За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/256GB Mint Green

код товару: U0594466
Ціна за одиницю:
16032 грн
+334 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.55"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Частота оновлення екрану 90 Гц
Матеріал екрану Gorilla Glass 5

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 778G
Частота процесора 2.4 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash)

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 64 + 8 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 20 Mpx
Функції камери геотегінг ,  розпізнавання обличчя ,  HDR ,  панорама ,  автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер калькулятор ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FIInfrared portNFC
Навігація GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4250 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 33W
Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса скло
Розміри (мм) 160.53 x 75.73 x 6.81 мм
Вага 159 г
Колір м'ятний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель 11 Lite 5G NE 8/256GB Mint Green
Артикул 11 Lite 5G NE 8/256GB Mint Green
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

З Xiaomi мрії стають дійсністю

Xiaomi 11 Lite 5G NE створений дарувати задоволення від використання. Насолоджуйтесь супер-чіткою картинкою на 6.55-дюймовому FHD+ дисплеї з частотою оновлення до 90 Гц і підтримкою Dolby Vision. Потужна мобільна платформа на базі Qualcomm Snapdragon 778G демонструє стабільність і неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Система камер 64 Мп дарує приголомшливі можливості для фото і відео зйомки. Батарея на 4250 мАг забезпечує цілий день автономної роботи без обмежень.

Зв'язок майбутнього

З огляду на зростаючий попит на швидкісне споживання контенту, Xiaomi 11 Lite 5G NE отримав підтримку Wi-Fi 6 і 5G, які забезпечують стабільний безперебійний зв'язок на супервисокій швидкості практично в будь-якому місці.

Ультратонкий суперпрактичний дизайн

Помилуйтеся струнким профілем і елегантними кольорами корпусу. Xiaomi 11 Lite 5G NE товщиною всього 6.81 мм важить 158 г. Чотири варіанти забарвлення дозволяють не погоджуватися на компроміси, а вибрати ідеальний Xiaomi. Тонке кільце навколо основної камери додає дизайну своєрідну чарівність. Завдяки антибліковій матовій поверхні на смартфоні не зберігаються відбитки, і він завжди виглядає акуратно.

Більше емоцій на великому екрані

6.55-дюймовий AMOLED дисплей з підтримкою Dolby Vision забезпечує чудове зображення. Завдяки технології TrueColor досягається висока точність передачі кольору, а всі кольори і відтінки на дисплеї виглядають насиченими і яскравими. HDR10+ гарантує відмінну деталізацію навіть в самих яскравих і темних сценах і точну передачу чорного і білого кольорів.

Захоплюючий досвід використання

З частотою оновлення до 90 Гц будь-які динамічні сцени вражають плавністю і чіткістю, а рухи персонажів в екшн-іграх виглядають природними. Частота дискретизації 240 Гц гарантує високу точність сенсорного управління і миттєвий зворотний зв'язок.

З турботою про очі

У режимі читання 3.0 екран набуває текстуру паперу, щоб ви могли з комфортом і без втоми для очей сприймати текст, як з друкованого аркуша. Датчик освітленості реагує на зміни зовнішніх умов і адаптує налаштування екрану в залежності від того, чи користуєтеся ви смартфоном сонячним днем або ввечері.

Фото професійного рівня

Основна камера 64 Мп знімає чудові фото в будь-яких умовах. Ультраширококутний сенсор 8 Мп захоплює в кадр більше деталей для отримання чудових панорамних фото і широких пейзажів. Телемакрокамера 5 Мп з фокусною відстанню 3-7 см і автофокусом надає широкі можливості для деталізованих знімків крупним планом.

Режисерські відео

З Xiaomi 11 Lite 5G NE ваші можливості при зйомці відео можна порівняти з можливостями професійних режисерів. Користуйтеся вбудованими спецефектами і перетворюйте будь-який відеосюжет на витвір кінематографічного мистецтва.

