За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Elari NanoPods Sport Black (NPS-2)

код товару: U0325898
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth

Звук

Чутливість 90 дБ
Тип випромінювача динамічний

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник Elari
Модель NanoPods Sport Black
Артикул NPS-2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники ELARI NanoPods Sport Black (NPS-2) - нова модель суперпопулярних бездротових навушників Elari NanoPods, що стали бестселером в Росії і в інших країнах! Завдяки захисту від вологи і пилу за стандартом IP67, NanoPods Sport ідеально підійдуть усім, хто хоче залишатися на зв'язку і насолоджуватися улюбленою музикою під час інтенсивних занять спортом, під сильним дощем і навіть в басейні.

Підтримка Bluetooth 5.0 забезпечує більш стійке з'єднання зі смартфоном і відмінну роботу в режимі стереогарнітури (співрозмовника чути в обох навушниках). NanoPods Sport видають чудовий об'ємний звук, забезпечують чудову шумоізоляцію і дозволяють управляти треками і викликами безпосередньо з навушників. У комплекті з NanoPods Sport йде компактний, елегантний магнітний кейс-акумулятор, який надійно збереже і підзарядить навушники.

Навушники і магнітний зарядний кейс захищені від вологи за стандартом IP67 - в NanoPods Sport можна плавати  і активно займатися спортом (бігати, кататися на велосипеді, скейті тощо). Чудовий звук - глибокі баси, насичені середні і кристально чисті високі частоти. Робота в режимі стереогарнітури - співрозмовника чути в обох навушниках. Чудова ергономіка: конструкція навушників розроблена з урахуванням анатомії вушної раковини; навушники не відчуваються, і при цьому відмінно тримаються у вухах. Чудова шумоізоляція. Відмінні показники автономної роботи: 4,5 години в режимі відтворення / розмови, 200 годин в режимі очікування (з використанням зарядного кейса)

Бренд Elari був створений в 2012 р і спеціалізується на створенні і розробці інноваційних, технологічних, дизайнерських товарів споживчої електроніки. Офіси Elari розташовані в Москві, Гонконгу і Ризі. За 4 роки Elari пройшов шлях від яскравого новатора до відомого на міжнародних ринках бренду, товари якого отримують престижні нагороди на найбільших світових виставках.

Ключові продукти бренду - унікальні супер-компактні «анти-смартфони» розміром з кредитку - Elari CardPhone, що став сенсацією на IFA 2015 Берліні і Distree 2016 Монако і новітній NanoPhone, який отримав головний приз за кращий дизайн на Distree 2016 С.-Петербурзі .

Інші продукти бренду - дитячі смарт годинник-трекер Fixitime, найкомпактніший в світі флеш-пам'ять Elari SmartDrive, інноваційні тревел-моделі, унікальні аксесуари для i-пристроїв - уже стали бестселерами в своїх категоріях по всьому світу і продаються в більш ніж 20 країнах.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

850 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!