За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256GB Frost Blue

код товару: U0519699
Ціна за одиницю:
10082 грн
+115 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея LCD
Діагональ екрану 6.67"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 860
Частота процесора 2,96 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 48 + 8 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 20 Mpx
Функції камери геотегінг ,  розпізнавання обличчя ,  HDR ,  панорама ,  спалах ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google
Органайзер секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  телефонна книга ,  диктофон

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothInfrared portWI-FINFC
Навігація GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5160 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 33W ,  IP53 certified
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 165.3 x 76.8 x 9.4 мм
Вага 215 г
Колір синій

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Poco X3 Pro 8/256GB Frost Blue
Артикул Poco X3 Pro 8/256GB Frost Blue
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177738166
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Смартфон Poco X3 Pro

Насолоджуйтесь суперчітким і плавним зображенням з частотою оновлення зображення на дисплеї 120 Гц. Сучасна мобільна платформа на базі Qualcomm Snapdragon 860 демонструє стабільність і неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Система камер 48 Мп дарує приголомшливі можливості для фото і відео зйомки. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини здатна зарядити батарею на кілька годин роботи.

Неперевершена потужність Qualcomm

Процесор Qualcomm Snapdragon 860 забезпечує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки і унікальну швидкодію системи. Poco X3 Pro просто створений для ресурсномістких завдань і онлайн ігор на високих налаштуваннях.

Новий стандарт пам'яті UFS 3.1

Передова пам'ять UFS 3.1 підвищує продуктивність Poco X3 Pro і збільшує швидкість читання і запису. Вам не потрібно більше чекати ні секунди, всі ігри і додатки на вашому Poco завантажуються миттєво.

Ефективне охолодження з LiquidCool

Удосконалена технологія LiquidCool 1.0 Plus працює набагато ефективніше за стандартні системи охолодження і забезпечує продуктивне відведення тепла і стабільну роботу під час затяжних ігрових сесій. Використання багатошарового графіту і збільшена площа розсіювання дозволяють знизити температуру процесора на 6 градусів. Poco X3 Pro підтримує максимальну продуктивність навіть при пікових навантаженнях.

Частота оновлення 120 Гц

Екран Poco X3 Pro з частотою оновлення 120 Гц точно і чітко відтворює будь-який контент, забезпечує плавний скролінг і чудову якість картинки в динамічних сценаріях.

Частота дискретизації 240 Гц

Відчуйте на власному досвіді, що значить супершвидкий відгук. Завдяки частоті дискретизації 240 Гц швидкість зворотного зв'язку ста овить частки секунди, а це значить, що ви отримаєте найкращий контроль і відчутну перевагу в будь-якій грі.

Захист Corning Gorilla Glass 6

Екран Poco X3 Pro покритий склом Corning Gorilla Glass 6, яке відрізняється збільшеним запасом міцності. Скло витримує падіння з висоти до 1.6 м, воно стійке до подряпин і мікропошкоджень і надійно захищає екран від зовнішніх впливів.

Цілий день активності

Потужна батарея ємністю 5160 мАг забезпечує багато годин безперервної роботи. Смартфон дозволить вам слухати музику цілих 110 годин або дивитися відео до 18 годин без підзарядки.

Хвилини на підзарядку

Швидка зарядка потужністю 33 Вт всього за 30 хвилин поповнить заряд батареї на 59 %, для підзарядки до 100 % знадобиться лише 59 хвилин.

Чотири камери для приголомшливих знімків

Квадрокамера з основним модулем 48 Мп отримує чудові фотографії в будь-яких умовах зйомки. Надширококутна камера 8 Мп захоплює більше видів і вражень. Макрокамера 2 Мп допоможе сфокусуватися на деталях. Камера глибини 2 Мп створює ефект боке для отримання фото професійної якості.

Нічні фото на ширококутну камеру

Знімайте приголомшливі панорами нічного міста або фото безкрайнього зоряного неба. Нічна зйомка на надширококутну камеру дозволяє отримувати чіткі і яскраві знімки навіть в темряві.

