За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники JBL Reflect Contour 2 Black (REFCONTOUR2BLK)

код товару: U0325707
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротоведротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Тип кріплення дужка за вухо
Діаметр випромінювача 5.8 мм

Звук

Опір навушників 14 Ом
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості вологозахищені ,  регулятор гучності ,  кнопка прийняти/відхилити виклик ,  кнопки управління треками

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник JBL
Модель Reflect Contour 2 Black
Артикул REFCONTOUR2BLK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники JBL Reflect Contour 2 Black (REFCONTOUR2BLK)

Розроблено для руху. Бездротові навушники для занять спортом JBL Reflect Contour 2 розроблені з захистом від поту, легкої алюмінієвої конструкцією, вони адаптивні під будь-які вушні раковини.

Комфортне використання гарантовано завдяки трьом розмірним підсилювачів Freebit ™, ви зможете легко контролювати музику та виклики за допомогою трьох віддалених кнопок і мікрофона. Відображаючий кабель зберігає Вас більш видимими під час нічних програм. З 10 годинами часу роботи від батареї, Ви можете продовжувати займатися під улюблену музику. З натисканням кнопки Ви можете зручно керувати своїми викликами і отримати доступ до мовного асистента.

JBL Signature Sound. Всесвітньо відомий звук JBL, який вдосконалювався більше 70 років, щоб забезпечити найякісніший звук для вас. 10 годин роботи і швидка зарядка. Потокове аудіо Wireless Bluetooth® протягом 10 годин, цього буде достатньо для будь-якої активності протягом дня. Швидко перезарядіть батарею за 15 хвилин на годину відтвореного аудіо

Надійна посадка. Технологія подвійного блокування - комбінація запатентованих підсилювачів FreebitTM і дизайнерські насадки, гарантують максимальну стійкість навушника і комфорт для Ваших вух під час самих інтенсивних тренувань. 3-кнопковий пульт з мікрофоном і голосовим Поморянах. Одним натисканням кнопки легко керуйте своєю музикою або дзвінками і зручно отримуйте голосові підказки.

Ергономічні вушні наконечники. Гнучкі силіконові вушні наконечники і запатентовані підсилювачі FreebitTM, які поставляються в трьох різних розмірах, забезпечують ідеальну підгонку і максимальну звукову продуктивність. Захист від поту. Підвищуйте інтенсивність ваших тренувань без страху. Маючи водостійку оцінку IPX5, ці навушники передбачені, для самих інтенсивних тренувань.

Під американським брендом JBL випускаються активні і пасивні аудіо системи, сабвуфери, домашні кінотеатри, авто акустика, інсталяційні гучномовці та інше обладнання. Всі вироби чітко поділяються на два типи: аудіо для домашнього використання і професійні системи для концертуючих музикантів, звукозаписних компаній і DJ. Бренд JBL став асоціюватися з чітким і чистим звучанням, що заповнює багато клубів, кінотеатри, студії звукозапису, концертні зали, стадіони всього світу.

На порозі третього тисячоліття фірма розростається, у неї з'являється підрозділ тестових випробувань з прекрасним обладнанням. Сьогодні, JBL - беззаперечний лідер в області домашнього та професійного звуку, рішеннями компанії оснащено переважна більшість кращих кінотеатрів в світі, видатні музичні виконавці використовують JBL на своїх концертах, а автомобільна акустика JBL зберігає неперевершене звучання протягом довгих років.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2332 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!