За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна гра Hobby World Манчкин. Тащи Сокровища (1385)

код товару: U0305156
Ціна за одиницю:
780 грн
+30 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Манчкін
Кількість гравців від 2 до 6
Вікова група від 6 років
Розміри коробки 24.8 х 24.8 х 6.0 см
Комплектація 96 карт монстрів і скарбів 6 жетонів манчкінів 6 пластикових підставок 2 кубики ігрове поле правила гри

Інші

Виробник Hobby World
Модель Манчкин. Тащи Сокровища
Артикул 1385
Гарантія, міс 0
Штрихкод 4620011813855
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

У настільній грі «Манчкін. Тягни Скарби» манчкіни знову відправляються в захоплюючу пригоду! Наших героїв чекає абсолютно нове підземелля з неймовірними скарбами. Сражайте монстрів наповал, хапайте скарби і пам'ятайте: справжній манчкін не довіряє нікому!

Як грати

На початку партії гравці розкладають ігрове поле і вибирають свого манчкина. Після всі гравці отримують по три карти скарби і ставлять своїх манчкинов на клітку входу в підземелля. Кожен свій хід гравець кидає ігровий кубик і вибирає напрямок, у який хоче податися, і переміщується на вказану кількість клітин. Клітини бувають декількох типів. Потрапляючи на одні, гравець отримує скарби або перекидає кубик, потрапляючи на інші, гравець зобов'язаний битися з монстром! Боротися можна і не один: якщо біля вас є гравець, який готовий допомогти вам, ви можете покликати на допомогу і завалити жалюгідного ворога спільно, але тоді будьте готові поділитися своєю здобиччю.

Хто переміг?

Гра закінчується тоді, коли з колоди скарбів береться остання карта. Після цього всі гравці вважають вартість своїх скарбів на руці в голд, яка вказана на самих картках. Той манчкін, у якого вартість скарбів найбільша, стає переможцем!

Особливості гри

«Манчкін. Тягни Скарби» — це настільна версія манчкина, яка спеціально спрощена і адаптована. Вона чудово підійде для гри з дитиною або для новачків у світі настільних ігор. Прості правила, наочне барвисте поле і збережений антураж оригінального «Манчкина» — все це вже чекає хоробрих шукачів пригод в коробці з грою!

Трохи про оригінальну гру

Гра «Манчкін» – локалізація настільної карткової гри Munchkin. Російською мовою гра, як ні старайся, набуває нового звучання, але залишається азартної, динамічною і злорадной. Рольове зубоскальство з простим, але місцями навмисно туманним правилами піддає глузуванням благородних ельфів, мудрих магів, відважних воїнів і мохноногих хафлингов. Клірики б'ються з андедами, злодії підрізають своїх суперників у розпал бою, гігантські Кальмадзиллы і мерзенні Лицесосы прагнуть отруїти або відняти геройські життя ваших манчкинов, але так, на розслабоні, без довгих промов та численних кидків разногранных кісток, прийнятих в D&D, GURPS та інших равенлофтах.

Так що ж таке «Манчкін»?

Отже, настільна гра «Манчкін» - це рольова гра за формою, пародія за змістом. Манчкіни гравців ходять по підземеллю, витягують на світ божий тамтешніх жахливих мешканців і каються в цьому, або отримують за перемогу нові рівні і скарби. Результат кожного подібного пригоди (бою, коротше) залежить від того, хто з чим на бій вийшов. У гравця це рівень і бонуси/штрафи від шмоток, класу, раси і проклять. У монстра це рівень плюс карти-підсилювачі і разові шмотки. Звідки шмотки у монстра? У вашому бою можуть взяти участь і заздрісні суперники: вони можуть допомагати монстра і послаблювати вас. Тому, хоча в «Манчкін» і можна грати удвох, наберіть на матч побільше народу: на руках буде більше прокльонів, підсилювачів і зіль, якими так легко змінити баланс сил в бою в будь-яку сторону, і пильні заздрісники не дадуть нікому з вас вийти в одноосібні лідери перегонів до 10-го переможного рівня.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

780 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!