За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI B450M PRO-VDH PLUS

код товару: U0346573
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет AM4
Підтримка процесорів AMD Ryzen 1st and 2nd Generation/ Ryzen with Radeon Vega Graphics/ Athlon with Radeon Vega Graphics Processors for Socket AM4

Слоти розширення

Слоти розширення 2 x PCI-E 2.0 x1 ,  1 x PCI-E 3.0 x16

Чіпсет

Модель чіпсета AMD B450

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Частота оперативної пам'яті 3200 MHz (O.C.) ,  2800 MHz (O.C.) ,  1866 MHz ,  2667 MHz ,  2400 MHz ,  2133 MHz ,  3466 MHz (O.C.) ,  2933 MHz (O.C.) ,  3066 MHz (O.C.) ,  3000 MHz (O.C.)
Підтримка двоканального режиму так

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x VGA ,  4 х USB 3.1 ,  1 x RJ45 ,  4 x USB 2.0 ,  1 x PS/2 ,  1 x DVI-D ,  1 x HDMI ,  3 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  1 x M.2 ,  4 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 8-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.1 Gen1 ,  2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 2 шт.
Інші коннектори 1 x RGB LED strip connector ,  1 x 4-pin CPU fan connector ,  2 x Front Panel connector ,  1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Serial port connector ,  1 x Parallel port connector

Додатково

Контролер RAID 0110
Підтримка ОС Windows 10

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 244

Інші

Виробник MSI
Модель B450M PRO-VDH PLUS
Артикул B450M PRO-VDH PLUS
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата MSI B450M PRO-VDH PLUS

Материнські плати MSI мають продуману конструкцію з точки зору користувачів, які займаються самостійною збіркою комп'ютерів. Ентузіасти зможуть легко зібрати на їх основі ігрову систему будь-якого рівня.

Охолодження. Безліч роз'ємів для підключення вентиляторів і повний контроль над режимом їх роботи допоможуть вам реалізувати в своєму комп'ютері будь-яку систему охолодження, щоб забезпечити максимально стабільну роботу всіх компонентів. Також на материнських платах MSI є радіатор, що знижує температуру силових елементів.

Конструкція. У материнських платах MSI реалізовано безліч інженерних рішень, спрямованих на комп'ютерних ентузіастів. Вони пропонують величезну кількість різноманітних інструментів для тонкої настройки і діагностики системи, які задовольнять навіть самого вимогливого користувача та дозволять досягти нових висот продуктивності.

Сумісність. Материнські плати MSI розробляються для ентузіастів, які збирають комп'ютери своїми руками, і тому вони мають широку сумісністю з різними периферійними пристроями. MSI також публікує список сумісності для ключового компонента - пам'яті. У поєднанні з ексклюзивною технологією DDR Boost це полегшує підбір і налаштування модулів пам'яті, в тому числі для розігнаного комп'ютера.

BIOS і додатки. Хорошому «заліза» потрібно належна програмна підтримка. Використовуйте додатки, розроблені фахівцями MSI, щоб отримати максимум від своєї материнської плати!

Процесор. Радіатори з високоякісних матеріалів і можливість гнучкого регулювання підключених до материнської плати вентиляторів допоможуть забезпечити надійне охолодження комп'ютера, щоб той завжди працював стабільно і на максимальній швидкості.

Пам'ять DDR. Оптимізована розводка і повноцінна електроізоляція слотів DIMM - ексклюзивна технологія DDR4 Boost позбавить вас від проблем, пов'язаних з нестабільною роботою модулів пам'яті.

Накопичувачі. Материнські плати MSI підтримують новітні стандарти підключення накопичувачів для зберігання даних. Швидкісні інтерфейси дозволяють повністю реалізувати весь потенціал сучасних пристроїв і надають цілком відчутні переваги в іграх, які будуть завантажуватися значно швидше.

Материнські плати MSI дозволяють професіоналам працювати максимально ефективно за рахунок унікальних переваг, що надаються високоякісної вбудованою аудіосистемою і оптимізованими мережевими інтерфейсами.

Звук. Вбудована аудіосистема MSI Audio Boost - це студійне якість звуку, що забезпечується преміальними компонентами. Зачаровує звучання з яскравою динамікою не залишить користувачів байдужими.

Стильний зовнішній вигляд Кожна материнська плата MSI володіє унікальним стилем, тому серед них можна знайти моделі на будь-який смак. У їхньому вигляді виділяється масивний радіатор з незграбними гранями, а в якості основного кольору друкованої плати використовується нейтральний відтінок, наприклад чорний, сірий або сріблястий, який виступає фоном для барвистих візуальних ефектів вбудованої підсвічування як самого пристрою, так і інших компонентів.

Ексклюзивний дизайн. У материнських платах серії PRO поєднуються широка функціональність і високу якість виготовлення - вони ідеально підходять для офісної роботи і комерційних застосувань.

Надійність. Компанія MSI довгі роки є виробником материнських плат і накопичила великий досвід в розробці високоякісних і зручних у використанні пристроїв, від яких можна очікувати стабільної і надійної роботи протягом тривалого терміну служби.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!