За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Motorola G100 8/128 GB Iridescent Ocean

код товару: U0545709
Ціна за одиницю:
17266 грн
+293 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.7"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2520 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 870
Частота процесора 3.2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 64 + 16 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 2
Фронтальна камера 16 Mpx + 8 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер світовий час ,  диктофон ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  годинник ,  календар ,  секундомір ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 20W
Вбудовані датчики гіроскоп ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 168.38 x 73.97 x 9.69 мм
Вага 207 г
Колір синій

Інші

Виробник Motorola
Модель G100 8/128 GB Iridescent Ocean
Артикул G100 8/128 GB Iridescent Ocean
Гарантія, міс 12
Штрихкод 840023219719
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Флагман в автономності і продуктивності

Motorola G100 задає нові стандарти швидкості, автономності та продуктивності. Передовий процесор Qualcomm Snapdragon 870 5G забезпечує надшвидку роботу всіх додатків. Підтримка 5G і Wi-Fi 6 гарантує значний приріст швидкості скачування і миттєве завантаження сайтів. Потужна батарея 5000 мАг дає можливість користуватися смартфоном весь день без підзарядки.

Потужна мобільна платформа

Motorola G100 не знає собі рівних у швидкодії і продуктивності. Найсучасніша мобільна платформа на базі Qualcomm Snapdragon 870 5G забезпечує стабільну роботу в режимі багатозадачності і перевагу в будь-якій динамічній грі. Система реагує на команди на 80 % попередніх версій і надає необмежені можливості для роботи, спілкування і відпочинку.

Обмін даними на супершвидкостях

Підтримка сучасного стандарту зв'язку 5G забезпечує безпрецедентну швидкість завантаження і неймовірну якість геймплея. Тепер мобільні ігри і розваги виходять на абсолютно новий, раніше недосяжний рівень зі швидкістю скачування до 7.5 Гб/с. Wi-Fi 6 нового покоління з більш стабільним з'єднанням і високою якістю зв'язку демонструє значний приріст швидкості, а це значить, що для скачування сезону вашого улюбленого серіалу знадобиться зовсім небагато часу.

Унікальні можливості Ready For

Інноваційна платформа Ready For дозволяє перенести гру або відеочат на великий екран. Використовуючи Bluetooth, ви зможете підключати периферію і створювати повноцінне робоче місце на базі вашого Motorola G100.

Інноваційна система камер

Система камер 64 Мп робить приголомшливі фотографії в різних умовах зйомки. Створюйте захоплюючі дух панорамні і пейзажні знімки, чудові портрети з розмитим фоном, деталізовані і чіткі фото крихітних об'єктів і зберігайте яскраві враження значущих подій.

Надвисока роздільна здатність 64 Мп

Основний модуль 64 Мп знімає чіткі і різкі фотографії з високою деталізацією. Технологія Quad Pixel регулює кількість світла в кадрі і дає можливість отримувати яскраві фото навіть при поганій освітленості.

Надширокі фотографії

Надширококутна камера захоплює в кадр в 4 рази більше простору, ніж стандартний об'єктив. Ви зможете знімати великі об'єкти або панорами цілком і не жертвувати деталями.

Мікродеталі в макроякості

Камера Macro Vision знімає з відстані в кілька сантиметрів і дає можливість відобразити кожну дрібну деталь. Вбудована кільцева підсвітка регулює освітлення і прибирає тіні при зйомці крупним планом.

Портрети з ефектом боке

Датчик глибини м'яко розмиває фон, виділяє об'єкт зйомки і навіть випадковий кадр перетворює в шедевр мобільної фотографії.

Плавне зображення на безрамковому дисплеї

Дисплей CinemaVision з діагоналлю 6,7 дюйми з підтримкою технології HDR10 забезпечує яскраву і насичену картинку по всій площі екрану. Частота оновлення 90 Гц гарантує плавну прокрутку і миттєву реакцію на команди.

Цілий день на одному заряді

Акумулятор ємністю 5000 мАг і інноваційні технології ефективного енергоспоживання дозволяють Motorola G100 відпрацювати багато годин без підзарядки. Потрібно підзарядитися? Всього кілька хвилин зарядки додають вам години роботи.

Підніміть розваги на новий рівень
Дисплей CinemaVision з діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю FHD+ (2520 x 1080) залишає відчуття міні-кінотеатру в ваших руках. Грайте в свої улюблені ігри без затримок і плавно прокручуйте стрічку в соцмережах завдяки частоті оновлення 90 Гц. А розширений на 25% колірний діапазон і підтримка HDR10 дозволять вам насолоджуватися своїми улюбленими фільмами, шоу та іграми в природних кольорах, з поліпшеною яскравістю і контрастністю.
Вражаюча продуктивність
Відкривайте додатки швидше. Знімайте фотографії в одну мить. Motorola G100, оснащений новітньою мобільною платформою Qualcomm® Snapdragon™ 870, справляється з будь-якими завданнями набагато ефективніше. Крім того, 8 Гб оперативної пам'яті дозволяють легко перемикатися між додатками, а 128 Гб внутрішньої флеш-пам'яті дадуть вам багато місця для зберігання пісень, програм, ігор та багато чого іншого.
Можливість робити більше
Зробіть свої відеочати кращими, перемістивши їх на великий екран телевізора, або грайте у мобільні ігри на настільному моніторі. З новою платформою Ready For ви зможете ще більше розширити функціональність свого телефону. Тим більше, що у Motorola G100 більш ніж достатньо потужності, щоб ви змогли дозволити собі все, що завгодно.
64-мегапіксельні фото і відео в 6К
Зафіксуйте більше деталей в кожному кадрі за допомогою сенсора надвисокої роздільної здатності 64 Мп і технології Quad Pixel, яка забезпечує більшу чутливість до світла в умовах низької освітленості. Та знімайте неймовірно чіткі відео з максимальною роздільною здатністю 6K UHD (30fps). Завдяки надширококутному об'єктиву з полем огляду в 117° ви можете охопити набагато більший простір і вмістити в один кадр більше подробиць. Причому це працює як зі звичайними фото на головну камеру, так і з селфі.
Досліджуйте зблизька
Камера Macro Vision дозволяє вам знімати з дуже близької відстані, щоб відобразити кожну дивовижну деталь в оточуючих нас речах. А вбудоване кільцеве підсвічування допомагає прибрати тіні при зйомці крупним планом. Щоб ваші знімки були ще кращими.
Зосередьтеся на головному
Окремий датчик глибини допомагає перетворити повсякденні фотографії на професійні портрети. Розмивайте фон автоматично, а потім легко регулюйте рівень інтенсивності ефекту боке за допомогою програмних засобів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17266 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!