Саме те, що вам потрібно
Зустрічайте новий Poco X3, у якого є все, щоб забезпечити вам неймовірні відчуття від ігор та можливості для створення власного контенту. Великий 120-герцевий екран з роздільною здатністю FHD+, потужний процесор Qualcomm Snapdragon 860 і динаміки студійної якості зроблять геймінг набагато приємнішим. Збільшений акумулятор з підтримкою швидкої зарядки дозволить відчувати себе абсолютно вільно протягом усього дня, а вдосконалена камера з ІІ допоможе творчо підійти до створення фото і відео. Відкрийте для себе нові можливості з Poco X3.
Продуктивність флагманського рівня
Грайте та стрімте без найменших затримок. Процесор Qualcomm Snapdragon 860, один з найкращих за продуктивністю в 2021 році, не підведе вас в будь-якій справі. Навіть в іграх, вимогливих до графіки, і на високих налаштуваннях. Насолоджуйтесь високою швидкістю та плавним онлайн-геймплеєм кожен раз.
UFS 3.1 сховище. Швидкість на флагманському рівні
Завдяки вдосконаленій флеш-пам'яті стандарту UFS 3.1 Poco X3 Pro забезпечує максимально високу швидкість читання і запису даних. Що дозволяє завантажувати ігри та програми за одну мить.
Технологія охолодження LiquidCool 1.0 Plus
Poco X3 Pro здатний легко підтримувати максимальну продуктивність навіть під час напружених ігрових сесій. Завдяки мідній тепловій трубці D5 та багатошаровому графіту, система охолодження LiquidCool 1.0 Plus ще ефективніше розсіює тепло і знижує температуру процесора. Тому ви можете продовжувати грати на повній швидкості.
Плавний геймінг. Плавне прокручування
Екран X3 Pro просто створений для ігор. Великий, яскравий, безрамковий, він порадує не тільки високою роздільною здатністю FHD+ (2400x1080), але й топовими характеристиками. Так, завдяки високій частоті оновлення 120 Гц ви зможете насолоджуватися плавними рухами в динамічних іграх і завжди залишатися попереду конкурентів. А висока частота дискретизації сенсорного шару екрану 240 Гц зменшує затримку торкання і збільшує чуйність. Що забезпечує кращий контроль у грі, виводячи геймінг на новий рівень.
Скло Corning Gorilla Glass 6. Флагманська захист
Poco X3 Pro не тільки продуктивний смартфон, але ще і витривалий. Його екран захищений міцним склом Corning Gorilla Glass 6, яке витримує падіння з висоти до 1,6 м на тверду поверхню. Не кажучи вже про звичайні подряпини або потертості.
Хвилини на підзарядку, години на гру
Контролюйте ситуацію, а не рівень заряду. Акумулятор ємністю 5160 мАг здатний забезпечити смартфону близько 11 годин гейминга, 18 годин перегляду відео або 110 годин прослуховування музики. А завдяки швидкій 33 Вт зарядці Poco X3 Pro швидко відновлює свої сили. Всього 30 хвилин необхідно, щоб зарядити смартфон до 59%, а повністю відновити запас енергії можна за 59 хвилин.
Квадро-камера зі штучним інтелектом
Знімайте зблизька або здалеку з потужною основною камерою, що складається з чотирьох різних об'єктивів. Її головний сенсор з роздільною здатністю 48 Мп дозволяє відобразити все в найменших деталях. У той час як додаткові датчики, різні спеціальні режими зйомки та поліпшення ІІ розширюють можливості для створення класних фото. Щоб ви могли зберегти на пам'ять цікаві місця і найважливіші моменти свого життя в гідній якості. Записуйте відео одночасно на передню та задню камери, щоб створювати захоплюючі, новаторські відеоролики. Проявіть фантазію і відчуйте себе режисером з Poco X3 Pro.
Яскраве нічне життя
Від міських панорам до зоряного неба – зі спеціальними нічними режимами ви можете робити приголомшливі ширококутні знімки навіть в темряві. Або знімати селфі пізно вночі.
Об'ємний звук
Граєте ви чи слухаєте музику, подвійні динаміки забезпечать вам потужний звук студійної якості. Щоб ви змогли почути всі максимально чітко і ясно, немов перебуваєте в центрі подій.

Оцінка

5
progress
3
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
1
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

02 лютого 2022
imgimgimgimgimg

Телефон класний, але є одне АЛЕ: у мене зависають всі датчики: наближення, повороту екрану, освітлення, телефону 4 дні від покупки.
Що з ним робити?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 лютого 2022

Плівку знімали? Якщо все погано - зверніться, будь ласка, до СЦ - https://brain.com.ua/ukr/service/

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 листопада 2021
imgimgimgimgimg

Хороший телефон за небольшие деньги

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 листопада 2021
imgimgimgimgimg

Чудовий телефон, продуктивність на висоті. в іграх почуває себе легко, ніяких тормозів. Батарейки вистачає на 8 годин гри без підзаряду. Заряджається за годину на 100%, не гріється. Чудовий екран, та комплектація. Рекомендую!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 вересня 2021
imgimgimgimgimg

Отличный телефон ! Хороший звук ! В современных играх очень понравилась работа телефона ( все летает )! Сильно не греется !Рекомендую к покупке !

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!