За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ніж Ganzo G7451-CF

код товару: U0215476
Колір:
Ціна за одиницю:
1180 грн
Ціна за одиницю:
930 грн
Ціна за одиницю:
890 грн
+60 бонусів
+48 бонусів
+21 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Конструкція складаний
Тип замка Axis Lock
Тип відкривання шпенек
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка drop-point
Особливості кліпса ,  отвір під темляк
Країна-виробник Китай

Фізичні характеристики

Марка сталі / Матеріал клинка 440C
Твердість сталі 58 HRC
Загальна довжина 210 мм
Довжина клинка 90 мм
Довжина рукояті 120 мм
Товщина клинка 3.3 мм
Матеріал рукояті вуглецеве волокно
Поверхня клинка Satin Finish
Вага 142 г
Колір чорний

Інші

Виробник Ganzo
Модель G7451-CF
Артикул G7451-CF
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Ніж Ganzo G7451CF має всі шанси стати однією з найбільш затребуваних моделей цього бренду. Він зроблений складним, адже саме така конструкція затребувана у багатьох любителів активного проведення часу. В тому числі, складні ножі зручні на рибалці, в туристичних походах, в подорожах. Ніж зроблений одночасно компактним і практичним, для нього використовуються надійні матеріали, а вся конструкція ретельно збалансована. Клинок виробники виготовили зі сталі 440С, що відноситься до числа нержавіючих. Метал має природний сірий відтінок, а його блиск приглушений за рахунок обробки методом сатинирования, який залишає на поверхні дрібні штрихові сліди. Лезо ножа Ganzo G7451CF має форму drop-point і розмір 9 см. Його товщина сягає 0,33 см. Цей факт вказує на те, що ніж може використовуватися для більшості туристичних цілей. Він однаково добре впорається з нарізуванням бутербродів і виконанням господарських робіт.

На рукоятці ножа по обидва боки прикручені трьома болтами накладки. Вони виготовлені з карбону. Вибір на цей матеріал ліг за його міцність і інертність до корозії. Даний матеріал відноситься до числа композитних, а тому, хоча і є легким, по міцності мало в чому поступається стали. Поверхня рукоятки схожа на плетену рогожку і пофарбована в чорний колір. Накладки закріплені на металевій основі трьома болтами. Також до рукоятки прикручена трохи вигнута кліпса на ремінь, в ній є отвір, для протягування темляка.

Великою перевагою даної моделі ножа є і те, що в ній використовується замок Axis. Він здатний фіксувати клинок не тільки у відкритому положенні, але і в складеному. При цьому, повністю виключено випадкового спрацьовування механізму. Оскільки це замок штифтового типу, власнику ножа необхідно стежити за тим, щоб в фіксатор не забивав бруд. При дотриманні цього правила, замок буде служити дійсно довго.

Особливості:

  • кишенькова модель;
  • клинок завдовжки 9 см;
  • по обух товщина леза дорівнює 0,33 см;
  • рівна «плейновая» заточка;
  • використовується сталь-нержавейка 440С;
  • метал відшліфований Сатинування;
  • вага ножа дорівнює 142 грами;
  • накладки на рукоять ножа зроблені з G10;
  • вбудований замок під назвою Axis.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1180 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!