За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Медіаплеєр Apple TV A1625 64GB (MLNC2RS/A)

код товару: U0156546
Ціна за одиницю:
10896 грн
+308 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Процесор Apple A8
FLASH-пам'ять 64GB
Операційна система пропрієтарна
Роздільна здатність відео Full HD (1920х1080)

Функції відтворення

Підтримка відео форматів MPEG 4 ,  MOV ,  MP4 ,  H.264 ,  M4V
Підтримка форматів зображень JPEG ,  GIF ,  TIFF
Додаткові можливості перегляд IPTV

Комунікації

Підтримувані інтерфейси HDMI1 х USB Type CRJ45 (LAN)
Бездротові підключення Wi-FiBluetooth 4.0
Пульт ДУ так

Фізичні параметри

Ширина 98 мм
Висота 35 мм
Глибина 98 мм
Вага 425 г

Інші

Виробник Apple
Модель TV A1625 64GB
Артикул MLNC2RS/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Медіаплеєр Apple TV A1625 64GB (MLNC2RS / A)
Телевізор - важлива частина нашого життя. Ми збираємося перед екраном з сім'єю або друзями, дивимося кіно, спортивні трансляції і шоу. Але останнім часом стало помітно, що телебачення ніби зупинилося в розвитку і переживає не найкращі часи. Настав переломний момент. Стало очевидно, що майбутнє телебачення - за додатками. Вони з'являються на наших екранах все частіше і частіше. Apple вирішили піти далі і створили нову платформу - операційну систему tvOS, що дозволяє абсолютно по-новому взаємодіяти з телевізором. Apple TV - це наступний етап розвитку телебачення. Майбутнє телебачення за додатками. На мобільних пристроях і комп'ютерах ви давно вже користуєтеся додатками для доступу до самих різних розвагам. Та ж можливість має бути і у вашій вітальні - прямо на телевізорі. Додатки дозволяють вам самому вибирати, що вам дивитися, де і коли. З Apple TV нового покоління і новою потужною системою tvOS розробники відкривають для глядачів можливості, які перевернуть уявлення про телебачення. Телевізор стане таким же персональним пристроєм, як iPhone або iPad.

Сенсорні технології назавжди змінили способи взаємодії з телефоном. Прийшов час телевізійного пульта. Прокручивайте, вибирайте і переміщайтеся по екрану свого телевізора, просто змахуючи великим пальцем по інтерактивній поверхні нового Apple TV Remote. Управляти телевізором за допомогою дотиків настільки приємно, що вам не захочеться випускати пульт з рук. Втім, це навряд чи буде потрібно, адже з пульта Apple TV Remote можна міняти гучність телевізора або AV-ресивера, а також вмикати і вимикати їх. Вам більше не доведеться возитися з декількома пультами ДУ. А завдяки Bluetooth вам не потрібно думати, куди ви направляєте пульт. Apple TV приймає команди з будь-якої частини кімнати.

Для того щоб зробити управління природним і плавним, але в той же час дуже точним, ми створили скляну інтерактивну поверхню. Дії на екрані телевізора миттєво і точно повторюють рухи пальця по поверхні пульта. Це відбувається так природно, що вам не потрібно переводити погляд від екрану. І вам більше ніколи не доведеться включати світло, щоб знайти на пульті потрібну кнопку. AirPlay дозволяє без проводів передавати на HD-телевізор в режимі стрімінга контент з iPad, iPhone, iPod touch і Mac. Завдяки підтримці однорангових з'єднань AirPlay гості можуть легко виводити контент зі своїх комп'ютерів Mac і пристроїв iOS прямо на ваш телевізор - без пароля і підключення до мережі Wi Fi. А з функцією AirPlay ви можете показати екран iPad, iPhone, iPod touch або Mac на HD-телевізорі, і всі ваші дії будуть видні на великому екрані. З Apple TV ви можете демонструвати свої домашні відео на екрані HD-телевізора. Відчуйте себе учасником реаліті-шоу і оцініть, наскільки смішніше здається відео першоквітневого розіграшу, коли дивишся його на великому екрані.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10896 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!