За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Ergo V551 Aura Black

код товару: U0328793
Ціна за одиницю:
1909 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Micro ,  Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану 960х480

Процесор

Процесор Mediatek MT6580M
Частота процесора 1.3 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 1 Gb
Вбудована пам'ять 8 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 32 Gb

Камера

Основна камера 8 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Функції камери спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммmicroUSB

Акумулятор

Ємність акумулятора 2200 mAh

Додатково

Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик ,  метал
Розміри (мм) 147.1 x 71.4 x 8.2
Вага 183 г
Колір чорний

Інші

Виробник Ergo
Модель V551 Aura Black
Артикул V551 Aura Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Ergo V551 Aura Black

Смартфон ERGO V551 Aura Dual Sim відрізняється оригінальним вишуканим дизайном. Приємний на дотик, міцний пластиковий корпус комфортно лежить в руці. Металеві вставки забезпечують додатковий захист і роблять дизайн більш витонченим. Модель доступна в чорному і золотому кольорі.

Телефон оснащений двома камерами: основний в 8 Мп і фронтальною в 2 Мп. Основна камера зручно розташована і не перекривається пальцями під час зйомки. Дозвільна здатність екрану 960 x 480 точок забезпечує першокласне якість зображень і відео, а співвідношення сторін 18/9 - максимально зручний перегляд контента.

Завдяки наявності слотів для двох SIM-карт можна насолоджуватися спілкуванням з абонентами декількох операторів, зберігаючи якість зв'язку і заощаджуючи кошти. GSM стандарт 850/1900 дозволяє бути на зв'язку навіть під час подорожей. Наявність бездротових технологій Wi-Fi і Bluetooth дає можливість передавати і приймати інформацію, не використовуючи трафік мережі.

Потужний 4-х ядерний процесор на базі ОС Android 8.1 забезпечує стабільну роботу смартфона. Вбудована пам'ять об'ємом 8 Гб і можливість використання microSD до 32 Гб дозволяють зберігати необхідні файли на смартфоні, в той час як 1 Гб оперативної пам'яті відмінно проявить себе в режимі багатозадачності. Вбудований GPS навігатор не дасть заблукати в незнайомих місцях, а ємнісний акумулятор в 2200 мАг посприяє тривалій роботі.

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого. Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною.

Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

НВ початку 2000-х років на ринку України було багато якісної, але дорогої техніки відомих світових виробників. Далеко не всі українці могли її собі дозволити, а до дешевій техніці довіри не було. ТМ UFO, яка з'явилася в 2002 році, змінила ситуацію на ринку і надала споживачам можливість користуватися якісною технікою за розумною ціною.

Змінювалися тренди ринку, удосконалювалися технічні розробки, росли вимоги споживачів. Тому, в 2008 році ТМ UFO трансформувалася в нову, сучасну і активну ТМ ERGO. Основними позиціями в асортименті ERGO спочатку були фото і відеопродукти. Бажання задовольнити всі очікування споживачів в сучасній і якісній техніці надихають бренд постійно розширювати асортимент товарів.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

27 лютого 2019
imgimgimgimgimg

Как снять крышку, нигде обзоров как это сделать нет, даже в инструкции умудрились перепутать описание компонентов (вспышки и камеры)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 лютого 2019

Здравствуйте, Николай! На нижней грани смартфона есть небольшая выемка на углу - с ее помощью можно снять заднюю крышку.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 квітня 2019

А как именно,нет видео как это сделать?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
06 травня 2019

Юлия, с помощью выемки можно поддеть заднюю крышку телефона и снять её. Мы, к сожалению, не располагаем таким видео - Вы можете поискать подобные видео в интернете.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1909 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!