За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка SteelSeries Rival 110 black (62466)

код товару: U0302271
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип датчика оптичний
Роздільна здатність (max) 7200 dpi

Додаткові характеристики

Особливості підсвічування
Кількість кнопок 6
Довжина кабеля 2 м

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник SteelSeries
Модель Rival 110 black
Артикул 62466
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5707119034036
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мишка SteelSeries Rival 110 black (62466)

Розроблено для турнірів. Сенсор SteelSeries TrueMove1 з роздільною здатністю до 7 200 CPI, 240 IPS і максимальним прискоренням 30g був розроблений спільно з міжнародним лідером ринку професійних ігрових оптичних сенсорів.

Для будь-якого типу хвата. Симетричний 6-кнопковий корпус був удосконалений завдяки відгукам від наших киберспортсменов. Міцні бічні вставки забезпечують надійний хват для Rival 110.

Максимальна міцність. Миша оснащена перемикачами з ресурсом до 30 мільйонів натиснень, які гарантують роки справної служби лівої і правої кнопки миші. Маленька і легка. Легкі і Ультраміцне матеріали дозволили знизити вагу миші до 87,5 г, при цьому зробивши її ще більш міцною і довговічною.

СенсорTrueMove1 підтримує роздільну здатність до 7 200 CPI, 240 IPS і створений за підтримки лідера ринку - компанії PixArt. Замість досягнення лише максимального значення CPI сенсор TrueMove1 дає гравцям чесну точність спостереження 1 до 1. Пересуваючи миша на певну відстань на килимі ви побачите точно таке ж переміщення курсору на екрані без будь-яких затримок або спотворень.

Чесна роздільна здатність 1 до 1. Спробуйте максимальну точність руху при роздільній здатностівід 100 до 3 500 CPI. Великий діапазон. Перша миша, на якій можна грати на вирішенні понад 3 500CPI без лагів. Кіберспортивний рівень. Без затримок, без стрибків або помилок при спостереженні.

Розмір має значення. Rival 110 була створена для гравців, які вважають за краще компактні мишки. Не важливо, який тип хвата ви любите - корпус цієї миші подарує вам неймовірний комфорт на довгі години ігрових баталій. Корпус цієї миші подарує вам неймовірний комфорт. Налаштування на льоту. Збережіть налаштування продуктивності і підсвічування прямо на миша.

Підтримка ПО SteelSeries Engine. ПО SteelSeries Engine відкриває неймовірний арсенал можливостей і доступ до додатків для зміни режимів RGB-підсвічування. Спеціальний додаток для Discord і GameSense дозволяє виводити повідомлення чату на будь-які пристрої SteelSeries.

Підтримує PrismSync. Синхронізація динамічні колірні схеми з усіма пристроями SteelSeries, що підтримують PrismSync, починаючи з підсвічування простого натискання до створення комплексних колірних шоу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1187 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!