Режим відеоблогу

Використовуйте режим відеоблогу з 9 новими шаблонами при записі відео, щоб створювати авторський відеоматеріал на ходу і ділитися ним в мережах.

Нічні фото яскраві, як вдень

Підтримка нічного режиму на основний, ультраширокий і селф-камері дозволяє отримувати яскраві і насичені фото нічного життя.

Видатна продуктивність

Потужний процесор Qualcomm Snapdragon 7785G створений для амбіційних і ресурсномістких завдань. Під його управлінням, а також за допомогою швидкої оперативної пам'яті LPDDR4Х до 8 Гб і вбудованої пам'яті UFS 2.2 до 256 Гб Xiaomi 11 Lite 5G NE плавно і стабільно працює в режимі багатозадачності, відтворює потокове відео у високій роздільній здатності, дозволяє грати в будь-які сучасні ігри і спілкуватися без обмежень.

Ще більше енергії

Акумулятор 4250 мАг гарантує, що ви зможете користуватися смартфоном багато годин поспіль без обмежень. Швидка зарядка потужністю 33 Вт дасть можливість поповнити заряд прямо перед виходом з дому.

Елегантне доповнення до будь-якого образу
Дизайн телефону поєднує в собі естетику і практичність. Освіжаючі і ніжні кольори допомагають створити свій власний стиль, а матова поверхня скла на задній панелі мінімізує сліди від відбитків пальців. Плаский модуль камери, який виступає над корпусом всього на 1,77 мм ніяк не заважає використанню смартфона, а металеве кільце, що оточує основну камеру, додає елемент чарівності.
Захоплюючий візуальний досвід
AMOLED екран діагоналлю 6,55 дюйма і роздільною здатністю Full HD+ (2400x1080) дозволяє розглянути кожну деталь з максимальною чіткістю. І насолоджуватися плавними візуальними ефектами завдяки частоті відновлення 90 Гц. А міцне скло Corning® Gorilla® Glass 5 надійно захищає його від різних ушкоджень.
Легкий як пір'їнка. Неймовірно тонкий
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE важить всього 158 грам і досягає лише 6,81 мм в товщину, що робить його одним з найбільш тонких і легких смартфонів у своєму класі. А ще зручним і портативним. Цей телефон комфортно лежить в руці і без проблем поміщається в сумку або кишеню, тому його легко носити з собою всюди.
Вся справа в деталях
Дивіться, як ваш улюблений контент оживає завдяки багатій палітрі фарб і високый точності передачі кольору. Все тому, що екран Xiaomi 11 Lite 5G NE має 10-бітну глибину кольору і підтримує розширену кольорову гаму DCI-P3. А такі технології як TrueColor, HDR10+ і Dolby Vision® забезпечують не тільки більш точне відображення відтінків, але й приголомшливу якість картинки при перегляді відео.
Ставайте режисером свого життя
Чудовий тандем з трьох камер дозволить вам зберегти свої улюблені моменти в найкращій якості. Основна камера з роздільною здатністю 64 Мп робить фотографії більш чіткими та детальними, надширококутний об'єктив з оглядом в 119° допомагає розширити кадр, а 5 Мп телемакро камера з автофокусом 3-7 см дає можливість знімати з дуже близької відстані. Тому у вас буде відповідний інструмент для будь-якого випадку.
Більше можливостей для творчості
Підніміть свої відео на новий рівень зі спеціальними ефектами. Вони дозволять в кілька кроків зробити з простих роликів оригінальні та цікаві творіння, що відображають ваш погляд на світ. А з 7 новими шаблонами ви можете легко створювати веселі й захоплюючі відеоблоги прямо на ходу.
Чіткі нічні фото
Зафіксуйте красу навіть в темряві з нічним режимом, що дозволяє камері вловити більше фарб і деталей при слабкому освітленні. Причому цей режим доступний як для основної, так і для фронтальної 20 Мп камери.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16032 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!