За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Synology DS416

код товару: U0168985
Ціна за одиницю:
17850 грн
+439 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Synology
Модель DS416
Артикул DS416
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Synology DS416 - це ідеальне рішення для малих і середніх підприємств, а також для домашніх користувачів, яким необхідний компактний, надійний і економічний сервер зберігання або власне хмара. Сервер DS416 оснащений механізмом апаратного шифрування і дозволяє отримувати доступ до зашифрованих даних в лічені секунди. Завдяки двоядерному процесору і механізму апаратного шифрування сервер DS416 може похвалитися блискавичною швидкістю передачі файлів, в тому числі і зашифрованих. З активованою функцією Link Aggregation середня швидкість читання сервера DS416 становить 220 МБ / с, а записи - 140 МБ / с, причому швидкість читання і запису зашифрованих файлів буде не набагато відрізнятися: понад 146 МБ / с і 65 МБ / с відповідно.

Завдяки наявності двох портів Ethernet з підтримкою відпрацювання відмови і функції Link Aggregation сервер DS416 завжди буде в мережі, навіть якщо відбудеться збій з'єднання на одному з портів. Про перебоях в роботі і дорогих простоях можна буде забути. Функція Link Aggregation збільшує швидкість підключення, якої неможливо досягти при використанні одного мережевого кабелю або порту. Порти USB 3.0 забезпечують високошвидкісне копіювання файлів на зовнішні пристрої. За рахунок оптимізації робочого процесу сервером DS416 швидкість передачі даних зростає, а ефективність такої передачі збільшується. Доступ до зовнішнього пристрою зберігання здійснюється легко і швидко завдяки двом портам USB 3.0 на задній панелі і одного порту USB 3.0 на передній панелі пристрою

Проста установка і можливість гарячої заміни дисків означають легке обслуговування і відсутність необхідності переривати роботу при заміні диска. Крім цього, в сервері DS416 є система пасивного охолодження для зменшення залежності від спеціального вентилятора процесора, що призводить до зниження ймовірності збою. Завдяки вбудованому механізму надмірності при виявленні збою в роботі вентилятора безперебійна робота триває, поки не буде встановлено новий вентилятор. Synology DiskStation Manager (DSM) являє собою компактну операційну систему на базі браузера, яка встановлюється на всі сервери DiskStation і RackStation, завдяки чому робота NAS-серверів Synology протікає швидко і без збоїв. ОС DSM, яка володіє інтуїтивним інтерфейсом користувача, полегшує доступ до даних і робить обмін даними простіше і ефективніше. За допомогою Центру пакетів Synology можна завантажити і встановити пакети корисних доповнень, спеціально розроблених для потреб бізнесу або звичайних користувачів, іншими словами, життя стає більш цікавою, а робота - більш продуктивною.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17850 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!