За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ASUS ProArt PA278CV

код товару: U0534590
Ціна за одиницю:
15036 грн
+240 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 27"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 2560 x 1440
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 5мс
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 100 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 596.7 мм
Висота видимої області 335.7 мм
Крок між пікселами, мм 0.233
Технології поліпшення зображення Trace Free Technology ,  Color Temperature Selection ,  Low Blue Light ,  QuickFit ,  Flicker Free ,  ProArt Palette ,  ProArt Preset ,  Color Accuracy ,  Gamma adjustment
Технології синхронізації Adaptive-Sync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х USB Type-C2 х HDMI1 х 3.5мм Mini-Jack4 x USB 3.12 x DisplayPort

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі 21 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт

Фізичні характеристики

Вага без упаковки 8.4 кг
Вага з упаковкою 10.7 кг

Інші

Виробник ASUS
Модель ProArt PA278CV
Артикул ProArt PA278CV
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ASUS ProArt Display PA278CV — це 27-дюймовий монітор, призначений для творчих професіоналів, з ним можна робити все — від редагування фото та відео до графічного дизайну. ProArt Display PA278CV відкалібрований на заводі та пройшов перевірку Calman для забезпечення чудової точності передавання кольору (ΔE <2). Він також забезпечує стандартне 100% sRGB/100% Rec. 709 колірний простір Завдяки ексклюзивним функціям ASUS, як-от ProArt Preset і ProArt Palette із шістьма осями регулювання кольору, рівня чорного та яскравості, PA278CV дає змогу швидко, легко та точно отримати саме ту картинку, яка вам потрібна.

Реалістичні кольори

Фахівці у галузі кольору покладаються на дисплеї з точним передаванням кольору, щоб їхні творіння мали саме такий вигляд, як було задумано. ProArt Display PA278CV відкалібрований на заводі та пройшов перевірку Calman, щоб гарантувати найкращу в галузі точність передавання кольору. Кожен дисплей ProArt проходить суворі та ретельні випробування, щоб гарантувати плавнішу градацію кольорів. Якщо ви є професійним користувачем, вам гарантовані точні передавання кольору під час перегляду та створення контенту.

Швидке настроювання колірної гами

Ексклюзивний набір параметрів ProArt Preset від ASUS пропонує кілька режимів для швидкого настроювання колірної гами. Незалежно від того, чи коригуєте кольори, чи редагуєте відео, чи обробляєте фотографії, ви можете легко перемикатися і відповідати вашим потребам.

Персоналізований досвід редагування

ASUS ProArt Palette дає змогу настроювати дисплей за допомогою широкого діапазону параметрів, включно з параметрами колірного тону, температури та гами — все це легко доступно через інтуїтивно зрозумілі екранні меню. Є також двоточкові повзунки шкали сірого для всіх шести кольорів, що забезпечують більшу гнучкість настроювання кольору, ніж у багатьох моніторів-конкурентів. ProArt Palette дає вам можливість працювати швидко та послідовно, а також дає змогу легко контролювати керування кольором.

Широкі можливості під'єднання

ASUS ProArt Display PA278CV пропонує широкі можливості приєднання з портами DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, DVI-D і HDMI (v 1.4) і вбудованим концентратором USB, тому його легко приєднувати до широкого спектра пристроїв і насолоджуватися надвисокою швидкістю передавання в зовнішнє сховище — задовольняє всі потреби в створенні контенту.

Технологія ASUS Ultra-Low Blue Light

Ексклюзивна технологія ASUS Ultra-Low Blue Light захищає вас від випромінювання синього світла, яке може бути шкідливим для вашого зору. Він пропонує чотири параметри фільтра синього світла, до яких легко отримати доступ через екранне меню за допомогою гарячої клавіші.

Технологія ASUS Flicker-Free

Технологія ASUS Flicker-Free забезпечує комфортніші умови для перегляду та роботи завдяки зменшенню мерехтіння на екрані, щоб мінімізувати напруження очей, головні болі та втому очей, коли ви проводите багато часу перед екраном.

Універсальний комфорт завдяки ергономічній конструкції підставки

Завдяки ергономічній підставці з регулюванням нахилу, повороту та висоти, дисплеї ProArt забезпечують зручність перегляду та використання. Можливість повороту екрана за годинниковою стрілкою або проти годинникової стрілки на 90 градусів для використання в портретному режимі стане в пригоді під час роботи з довгими документами, кодування або перегляду вебсайтів. Крім того, швидкознімна підставка дає змогу легко прикріпити дисплей за допомогою вбудованого настінного кріплення VESA — без гвинтів, так що це робиться за секунди.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15036 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!