За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультитул Gerber Curve (31-000116)

код товару: U0287654
Ціна за одиницю:
658 грн
+21 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Тип брелок
Кількість інструментів 6
Інструменти в комплекті Ніж ,  Відкривачка для пляшок ,  Викрутка хрестова ,  мала шліцьова викрутка ,  шліцьова викрутка
Довжина 5.7 см
Вага 23 г

Інші

Виробник Gerber
Модель Curve
Артикул 31-000116
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мультитул Gerber Curve (31-000116)
Мультиінструмент Gerber Curve зроблений максимально компактним, тому його можна брати з собою навіть в тих випадках, коли невелика вага є пріоритетом при виборі спорядження. Більш того, дана модель зроблена у вигляді брелка, що ще більше спрощує питання її транспортування. Чималу увагу приділили виробники і дизайну свого інструменту, зробивши його дійсно стильним. Карабін для пристібання до ключів або пасової петлі на джинсах вдало вписується в загальні плавні обриси інструменту.

Модель Gerber Curve зроблена на базі ножа, а не плоскогубців, як класичні мультитули. Цей інструмент має довжину 3,2 см, гладко заточений. Ближче до обуха ножа є невелика зарубка, яку зручно підчепити нігтем, щоб дістати складений клинок з рукоятки. У відкритому положенні він блокується, що відмінно позначається на високому рівні безпеки роботи з мультитулов. Щоб знову його скласти, потрібно відсунути в сторону спеціальну металеву деталь на бічній поверхні рукоятки.

Точно так же блокуються і інші інструменти: широка і вузька прямі викрутки, хрестова викрутка. В цілому, Gerber Curve отримав набір з найбільш затребуваних інструментів, кожен з яких зроблений з якісного нержавіючого сплаву. Використовувати цей мультитул можна як в туристичному поході чи іншої поїздці на природу, так і на території міста.

Компанія Gerber багато років спеціалізується на виробництві висококласного туристичного спорядження, ножів, багатофункціональних інструментів і цілих наборів необхідного під час поїздок на природу спорядження. Кожна модель ретельно продумана щодо функціональності і зручності використання, зроблена виключно з якісних і довговічних матеріалів. Всі ці інструменти перевірені на практиці покупцями з безлічі різних країн і заслужили їх схвальні відгуки. Природно, вони відповідають всім міжнародним стандартам, прийнятим для інструментів свого сегмента.

Компанія Gerber спочатку взяла досить високі зобов'язання щодо якості своїх ножів. Пізніше до асортименту товарів додалися мультитули, пилки та сокири, інші товари, що полегшують актуальні для туристів види робіт. Всі вони так само надійні, практичні і зручні у використанні, як і ножі Gerber.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

658 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!