За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Об'єктив Partizan M12MF.IR(3MP)

код товару: U0325507
Ціна за одиницю:
185 грн
+9 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Partizan
Модель M12MF.IR(3MP)
Артикул M12MF.IR(3MP)
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Об'єктив Partizan M12MF.IR (3MP) - представник об'єктивів стандартизованого кріплення M12 з фіксованою фокусною відстанню, для безкорпусних камер відеоспостереження або заміни об'єктива на сумісній з даними кріпленням камерою відеоспостереження будь-якого форм-фактора.

Об'єктив M12MF.IR-3MP має фокусну відстань 12 мм, що надає досить хороший оптичний зум (~ 3,3x) в порівнянні зі стандартним об'єктивом 3,6 мм. Максимальний розмір матриці, допустимий для використання з об'єктивом M12MF.IR-3MP становить 1 / 2,7 ", який найчастіше зустрічається на відеокамерах з роздільною здатністю 2 Мп і 3 Мп. Максимальний кут огляду при використанні об'єктива M12MF.IR-3MP безпосередньо залежить від розміру матриці на бескорпусной відеокамері - чим менше матриця, тим менший захват зображення і тим менший кут огляду.

Об'єктив M12MF.IR-3MP може бути успішно застосований на камерах з меншими розмірами матриці, наприклад, 1/3 "або навіть 1/4". Об'єктив M12 даної моделі не прив'язаний до певного типу камер відеоспостереження і може бути використаний з різними технологіями, як з аналоговими відеокамерами, так і з IP камерами. Об'єктив M12MF.IR-3MP володіє хорошою світлосилою, так як параметр його максимального відносного отвору становить значення F1.6. Це дозволить при використанні якісної світлочутливої ​​матриці і об'єктиву M12MF.IR-3MP задіяти більш низьке значення витримки, що дозволить захоплювати без змазування зображення швидко рухомі об'єкти.

Об'єктив M12 моделі M12MF.IR-3MP оснащений вбудованим ІЧ корекцією. Ця функція не тільки дозволяє використовувати об'єктив з відеокамерами оснащеними нічний інфрачервоним підсвічуванням, а й покращувати якість зображення, одержуване вночі при використанні даного типу освітлення. Об'єктив для бескорпусной відеокамери M12MF.IR-3MP дозволяє коригувати фокусування і отримувати чітке зображення при використанні ІК підсвічування, так як оптика об'єктива коригує довжину інфрачервоної хвилі. Відзначимо, що дана функція не є поліпшенням зображення, а лише дозволяє отримати однаково гарна якість як вдень, без використання ІЧ прожектора, так і вночі в чорно-білому режимі і з включеним інфрачервоним підсвічуванням.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

185 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!