За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1989 (Z0V7000L6)

код товару: U0324050
Ціна за одиницю:
84467 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Apple MacBook Pro

Дисплей

Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 2560x1600 (WQXGA)
Тип матриці IPS

Процесор

Процесор Intel Core i7 (2.7 ГГц)

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR3
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта Intel Iris Plus Graphics 655

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 4 х Thunderbolt

Програмне забезпечення

Операційна система Mac OS High Sierra

Живлення

Заявлений час роботи (годин) 10

Додатково

Додатково алюмінієвий корпус ,  датчик освітлення

Фізичні характеристики

Вага 1.36 кг

Інші

Виробник Apple
Модель MacBook Pro TB A1989
Артикул Z0V7000L6
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Apple MacBook Pro TB A1989 (Z0V7000L6)

MacBook Pro задає абсолютно нові стандарти потужності і портативності ноутбуків. Процесори високої продуктивності, пам'ять більшого обсягу, передова графіка, надшвидкі накопичувачі і інші вражаючі здібності MacBook Pro допоможуть вам втілювати в життя будь-які творчі проекти - ще швидше, ніж раніше.

З процесорами Intel Core i7 досягає рекордних висот обчислювальної потужності. Продуктивність 4 ядерного процесора на 13- дюймовому MacBook Pro з панеллю Touch Bar до двох разів вище, ніж у моделі попереднього покоління. Тепер ви легко впораєтеся з самими ресурсоємними завданнями, такими як компіляція коду, рендеринг 3D- моделей, спецефекти, зведення треків або кодування відео. І витратите на це набагато менше часу.

Для прискорення обробки графіки в усі 13-дюймові моделі MacBook Pro з панеллю Touch Bar вбудований потужний графічний процесор з інтегрованою пам'яттю DRAM об'ємом 256 МБ - це вдвічі більше, ніж у моделей попереднього покоління. А значить, у вас буде ще більше часу, щоб творити і втілювати.

MacBook Pro оснащений SSD-накопичувачем з високою швидкістю послідовного читання до 3,2 ГБ / с. Модель 15 дюймів доступна з SSD-накопичувачем місткістю до 4 ТБ, а 13-дюймовий MacBook Pro з Touch Bar - з SSD- накопичувачем до 2 ТБ. Цього вистачить, щоб брати з собою навіть самі об'ємні файли - наприклад, фотобібліотек або відеопроекти. Ви зможете миттєво завантажувати MacBook Pro, відкривати кілька додатків і імпортувати великі файли. А чіп Apple T2 забезпечить автоматичне шифрування всіх даних в реальному часі.

Thunderbolt 3 об'єднав найвищу пропускну здатність з функціональністю стандартного інтерфейсу USB- C. В результаті вийшов високошвидкісний і універсальний порт. Він дозволяє передавати дані, заряджати пристрої і виводити відео на додаткові монітори через один і той же роз'єм. При цьому його швидкість в два рази вище, ніж у Thunderbolt 2 - до 40 Гбіт / с. MacBook Pro 13 і 15 дюймів мають до чотирьох таких портів, щоб можна було підключатися по обидва боки. А під'єднати ваші пристрої можна всього одним кабелем або кабелем з адаптером. Оскільки порт Thunderbolt 3 симетричний, то при підключенні не потрібно думати, де у нього верх, а де низ.

Миттєво розблокуйте Mac. Використовуйте Apple Pay для забезпечення безпечної оплати онлайн-покупок. Швидко отримуйте доступ до системних налаштувань, відкривайте захищені паролем замітки, перемикайтеся між обліковими записами - все це можна робити одним дотиком.

Дисплей Retina на MacBook Pro - кращий дисплей в історії ноутбуків Mac. Контрастність і яскравість підсвічування LED стали помітно вище, а передача кольору - краще. Відчутно зросла глибина чорного і яскравість світлих відтінків. Дисплей володіє розширеним колірним охопленням P3, а значить, зелені і червоні відтінки виглядають реалістичніше, ніж в палітрі sRGB. Крім того, моделі 13 і 15 дюймів з панеллю Touch Bar підтримують технологію True Tone. 

Баланс білого автоматично налаштовується відповідно до колірною температурою освітлення, тому зображення на дисплеї завжди виглядає природно. У MacBook Pro вбудована відмінно збалансована звукова система високої чіткості з широким динамічним діапазоном і посиленими басами. Послухайте, це вражає. Динаміки підключаються безпосередньо до системного харчування для збільшення пікової потужності. Створюйте музику за межами студії, монтують відео прямо на знімальному майданчику і дивіться фільми в дорозі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

84467 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!