За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Apple A1470 3TB (ME182RS/A)

код товару: U0163492
Ціна за одиницю:
19014 грн
+431 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Тип класичний
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11b (до 11 Мбіт/с) ,  IEEE 802.11g (до 54 Мбіт/с) ,  IEEE 802.11n (до 150 Мбіт/с) ,  IEEE 802.11a ,  IEEE 802.11ac

Порти і інтерфейси

Інтерфейси Ethernet ,  WiFi
Порти 4 х RJ-451 x USB 2.0

Фізичні параметри

Тип установки настільний
Ширина 98 мм
Довжина 98 мм
Висота 168 мм
Вага 1.48 кг

Інші

Виробник Apple
Модель A1470 3TB
Артикул ME182RS/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Apple A1470 3TB (ME182RS / A) - одночасна передача даних в двох діапазонах Wi-Fi, а також функція резервного копіювання. Проста настройка з iPhone, iPad, iPod Touch або Mac.

AirPort Time Capsule - це високошвидкісна базова станція Wi Fi і зручний пристрій для бездротового резервного копіювання. Створювати резервні копії даних ще ніколи не було так просто. Налаштуйте його одного разу - інше AirPort Time Capsule зробить за вас. Airport Time Capsule виробляє автоматичне бездротове резервне копіювання з вашого Mac, працюючи разом з Time Machine в OS X. Вам більше не доведеться побоюватися втрати важливих даних. Кожна фотографія. Кожен файл. Кожна пісня. Зберігаються навіть додатки і налаштування OS X. AirPort Time Capsule зберігає до 3 ТБ.
Пристрій AirPort Time Capsule створено для спільної роботи з Time Machine в OS X Leopard або новіше, щоб захистити ваші дані. Вони ідеально працюють разом. Після першого резервного копіювання створюються копії тільки змінених файлів - автоматично, по бездротовому зв'язку і в фоновому режимі. Time Machine постійно створює копії всіх даних на вашому Mac в різних версіях, тому ви можете легко знайти і відновити попередні версії файлу, папки або навіть усього вашого Mac. А завдяки новому дизайну та надшвидкісний технології Wi Fi 802.11ac резервне копіювання на AirPort Time Capsule виконується на 50% швидше, ніж раніше.

У вас кілька комп'ютерів Mac будинку або на роботі? Пристрій AirPort Time Capsule може копіювати і зберігати файли з усіх Mac у вашій бездротовый мережі. Більше не потрібно підключати зовнішній жорсткий диск кожен раз і до кожного Mac для створення резервної копії. З AirPort Time Capsule роботи у вас стане менше. Резервне копіювання виконується постійно, автоматично і без проводів. Повністю оновлений AirPort Extreme з 3-потокової технології 802.11ac розширює межі швидкості Wi-Fi. Тепер швидкість Wi-Fi набагато вище попереднього стандарту 802.11n. А якщо ви використовуєте пристрої 802.11a / b / g / n, AirPort Extreme доведе швидкість їх сполуки до максимуму. Як використовувати таку швидкість - вирішувати вам. AirPort Time Capsule одночасно працює в двох діапазонах Wi Fi 802.11ac. Це означає, що сигнал передається одночасно за двома частотним каналам: 2.4 ГГц і 5 ГГц. Неважливо, яку частоту використовують ваші бездротові пристрої - вони автоматично виберуть найкращий доступний діапазон для забезпечення максимальної продуктивності.

Створюючи AirPort Time Capsule, в першу чергу ми думали про продуктивність. Тому ми зробили його вище і розмістили антени зверху, збільшивши висоту платформи, яка поширює сигнал. Ми також збільшили кількість антен. Тепер їх шість: три для діапазону 2.4 ГГц і три для діапазону 5 ГГц. Разом з новою бездротовою технологією 802.11ac вони дозволяють передавати сигнал швидше, далі і з більшою потужністю, ніж будь-коли раніше. Рівень базових станцій Wi-Fi став вище. У всіх сенсах. Завдяки новому вертикальному дизайну Wi-Fi працює краще, а місце на робочому столі звільняється. Пристрій AirPort Extreme має ширину менше 10 см і на 64% компактніше свого попередника. Він виглядає ще лаконічніше завдяки вбудованому джерела живлення. І займає рівно стільки місця, скільки необхідно.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19014 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!