За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники AKG K52 Black (3169H00010)

код товару: U0400399
Ціна за одиницю:
1499 грн
+59 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Тип кріплення наголов'я
Акустичне оформлення закриті

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 110 дБ
Діапазон відтворюваних частот 18 - 20000 Гц

Мікрофон

Наявність мікрофону без мікрофону

Додаткові характеристики

Довжина шнура 2.5 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 3
Форма штекера прямий

Фізичні характеристики

Колір Black
Вага 200 г

Інші

Виробник AKG
Модель K52 Black
Артикул 3169H00010
Гарантія, міс 12
Штрихкод 9002761038774
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Понад півстоліття компанія AKG створює професійне звукове обладнання. Величезний досвід, фірмові технології та знання точних нюансів конструкції втілені в навушниках AKG.

Навушники AKG K52 зроблені за всіма канонами професійних моніторних моделей бренда. Конструкція — досконалий механізм, який застосовується компанією з мінімальними змінами вже не перше десятиліття. Така саморегульована конструкція є візитною карткою найкращих навушників бренду, система забезпечує миттєву підгонку та чудову посадку без необхідності в будь-яких додаткових діях — відразу під час одягання.

Розроблення AKG K52, крім чудового дизайну та передових технічних характеристик, передбачало, зокрема, розширені стрес-тести всієї конструкції: падіння з висоти, роботу на максимальній гучності, багаторазовий вигин кабелю. Навушники здатні витримати без проблем багато позаштатних ситуацій.

Весь звуковий діапазон AKG K52 відтворюється максимально точно та якісно. Навушники легко передають насичені та глибокі баси. Поєднання чудової чутливості та низького імпедансу, дає змогу AKG K52 нормально взаємодіяти не тільки зі стаціонарними, але й із мобільними пристроями.

Професійне призначення AKG K52 полягає насамперед у тому, що ці навушники призначені для тривалої роботи. Вони відрізняються професійною якістю конструкції, маючи досить малу вагу. Усі деталі в комплексі працюють на можливість максимально тривалого використання впродовж робочого дня, якщо AKG K52 застосовуються з професійною метою. Слухати музику в AKG K52 без жодних неприємних відчуттів і втоми можна набагато довше, ніж у звичайних навушниках за таку саму ціну.

Точний саунд AKG K52 забезпечують професійні 40 мм драйвери (динаміки) з розширеним частотним діапазоном. K52 належать до навушників закритого типу. Конструкція боксів забезпечує максимальну пасивну звукову ізоляцію. Звучання моделі не забруднюється зовнішніми шумами: лише ви та музика. Навіть на високому рівні гучності звук не буде чутно зовні — навушники працюють винятково для свого слухача.

Точність і висока якість звучання досягається також шляхом застосування поворотної системи, у якій, власне, і встановлено драйвери. Завдяки їй мембрана, що відтворює звук, розташовується під оптимальним кутом до вуха, а амбушур рівномірно притискається до нього. Разом все це забезпечує чисте, незабарвлене звучання із солідними басами, не залежить від гучності навіть у пікових сплесках.

Крім надійності всієї системи, у AKG K52 варто зазначити достатню довжину кабелю — 2,5 метра. Навушники AKG K52 комплектуються адаптером-перехідником із 3,5-мм роз'ємом, застосовується в мобільних ґаджетах, на 6,3 мм, поширеного в стаціонарних джерелах сигналу. Завдяки невисокому імпедансу навушники чудово працюють і з ґаджетами, і зі стаціонарними системами з роз'ємом для навушників.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
1
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

13 січня 2023
imgimgimgimgimg

Отличные наушники в данной ценовой категории. Звук достаточно ровный, если надо, то можно поправить эквалайзером. Качество изготовления вполне хорошее, опять же за данный бюджет. Единственный недостаток, это сибилянты, лезут на высоких просто в лицо. Так что те кто чувствителен к ярко выраженным звукам "тс" данные наушники не понравятся. Остальное без нареканий, учитывая цену.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Адміністрація сайту прислала електронного листа з проханням залишити відгук стосовно цих навушників придбаних три тижні тому. Загалом треба було це зробити без прохань, адже виходить не дуже гарно: коли товар чимось нас не задовольняє, ми завжди про це повідомляємо, коли ж все ОК, тоді зазвичай мовчимо. Отже, стосовно навушників. Повністю задоволений їхнім звучанням, хоча, звичайно, моя думка суб'єктивна. Але зауважу, що ці навушники не передають краще басів, якихось тонів чи півтонів за інші. Ці навушники передають звук як він є в оригіналі, а це, погодьтеся, спочатку не дуже звично, адже більшість навушників зроблені для певних завдань: наприклад, прослуховування музики в приміщенні, на вулиці і т. п. Ці ж навушники - професійні, і передають звук як він є. Щоб краще пояснити, наведу приклад: особисто стикнувся з навушниками (Panasonic RP-HTF295E-K Black), які видають зовсім інше звучання. Стосовно панасоників нарікань немає, вони чудово передають звук, просто в них більше відчуваються саме баси, а в К-52 цього немає, вони передають баси якось м'якше, природніше, якщо можна так виразитися. Сподіваюсь, що цей відгук буде комусь корисним.

Був вам корисний цей відгук?
()
(3)
09 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Зручні, якісні - питань нема, але звук, то щось не зрозуміле. Потрібно гратись з еквалайзером щоб отримати щось наближене до реальної картинки. АЧХ очікував адекватні бренду, а не цю "кашу". Той же Кoss видає адекватний звук без додаткових налаштувань. При отриманні зразу попередили, що якщо буду повертати, то тільки через заключення з сервісного центру. До команди "Брейну" претензій не маю - придбав по дуже демократичній ціні

Був вам корисний цей відгук?
()
(9)
1499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!