За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон 2E E240 2022 Dual SIM Black (688130245159)

код товару: U0756298
Ціна за одиницю:
599 грн
+22 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Mini
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G

Дисплей

Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 2.4"
Роздільна здатність екрану 240x320

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 32 Mb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 16 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 1

Програмне забезпечення

Операційна система no OS
Мультимедіа FM-радіо ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер будильник ,  телефонна книга ,  калькулятор ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення Bluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 1000 mAh

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 120.5 х 51 х 13.5 мм
Вага 94 грам
Колір чорний

Інші

Виробник 2E
Модель E240 2022 Dual SIM Black
Артикул 688130245159
Гарантія, міс 12
Штрихкод 688130245159
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

КОМПАКТНИЙ І ЗРУЧНИЙ

Функціональний телефон 2E E240 (2022) з екраном 2.4-дюйми та компактними розмірами. Поверхня задньої панелі телефону має 3D діагональне тиснення, щоб телефон не вислизнув з рук. Клавіші номеронабирача з підсвічуванням виконані з якісного пластику, стійкого до стирання, мають опуклу поверхню у формі хвиль, завдяки чому набирати номер та керувати телефоном дуже зручно. Телефон комфортно лежить у руці і непомітний у кишені завдяки супер-компактному корпусу – 12х5см, що можна порівняти з розмірами телефонів з екраном 1.77-дюйма.

ДРУЖНІЙ ІНТЕРФЕЙС І УПРАВЛІННЯ

Інтерфейс користувача UI 2E v2.0 виконаний у темній темі. Великий контрастний шрифт меню розміром 14 пікселів (3.7 мм) добре читабельний і розбірливий. Розмір шрифту набору номеру становить 30 пікселів (8 мм). Графічний інтерфейс інтуїтивно зрозумілий і має великі та яскраві іконки. Для зручності, Головне меню телефону має два види відображення – плитка іконок з 12 розділів, та список, який ви можете налаштувати під себе - скоротити або збільшити перелік розділів, якими ви користуєтеся найчастіше. Центральна клавіша-джойстик може бути запрограмована на швидкий запуск 4-х програм. А нижні клавіші *, 0, # при тривалому натисканні активують Диктофон, Ліхтарик, зміну звукових профілів відповідно.

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ

2E E240 2022 підтримує роботу з двома SIM картками та карткою пам'яті microSD до 16ГБ, на якій ви можете зберігати персональні мелодії, контакти, музичні файли та іншу потрібну вам інформацію. Телефонна книга має пам'ять на 500 контактів по 2 номери телефону для кожного, та можливість призначити персональну мелодію, вибравши її з 6 передвстановлених мелодій або мелодію з картки пам'яті microSD. Контакти в телефон можна імпортувати з файлу VCF, збереженого на карті microSD, або через Bluetooth. 8 номерів телефонної книги можуть бути назначені на клавіші 2-9 для швидкого набору. Для блокування небажаних контактів є “Чорний список”. Функція “Білий список” дозволяє блокувати всі вхідні дзвінки, окрім дзвінків з номерів, внесених до списку дозволених. Ефірний FM приймач у телефоні 2E E240 2022 працює без доступу до Інтернету. Для кращого прийому FM радіо використовуйте дротові навушники, в якості зовнішньої антени, підключені до аудіо роз'єму 3.5 мм. FM станцію можна встановити на сигнал будильника. Аудіо плеєр дозволяє створювати плей-листи, програючи музичні файли MP3 з пам'яті microSD картки. Прослуховувати музику ви зможете через динамік телефону, дротові навушники або бездротові Bluetooth аудіо пристрої (навушники, колонки, автомагнітоли). Яскравий ліхтарик включається швидкою клавішею 0 і має два режими – постійне світло та миготіння. На темних вулицях і пішохідних переходах режим миготіння зробить вас більш помітним для водіїв. LED діод ліхтарика також повідомляє миготінням про вхідні дзвінки та смс (ця функція керується в меню Налаштування дзвінків). У пам'яті телефону встановлено такі корисні програми як Диктофон, Календар з планувальником подій, Секундомір, Таймер, три Будильники з можливістю запису голосових і текстових нагадувань, популярна гра «Змійка». Унікальна функція SOS, яка вміє не тільки здійснювати автодозвон на 5 довірених номерів в екстреній ситуації, але й отримувати від мережі мобільного оператора LBS координати розташування телефону та надсилати їх по SMS. Використовуючи загальнодоступні інтернет ресурси можна за лічені хвилини визначити за координатами LBS місце розташування телефону на карті.

АВТОНОМНІСТЬ

Батарея ємністю 1000 мА*год забезпечить роботу телефону без підзарядки до 15 днів у режимі очікування, а при включеній функції Економії енергії час роботи телефону збільшиться ще на 25%. У режимі помірного використання для дзвінків та смс час роботи телефону становить до 4 днів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

599 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!