За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Prestigio 1220 Muze L1 Black (PFP1220DUOBLACK)

код товару: U0323804
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G

Дисплей

Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 2.2"
Роздільна здатність екрану 240x320

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 32 Mb
Вбудована пам'ять 32 Mb

Камера

Основна камера 0.3 Mpx

Програмне забезпечення

Операційна система no OS
Органайзер календар ,  годинник ,  будильник ,  калькулятор ,  телефонна книга

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 800 mAh

Додатково

Оснащення SOS клавіша

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Колір чорний

Інші

Виробник Prestigio
Модель 1220 Muze L1 Black
Артикул PFP1220DUOBLACK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8595248144439
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон PRESTIGIO 1220 Muze L1

Добре видно і чутно. У Prestigio Muze L1 встановлений потужний динамік. Завдяки йому навіть погано чують люди спілкуються по телефону без проблем. Широкий екран: 2.2 дюйма забезпечує комфорт при наборі номерів, перегляді меню, адресної книги, індикатора заряду батареї і повідомлень.

Заряджений надовго. З витривалою літій-іонною батареєю 800 мА * ч телефон не вимагає підзарядки кілька днів поспіль. Коли ж нарешті приходить час заряджати акумулятор, просто потрібно поставити телефон на док-станцію, яка входить в комплектацію пристрою. Просто і зручно!

Корисні функції. Зручно, коли в телефоні є корисні функції, наприклад, ліхтарик, радіо або камера. Більше не потрібно шукати, чим освітити дорогу пізно ввечері, або думати, як потрапити ключем в замок, якщо в під'їзді згасла лампочка. Потрібна річ завжди під рукою. Камера стане в нагоді, коли приїжджають гості, адже так приємно зробити фото з дітьми та онуками. Якщо в телефоні є радіо, людина ніколи не занудьгує, адже він завжди зможе бути в курсі новин, а розважальні програми і музика допоможуть створити чудовий настрій.

Подвійна економія. Люди у віці вміють рахувати гроші. Телефон Prestigio Muze L1 допоможе їм робити це ще ефективніше. Завдяки двом SIM-картками розмовляти по телефону можна годинами, адже в межах однієї мережі дзвінки безкоштовні. Вибирайте двох вигідних операторів і економте на тарифах.

Сигнал SOS. Кнопка SOS, розташована на тильній стороні, - дуже важлива функція, що дозволяє автоматично повідомити про те, що потрібна термінова допомога. Включивши до списку контактів тривожної кнопки лікаря, дітей, онуків або близьких друзів, можна бути впевненим, що у важку хвилину рідна людина не залишиться один.

Зручний дизайн. Звичний, простий і дуже зручний дизайн підійде навіть тим людям, які не звикли користуватися телефонами. Великі кнопки з великими цифрами, буквами і значками видно без окулярів, а міцний ергономічний корпус зручно лежить в руці.

Компанія Prestigio Technologies є одним з найбільш динамічно розвиваються світових вендорів LCD моніторів і телевізорів, ноутбуків і аксесуарів. Головний офіс компанії знаходиться на Кіпрі, а виробничо-конструкторські центри розташовані в Кореї, на Тайвані і в Росії. Представництва Prestigio діють в Центральній і Східній Європі (Прага), а також в СНД (Москва).

Prestigio - це високий стиль високих технологій. Тотальний контроль якості, використання передових технологій і прагнення підкреслити яскраву індивідуальність кожного продукту є наріжними каменями стратегії компанії. Компанія винесла на світовий ринок власне бачення стильності технологічних продуктів. Вивірений до дрібниць ергономічний дизайн, поєднання найпривабливіших матеріалів і квітів, найвища якість комплектації і упаковки - все це відмінні риси продуктів Prestigio.

Prestigio - бренд, під яким випускається цифрова техніка і електроніка. Торгова марка Prestigio з'явилася в 2002 році, належить холдингу ASBIS. Штаб-квартира розташована в Лімасолі (Кіпр). Засновник бренду Prestigio - Cepгей Костевич. З 2011 року Prestigio є провідним брендом в GPS-навігації в Центральній і Східній Європі, Росії та країнах СНД і займає третє місце серед брендів планшетних ПК в регіоні EMEA. Техніка Prestigio відноситься до бюджетного та середньому цінових сегментах і розрахована на масового споживача. Асортимент продукції - навігаційні системи, автомобільні відеореєстратори, планшети, смартфони, електронні книги і аксесуари.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

583 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!