легко від'єднується й очищається натисканням на кнопку.

Висувна алюмінієва трубка
Висувна алюмінієва труба дає змогу регулювати довжину ручки в діапазоні від 54 до 82 см. Довжину трубки для пилососа можна легко регулювати на свій розсуд. Алюмінієва труба вирізняється довговічністю і стійкістю до корозії. З цим пилососом можна без труднощів прибрати навіть великі за площею квартири, дачі та готелі, завдяки шнуру завдовжки 5 метрів і шлангу завдовжки 1.5 метра.

Не потрібно щоразу нахилятися
Болить спина після прибирання? Пилосос TJ200 піклується про вас і ваше здоров'я. Наявність ножного перемикача полегшує керування пилососом, позбавляючи вас потреби щоразу нахилятися.

Датчик тиску
У міру забивання пилозбірника сміттям або під час виникнення засмічення тиск у пилососі падає. Індикатор заповнення контейнера пилозбірника загориться фіолетовим, нагадуючи про потребу очистити контейнер. Така функція допомагає запобігти потраплянню у двигун частинок пилу.

Чотириступенева система фільтрації
Фільтр здатний затримувати навіть найдрібніший пил. Відцентрова сила відокремлює частинки пилу і бруду від повітря. Чотириступенева система фільтрації містить у собі вентилятор, HEPA-фільтр діаметром 150 мм, фільтр для захисту двигуна та фільтр вихідного повітря. Завдяки такій системі фільтр залишається чистим і не забивається сміттям і, відповідно, зберігається висока потужність всмоктування впродовж усього процесу прибирання.

Можна промивати під струменем води
У більшості мішкових пилососів текстильні пилозбірники потрібно час від часу міняти. Але мішок пилососа TJ200 можна промивати звичайною водою. Пилосос TJ200 — це гарантія чистоти та свіжого повітря.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4199 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!