За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ліхтар LedLenser NEO 10R Black (500984)

код товару: U0467966
Ціна за одиницю:
2400 грн
+75 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Джерело світла Xtreme LED
Дальність світлового потоку 150 м
Джерело енергії акумулятор
Яскравість 600 люмен
Клас захисту IP54
Безперервна робота 70 г (в мінімальному режимі)
Елементи живлення 18650
Кількість встановлюваних елементів живлення 1
Матеріал корпуса алюміній
Кількість режимів яскравості 3
Режими максимальний ,  середній ,  мінімальний
Особливості USB кабель у комплекті ,  подовжувач корпусу на одну батарейку ,  знімний ремінь для фіксації ліхтаря на тулубі під час бігу
Вага 179 г
Колір чорний

Інші

Виробник LedLenser
Модель NEO 10R Black
Артикул 500984
Гарантія, міс 60
Штрихкод 2000980508570
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Лінійка ліхтарів NEO розроблялася спеціально для спортсменів. Відмінні риси серії NEO - компактність, невелика вага і особлива конструкція лінзи дозволяє добитися рівного і дуже широкого променя. Ліхтар відмінно працює на ближніх дистанціях, не сліпить зустрічних бігунів і велосипедистів і володіє дуже широким конусом світла.

Ліхтар NEO10R - це легкий і зручний ліхтар, який дозволить Вам подорожувати в будь-яких умовах завжди маючи надійне джерело світла. Ліхтар укомплектований акумулятором ємністю - 3200 mAh. На корпусі батареї є роз'єм micro USB, акумулятор можна заряджати, діставши з ліхтаря або залишивши його на штатному місці. Також на корпусі батареї розміщений індикатор заряду. Максимальна потужність ліхтаря - 600 люменів, за рахунок системи фокусування Ви зможете висвітлювати як далекі об'єкти на відстані до 150 метрів, так і об'єкти знаходяться поблизу.

Завдяки вертикальному розташуванню акумулятора ліхтар відмінно підходить для занять спортом або туризмом, система кріплення ліхтаря забезпечує його надійну фіксацію на голові користувача.

Система Advanced Focus System (AFS) - це запатентована комбінація відбивача і лінзи для створення світлової системи, яка забезпечує сфокусований промінь для далеких відстаней, і розсіяний промінь для освітлення об'єктів, що знаходяться поблизу. Шляхом зміни положення головки ліхтаря ви можете регулювати фокус, таким чином, підбираючи ідеальне поєднання розсіювання світла на різних відстанях. Завдяки даній технології промінь буде яскравим і чистим на будь-яких дистанціях.

Система Rapid Focus дозволяє миттєво змінювати фокус променя. Таким чином висвітлювати як об'єкти, що знаходяться на великій відстані, так і близькі об'єкти, при цьому, не даючи зайвого засвічення. Фокус перемикається плавно, даючи можливість точно відрегулювати необхідну ступінь розсіювання, конструкція ліхтаря дозволяє здійснювати всі маніпуляції однією рукою.

Технологія Temperature control - захист від перегріву тіла і світлодіода, що значно подовжить термін служби Вашого ліхтаря.

Технологія Smart Light Technologies (SLT) дозволить Вам вибрати режим інтенсивності світла відповідний для конкретної ситуації. Ліхтар укомплектований спеціально запрограмованими мікроконтроллерами, що відповідають за стабільну яскравість світлового променя.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2400 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!